LAJMI I FUNDIT:

Valon Murati

167 Artikuj

Murati: Konstatimet se Escobar ka qëndrime të ndryshme nga Uashingtoni, injorancë e thellë

Murati: Konstatimet se Escobar ka qëndrime të ndryshme nga Uashingtoni, injorancë e thellë

Kosovë
Murati rrëfen ngjarjen se si UÇK-ja dhe LKÇK-ja i tejkaluan dallimet për t’u bashkuar për luftën çlirimtare

Murati rrëfen ngjarjen se si UÇK-ja dhe LKÇK-ja i tejkaluan dallimet për t’u bashkuar për luftën çlirimtare

Kosovë
Murati: Serbia duke goditur Jasharët synonte të shuante shpresat për organizim të luftës, por uragani i rritjes së UÇK-së ishte i pandalshëm

Murati: Serbia duke goditur Jasharët synonte të shuante shpresat për organizim të luftës, por uragani i rritjes së UÇK-së ishte i pandalshëm

Kosovë
Seanca e parë e Kuvendit të Kosovës dhe Shqipërisë – Murati jep një propozim

Seanca e parë e Kuvendit të Kosovës dhe Shqipërisë – Murati jep një propozim

Kosovë
Murati: Ripërcaktimi i kufijve ishte rast historik, do të rikthehet përsëri

Murati: Ripërcaktimi i kufijve ishte rast historik, do të rikthehet përsëri

Kosovë
Lëvizja për Bashkim: Kurti ta njoftojë opinionin për planin franko-gjerman për marrëveshje me Serbinë

Lëvizja për Bashkim: Kurti ta njoftojë opinionin për planin franko-gjerman për marrëveshje me Serbinë

Politikë
Murati pas marrëveshjes: Asociacionin e kemi te dera

Murati pas marrëveshjes: Asociacionin e kemi te dera

Kosovë
Murati: Çkado që kërkohet për veriun e Kosovës, të kërkohet edhe për Kosovën Lindore

Murati: Çkado që kërkohet për veriun e Kosovës, të kërkohet edhe për Kosovën Lindore

Politikë
Kurthet e Asociacionit për funksionalitetin e shtetit të Kosovës

Kurthet e Asociacionit për funksionalitetin e shtetit të Kosovës

Valon Murati
Murati: Problemi i Veriut zgjidhet në Lindje të Kosovës, por jo me mjete ushtarake e as policore

Murati: Problemi i Veriut zgjidhet në Lindje të Kosovës, por jo me mjete ushtarake e as policore

Politikë
Murati thotë se tani duhet të diskutohet se cila është rruga që Kurti do të ndjekë karshi dialogut

Murati thotë se tani duhet të diskutohet se cila është rruga që Kurti do të ndjekë karshi dialogut

Politikë
Murati: Takimi i Kurtit me Vuçiqin i domosdoshëm

Murati: Takimi i Kurtit me Vuçiqin i domosdoshëm

Politikë
Nis ndërtimi i terminalit të gazit të lëngshëm në Greqi, opozita kërkon llogari nga Kurti që nuk iu bashkua projektit

Nis ndërtimi i terminalit të gazit të lëngshëm në Greqi, opozita kërkon llogari nga Kurti që nuk iu bashkua projektit

Energjetika
Murati thotë se Serbia po e vazhdon lojën: Koha për samit të liderëve shqiptarë të rajonit

Murati thotë se Serbia po e vazhdon lojën: Koha për samit të liderëve shqiptarë të rajonit

Siguri
Murati reagon pasi Kurti tha se s’ka shkëmbim territoresh pasi nuk jemi në mesjetë

Murati reagon pasi Kurti tha se s’ka shkëmbim territoresh pasi nuk jemi në mesjetë

Politikë
Për gurthemelin e unviersitetit në veri të Mitrovicës, Murati: Kurti dikur ishte më i zëshmi, tash asnjë reagim

Për gurthemelin e unviersitetit në veri të Mitrovicës, Murati: Kurti dikur ishte më i zëshmi, tash asnjë reagim

Politikë
Valon Murati rizgjedhet kryetar i Lëvizjes për Bashkim

Valon Murati rizgjedhet kryetar i Lëvizjes për Bashkim

Politikë
Murati: Frikësohem se Kurti nuk ka guxim t’i hyjë procesit të ndryshimit të kufijve

Murati: Frikësohem se Kurti nuk ka guxim t’i hyjë procesit të ndryshimit të kufijve

Politikë
Murati: “Non paper”, një skenar për të parë reagimet ndaj ndryshimit të kufijve

Murati: “Non paper”, një skenar për të parë reagimet ndaj ndryshimit të kufijve

Kosovë
Murati: Lufta kundër korrupsionit mos shndërrohet në një mjet i pushtetit për të ndjekur kundërshtarët politikë

Murati: Lufta kundër korrupsionit mos shndërrohet në një mjet i pushtetit për të ndjekur kundërshtarët politikë

Kosovë
Rritet numri i personave që kërkojnë plazmë të gjakut, Valon Murati: Të organizohet një fushatë soladariteti që të ndihmohen edhe ata që nuk janë fytyra publike

Rritet numri i personave që kërkojnë plazmë të gjakut, Valon Murati: Të organizohet një fushatë soladariteti që të ndihmohen edhe ata që nuk janë fytyra publike

Kosovë
Vendi rrezikon të zhytet në krizë shkaku i postit të presidentit

Vendi rrezikon të zhytet në krizë shkaku i postit të presidentit

Kosovë
Murati: Nuk janë problem vendet e garantuara, problem janë privilegjet që bartin ato

Murati: Nuk janë problem vendet e garantuara, problem janë privilegjet që bartin ato

Kosovë
Në prag të zgjedhjeve, rikthehet ideja e bashkimit Kosovë-Shqipëri

Në prag të zgjedhjeve, rikthehet ideja e bashkimit Kosovë-Shqipëri

Kosovë