LAJMI I FUNDIT:

Vala

76 Artikuj

ARKEP: Mos implementimi i kodit +383 nga 15 shkurti, operatorët i pret gjoba

ARKEP: Mos implementimi i kodit +383 nga 15 shkurti, operatorët i pret gjoba

Ipko
KOSTT merr shërbimet e VALA-s

KOSTT merr shërbimet e VALA-s

Të Tjera
Kosova nuk arrin t’i jap fund operimit të kodeve të huaja telefonike

Kosova nuk arrin t’i jap fund operimit të kodeve të huaja telefonike

Ipko
KEK-u implementon shërbimet e fundit teknologjike të VALA-s

KEK-u implementon shërbimet e fundit teknologjike të VALA-s

Të Tjera
Edhe “Trainkos” me VALA-n

Edhe “Trainkos” me VALA-n

Biznes
Surfisti nuk mundi t’i bëjë ballë valës së lartë 20 metra (Video)

Surfisti nuk mundi t’i bëjë ballë valës së lartë 20 metra (Video)

Dështime
Gashi: Pas 15 janarit operatorët do të gjobiten për mos implementim të kodit +383 (Video)

Gashi: Pas 15 janarit operatorët do të gjobiten për mos implementim të kodit +383 (Video)

Ipko
Zvarritet zbatimi i plotë i kodit telefonik +383

Zvarritet zbatimi i plotë i kodit telefonik +383

Ipko
Letra e Vala-s dhe IPKO-s ku kërkohet nga ARKEP-i shtyrja e zbatimit të kodit +383 (Dokument)

Letra e Vala-s dhe IPKO-s ku kërkohet nga ARKEP-i shtyrja e zbatimit të kodit +383 (Dokument)

Ipko
Operatorët e telefonisë preferojnë shtyrjen e zbatimit të kodit +383

Operatorët e telefonisë preferojnë shtyrjen e zbatimit të kodit +383

Ipko
I këput arteria e qafës nga goditja e një vale të fuqishme – rasti parë i këtij lloji që u shënua ndonjëherë (Foto)

I këput arteria e qafës nga goditja e një vale të fuqishme – rasti parë i këtij lloji që u shënua ndonjëherë (Foto)

Nga Bota
Sfiduese arritja në tërësi e zbatimit të kodit telefonik +383

Sfiduese arritja në tërësi e zbatimit të kodit telefonik +383

Ipko
Më 2019 fillon aplikimi i teknologjisë 5G edhe në Kosovë

Më 2019 fillon aplikimi i teknologjisë 5G edhe në Kosovë

Ipko
Surfisti zuri momentin e përkryer, lëvizi për dy minuta brenda një valë (Video)

Surfisti zuri momentin e përkryer, lëvizi për dy minuta brenda një valë (Video)

Interesante
VALA dhe KEK-u në një rrjet

VALA dhe KEK-u në një rrjet

Të Tjera
Universiteti i Gjilanit me shërbime të VALA-s

Universiteti i Gjilanit me shërbime të VALA-s

Të Tjera
Universiteti i Gjakovës tash e tutje në VALA

Universiteti i Gjakovës tash e tutje në VALA

Të Tjera
Edhe “Infrakos” kalon në VALA

Edhe “Infrakos” kalon në VALA

Të Tjera
Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë i bashkohet VALA-s

Ministria e Inovacionit dhe Ndërmarrësisë i bashkohet VALA-s

Të Tjera
Shtyrja e implementimit të +383 për shkak të marrëveshjeve ndërkombëtare

Shtyrja e implementimit të +383 për shkak të marrëveshjeve ndërkombëtare

Ipko
Çfarë po ndodh me zbatimin e kodit +383?

Çfarë po ndodh me zbatimin e kodit +383?

Ipko
VALA mirëpret bashkatdhetarët

VALA mirëpret bashkatdhetarët

Marketing
Privatizimi i Telekomit mund të shtyjë hyrjen e operatorit të tretë mobil (Video)

Privatizimi i Telekomit mund të shtyjë hyrjen e operatorit të tretë mobil (Video)

Ipko
Vala me pesë pako të reja PostPaid

Vala me pesë pako të reja PostPaid

Biznes