LAJMI I FUNDIT:

Vagjina

112 Artikuj

Ekzistojnë gjashtë tipa të organit gjenital femëror – ndërkaq njërit meshkujt i frikësohen posaçërisht

Ekzistojnë gjashtë tipa të organit gjenital femëror – ndërkaq njërit meshkujt i frikësohen posaçërisht

Këshilla dhe arsye
Masazhi i vagjinës: Masazh tantrik për orgazma të shumëfishta

Masazhi i vagjinës: Masazh tantrik për orgazma të shumëfishta

Këshilla dhe arsye
Si t’i ndihmoj të dashurit me numër të vogël të centimetrave

Si t’i ndihmoj të dashurit me numër të vogël të centimetrave

Intimitet dhe Pasion
Orgazma e garantuar: Mësoni t’i bëni masazh vagjinës së saj!…

Orgazma e garantuar: Mësoni t’i bëni masazh vagjinës së saj!…

Intimitet dhe Pasion
Fakte të çuditshme rreth seksit që nuk jua kanë mësuar në shkollë

Fakte të çuditshme rreth seksit që nuk jua kanë mësuar në shkollë

Intimitet dhe Pasion
Gjithnjë e më shumë femra po i zbukurojnë pjesët intime! Filerët në pikën G ndihmojnë në orgazëm

Gjithnjë e më shumë femra po i zbukurojnë pjesët intime! Filerët në pikën G ndihmojnë në orgazëm

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Dilema femërore: A duket normale vagjina ime?

Dilema femërore: A duket normale vagjina ime?

Këshilla dhe arsye
Çfarë e zgjeron vagjinën: Shkencëtarët po i rrëzojnë mitet më të njohura mbi pjesën intime!

Çfarë e zgjeron vagjinën: Shkencëtarët po i rrëzojnë mitet më të njohura mbi pjesën intime!

Këshilla mjekësore
Çfarë ne hamë, ka disa efekte mbi shëndetin vagjinal

Çfarë ne hamë, ka disa efekte mbi shëndetin vagjinal

Ushqim i shëndetshëm
Pse ndonjëherë vagjina mban erë të keqe?

Pse ndonjëherë vagjina mban erë të keqe?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Pse vagjina lëshon gazra gjatë marrëdhënieve intime: Vetëm në një rast shkoni te mjeku!

Pse vagjina lëshon gazra gjatë marrëdhënieve intime: Vetëm në një rast shkoni te mjeku!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Katër mënyra kryesore: Ja si ta mbani të ngushtë vagjinën

Katër mënyra kryesore: Ja si ta mbani të ngushtë vagjinën

Këshilla dhe arsye
Seksi i tepërt ndikon në madhësinë e organeve tuaja gjenitale

Seksi i tepërt ndikon në madhësinë e organeve tuaja gjenitale

Intimitet dhe Pasion
Në vapë infektoheni më lehtë “aty poshtë”: Si të mbroheni nga bakteret

Në vapë infektoheni më lehtë “aty poshtë”: Si të mbroheni nga bakteret

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Si të parandaloni kruarjen, tharjen dhe acarimin në zonën rreth vagjinës!

Si të parandaloni kruarjen, tharjen dhe acarimin në zonën rreth vagjinës!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
“Puthja singaporiane”: Një praktikë e re seksuale që shumica nuk e dinë, por që janë zjarr i vërtetë në shtrat

“Puthja singaporiane”: Një praktikë e re seksuale që shumica nuk e dinë, por që janë zjarr i vërtetë në shtrat

Intimitet dhe Pasion
Gjërat që mbase do të duhej t’i dini për vagjinën tuaj

Gjërat që mbase do të duhej t’i dini për vagjinën tuaj

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Rregulla të arta për kujdes pjesëve intime të trupit

Rregulla të arta për kujdes pjesëve intime të trupit

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Po sikur tamponi të ngecë? Si ta nxjerr jashtë pa dhimbje?

Po sikur tamponi të ngecë? Si ta nxjerr jashtë pa dhimbje?

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Ky është shkaku përse ndieni sikur keni nevojë të urinoni gjatë seksit

Ky është shkaku përse ndieni sikur keni nevojë të urinoni gjatë seksit

Të tjera
Të kruarat në vagjinë gjatë ciklit tregojnë problemin serioz

Të kruarat në vagjinë gjatë ciklit tregojnë problemin serioz

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Meshkujt i shqetëson përmasa, por cili është kompleksi i femrave?

Meshkujt i shqetëson përmasa, por cili është kompleksi i femrave?

Lifestyle
Femrat e përdorin për të maskuar erën e pakëndshme “aty poshtë”, por bëjnë një gabim të rrezikshëm!

Femrat e përdorin për të maskuar erën e pakëndshme “aty poshtë”, por bëjnë një gabim të rrezikshëm!

Kujdesi për lëkurën dhe trupin
Detoksifikimi i vagjinës: Ja përse është veprim i mirë dhe përse duhet patjetër ta bëni!

Detoksifikimi i vagjinës: Ja përse është veprim i mirë dhe përse duhet patjetër ta bëni!

Këshilla dhe arsye