LAJMI I FUNDIT:

Valdet Hoxha

33 Artikuj

Ish-drejtori i IPK-së: Ka rrezik potencial në veri, situata mund të eskalojë

Ish-drejtori i IPK-së: Ka rrezik potencial në veri, situata mund të eskalojë

Kosovë
Riinstalimi i Policisë në veri nga Serbia ngjall frikë në përshkallëzim të situatës

Riinstalimi i Policisë në veri nga Serbia ngjall frikë në përshkallëzim të situatës

Siguri
Reforma në drejtësi, pas dy vite punë, procesi kthehet në pikën zero

Reforma në drejtësi, pas dy vite punë, procesi kthehet në pikën zero

Drejtësi
Ish-zëvendësministri Hoxha: Sveçla duhet të jetë me i matur në deklarata, nuk po i ndihmon paqes

Ish-zëvendësministri Hoxha: Sveçla duhet të jetë me i matur në deklarata, nuk po i ndihmon paqes

Siguri
Tre muaj pa drejtor të Policisë, Ministria e Brendshme hesht

Tre muaj pa drejtor të Policisë, Ministria e Brendshme hesht

Siguri
Lutfi Zharku ishte për ngushëllime te familja e Lavdrim Muhaxherit? (Video)

Lutfi Zharku ishte për ngushëllime te familja e Lavdrim Muhaxherit? (Video)

Siguri
KFOR: Pjesëmarrësit në luftërat e huaja dhe ndikimi rus kërcënim për sigurinë në Kosovë

KFOR: Pjesëmarrësit në luftërat e huaja dhe ndikimi rus kërcënim për sigurinë në Kosovë

Siguri
Kosova i merr seriozisht paralajmërimet e EUROPOL-it për kërcënime në Ballkan

Kosova i merr seriozisht paralajmërimet e EUROPOL-it për kërcënime në Ballkan

Kosovë
Hoxha takon Filip De Ceunick, flasin për luftën kundër terrorizmit

Hoxha takon Filip De Ceunick, flasin për luftën kundër terrorizmit

Siguri
“Syri i popullit”, nga një organizatë fantome në kërcënuese të sigurisë

“Syri i popullit”, nga një organizatë fantome në kërcënuese të sigurisë

Siguri
Prezantohet marrëveshja globale për migracionin dhe refugjatët

Prezantohet marrëveshja globale për migracionin dhe refugjatët

Kosovë
Luftimi i radikalizmit dhe ekstremizmit edhe përmes rrjeteve sociale

Luftimi i radikalizmit dhe ekstremizmit edhe përmes rrjeteve sociale

Siguri
Maxhuni takon Hoxhën e Selimin, flasin për planin zhvillimor të Policisë

Maxhuni takon Hoxhën e Selimin, flasin për planin zhvillimor të Policisë

Siguri
Hoxha: Këshilli për Siguri kërkoi rritje të vigjilencës – kjo ndodhi, tash situata është normale

Hoxha: Këshilli për Siguri kërkoi rritje të vigjilencës – kjo ndodhi, tash situata është normale

Kosovë
Hoxha: Deklarimet politike për punën e policisë e njollosin policinë, por edhe shtetin tonë

Hoxha: Deklarimet politike për punën e policisë e njollosin policinë, por edhe shtetin tonë

Kosovë
Konfirmon MPB: Vendi i sigurtë, por qytetarët të jenë vigjilentë (Video)

Konfirmon MPB: Vendi i sigurtë, por qytetarët të jenë vigjilentë (Video)

Siguri
Brenda pesë viteve, 316 kosovarë pjesë e luftave në Lindjen e Mesme (Video)

Brenda pesë viteve, 316 kosovarë pjesë e luftave në Lindjen e Mesme (Video)

Siguri
Në Kosovë shënohet Dita Evropiane e Numrit Emergjent 112

Në Kosovë shënohet Dita Evropiane e Numrit Emergjent 112

Siguri
Hoxha dhe Muiznieks bisedojnë për të drejtat e njeriut

Hoxha dhe Muiznieks bisedojnë për të drejtat e njeriut

Kosovë
Kosova me masa të shtuara të sigurisë për festat e fundvitit

Kosova me masa të shtuara të sigurisë për festat e fundvitit

Siguri
Zbatimi i ligjit zvogëlon numrin e luftëtarëve të huaj (Video)

Zbatimi i ligjit zvogëlon numrin e luftëtarëve të huaj (Video)

Kosovë
Kosova, lider rajonal në luftimin e terrorizmit

Kosova, lider rajonal në luftimin e terrorizmit

Kosovë
Kosova forcon luftën kundër terrorizmit

Kosova forcon luftën kundër terrorizmit

Siguri
MPB, ushtrim funksional për menaxhimin e incidenteve

MPB, ushtrim funksional për menaxhimin e incidenteve

Siguri