LAJMI I FUNDIT:

Varreza masive

54 Artikuj

Nuk gjenden mbetje mortore, ndërpriten gërmimet në Prishtinë

Nuk gjenden mbetje mortore, ndërpriten gërmimet në Prishtinë

Kosovë
Kurti: Serbia zhvilloi stërvitje ushtarake në vendin e varrit masiv me trupat e 774 shqiptarëve

Kurti: Serbia zhvilloi stërvitje ushtarake në vendin e varrit masiv me trupat e 774 shqiptarëve

Kosovë
Zbulohet varrezë e re masive në Mostar, dyshohet se në të mund të jenë 100 trupa

Zbulohet varrezë e re masive në Mostar, dyshohet se në të mund të jenë 100 trupa

Bosnja
Korrespondentja e Deutsche Welle dhe France24: Kam qenë në qytetin ukrainas Izyum, është më zi se çfarëdo që mund të mendoni

Korrespondentja e Deutsche Welle dhe France24: Kam qenë në qytetin ukrainas Izyum, është më zi se çfarëdo që mund të mendoni

Evropa
Zbulohet tjetër varrezë masive në Bucha, viktimat ishin torturuar dhe më pas vrarë

Zbulohet tjetër varrezë masive në Bucha, viktimat ishin torturuar dhe më pas vrarë

Evropa
EULEX-i: Po mbështesim Institutin e Mjekësisë Ligjore për kërkimin e personave të zhdukur

EULEX-i: Po mbështesim Institutin e Mjekësisë Ligjore për kërkimin e personave të zhdukur

Kosovë
Gërmimet në Sjenicë të Serbisë, Qerkini: Dëshmitarët i kanë parë 20 autobusë me shqiptarë

Gërmimet në Sjenicë të Serbisë, Qerkini: Dëshmitarët i kanë parë 20 autobusë me shqiptarë

Drejtësi
Zvarriten gërmimet në lokacionet e dyshuara për varreza masive në Kosovë

Zvarriten gërmimet në lokacionet e dyshuara për varreza masive në Kosovë

Kosovë
Në fshatin Dreth dyshohet për varrezë masive, ku mund të jetë grupi intelektual i Mitrovicës

Në fshatin Dreth dyshohet për varrezë masive, ku mund të jetë grupi intelektual i Mitrovicës

Drejtësi
Në Kizhevak të Serbisë gjenden mbetje mortore të viktimave të masakrës së Rezallës

Në Kizhevak të Serbisë gjenden mbetje mortore të viktimave të masakrës së Rezallës

Kosovë
Vazhdojnë gërmimet në varrezën masive në Kizhevak të Serbisë

Vazhdojnë gërmimet në varrezën masive në Kizhevak të Serbisë

Kosovë
​Kurti: Eshtrat që u zhvarrosën në Kishevak iu përkasin viktimave të luftës në Kosovë

​Kurti: Eshtrat që u zhvarrosën në Kishevak iu përkasin viktimave të luftës në Kosovë

Kosovë
Kryetari i fshatit Krushë thotë se në varrezat e Rahovecit u gjend një trup që dyshohet se u vra më 1999

Kryetari i fshatit Krushë thotë se në varrezat e Rahovecit u gjend një trup që dyshohet se u vra më 1999

Kosovë
Qeveria nesër jep detaje për mbetjet mortore në Kizhevak të Serbisë

Qeveria nesër jep detaje për mbetjet mortore në Kizhevak të Serbisë

Kosovë
Java që lamë pas – Miratimi i Ligjit për Rimëkëmbje, njoftimi i Trustit për mënyrën e tërheqjes së 10 përqindëshit dhe deklarata e Mustafës për Vjosa Osmanin

Java që lamë pas – Miratimi i Ligjit për Rimëkëmbje, njoftimi i Trustit për mënyrën e tërheqjes së 10 përqindëshit dhe deklarata e Mustafës për Vjosa Osmanin

Besnike Salihu
​Vazhdojnë gërmimet në Kizhevak të Serbisë, pritet edhe në lokacione të tjera

​Vazhdojnë gërmimet në Kizhevak të Serbisë, pritet edhe në lokacione të tjera

Kosovë
Delegacioni i Kosovës të mërkurën viziton lokacionin e varrezës masive në Kizhevak

Delegacioni i Kosovës të mërkurën viziton lokacionin e varrezës masive në Kizhevak

Kosovë
DW në gjuhën serbe transmeton reportazhin për 1,638 personat e zhdukur në Kosovë

DW në gjuhën serbe transmeton reportazhin për 1,638 personat e zhdukur në Kosovë

Kosovë
​Gjenden pesë varreza në Kizhevak të Serbisë

​Gjenden pesë varreza në Kizhevak të Serbisë

Kosovë
Holliday: Në Kizhevak janë mbetjet mortore të 7 deri në 20 personave

Holliday: Në Kizhevak janë mbetjet mortore të 7 deri në 20 personave

Kosovë
Vazhdojnë gërmimet në Kizhevak të Serbisë, për zhvarrosjen e mbetjeve mortore

Vazhdojnë gërmimet në Kizhevak të Serbisë, për zhvarrosjen e mbetjeve mortore

Kosovë
Nga varreza masive në Serbi deri te vendi i krimit të luftës në Kosovë

Nga varreza masive në Serbi deri te vendi i krimit të luftës në Kosovë

Kosovë
Serbia konfirmon varrezën masive afër Rashkës me trupat e 15 viktimave shqiptare

Serbia konfirmon varrezën masive afër Rashkës me trupat e 15 viktimave shqiptare

Kosovë
Gjykata në Serbi nuk është informuar për varrezën masive afër Rashkës

Gjykata në Serbi nuk është informuar për varrezën masive afër Rashkës

Kosovë