LAJMI I FUNDIT:

Valentina Gara

37 Artikuj

Alarmi për bombë në Aeroportin e Prishtinës, rezulton i rremë

Alarmi për bombë në Aeroportin e Prishtinës, rezulton i rremë

Siguri
Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës

Alarm për bombë në Aeroportin e Prishtinës

Siguri
Erërat e forta, anulohen dy fluturime në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

Erërat e forta, anulohen dy fluturime në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës

Kosovë
Alarmi për bombë në Aeroportin e Prishtinës doli të jetë i rremë, rinisin fluturimet

Alarmi për bombë në Aeroportin e Prishtinës doli të jetë i rremë, rinisin fluturimet

Siguri
Policia e Kosovës: Alarm i rremë, Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës lëshohet në qarkullim

Policia e Kosovës: Alarm i rremë, Aeroporti Ndërkombëtar i Prishtinës lëshohet në qarkullim

Të Tjera
Mbyllja e Aeroportit të Prishtinës, qytetarët nuk e dinë nëse do të udhëtojnë sot

Mbyllja e Aeroportit të Prishtinës, qytetarët nuk e dinë nëse do të udhëtojnë sot

Të Tjera
Aeroporti i Prishtinës: Udhëtarët dhe personeli janë evakuuar

Aeroporti i Prishtinës: Udhëtarët dhe personeli janë evakuuar

Kosovë
Alarm për bombë, mbyllet përkohësisht Aeroporti ndërkombëtar “Adem Jashari”

Alarm për bombë, mbyllet përkohësisht Aeroporti ndërkombëtar “Adem Jashari”

Kosovë
Mërgimtarët në Kosovë – për festat e fundvitit fluturuan 1,423 aeroplanë me 180 mijë udhëtarë

Mërgimtarët në Kosovë – për festat e fundvitit fluturuan 1,423 aeroplanë me 180 mijë udhëtarë

Albert Spahiu
Nuk dihet se kur do të mbërrijnë refugjatët afganë në Kosovë

Nuk dihet se kur do të mbërrijnë refugjatët afganë në Kosovë

Kosovë
Tollovia në aeroport, sulmohet fizikisht një punëtor

Tollovia në aeroport, sulmohet fizikisht një punëtor

Kosovë
​Për tri javë të korrikut mbi 132 mijë persona erdhën në Kosovë përmes Aeroportit

​Për tri javë të korrikut mbi 132 mijë persona erdhën në Kosovë përmes Aeroportit

Të Tjera
Diaspora në Kosovë, për dy javë vijnë rreth 300 aeroplanë me mbi 41 mijë udhëtarë

Diaspora në Kosovë, për dy javë vijnë rreth 300 aeroplanë me mbi 41 mijë udhëtarë

Albert Spahiu
Mërgimtarët ia mësyjnë Kosovës për Bajram, vetëm sot janë planifikuar 50 fluturime

Mërgimtarët ia mësyjnë Kosovës për Bajram, vetëm sot janë planifikuar 50 fluturime

Të Tjera
Diaspora ia mësyn Kosovës për festën e Fitër Bajramit, shtohet numri i fluturimeve

Diaspora ia mësyn Kosovës për festën e Fitër Bajramit, shtohet numri i fluturimeve

Të Tjera
Brenda kësaj jave priten të realizohen 71 fluturime në ardhje në ANP ‘Adem Jashari’

Brenda kësaj jave priten të realizohen 71 fluturime në ardhje në ANP ‘Adem Jashari’

Të Tjera
Aeroporti i Prishtinës gjatë vitit 2020, 50% më pak udhëtarë dhe fluturime

Aeroporti i Prishtinës gjatë vitit 2020, 50% më pak udhëtarë dhe fluturime

Kosovë
Anulohen fluturimet e parapara nga ANP ‘Adem Jashari’

Anulohen fluturimet e parapara nga ANP ‘Adem Jashari’

Të Tjera
Gara: ​Rreth 700 mijë udhëtarë më pak në ANP ‘Adem Jashari’, kompanitë të gatshme të rinisin fluturimet

Gara: ​Rreth 700 mijë udhëtarë më pak në ANP ‘Adem Jashari’, kompanitë të gatshme të rinisin fluturimet

Të Tjera
ANP ‘Adem Jashari’: Ende nuk dihet se kur do të nisin fluturimet komerciale

ANP ‘Adem Jashari’: Ende nuk dihet se kur do të nisin fluturimet komerciale

Të Tjera
Njoftimi zyrtar i APN-së lidhur me anulimin e fluturimeve

Njoftimi zyrtar i APN-së lidhur me anulimin e fluturimeve

Të Tjera
ANP ‘Adem Jashari’ konfirmon se janë pezulluar fluturimet nga Italia për shkak të Coronavirusit

ANP ‘Adem Jashari’ konfirmon se janë pezulluar fluturimet nga Italia për shkak të Coronavirusit

Të Tjera
ANP ‘Adem Jashari’: Nuk ka largime nga puna, por mos vazhdim të kontratave për 28 punëtorë

ANP ‘Adem Jashari’: Nuk ka largime nga puna, por mos vazhdim të kontratave për 28 punëtorë

Të Tjera
Aeroplanit grek nuk i lejohet të aterojë në ANP ‘Adem Jashari’

Aeroplanit grek nuk i lejohet të aterojë në ANP ‘Adem Jashari’

Të Tjera