LAJMI I FUNDIT:

Uttar Pradesh

14 Artikuj

Shpëtohet fëmija i porsalindur që ishte futur nën dhe në Indi, u pa derisa e kishte vetëm një këmbë përjashta

Shpëtohet fëmija i porsalindur që ishte futur nën dhe në Indi, u pa derisa e kishte vetëm një këmbë përjashta

Nga Bota
Protesta të dhunshme për ligjin e nënshtetësisë, vriten 50 policë, plagosen 288 të tjerë në Indi

Protesta të dhunshme për ligjin e nënshtetësisë, vriten 50 policë, plagosen 288 të tjerë në Indi

Nga Bota
Valltarja u qëllua në fytyrë në një dasmë në Indi, vetëm pse ndaloi të pushonte mes dy këngëve

Valltarja u qëllua në fytyrë në një dasmë në Indi, vetëm pse ndaloi të pushonte mes dy këngëve

Nga Bota
Lind foshnja me tre koka, habit mjekët

Lind foshnja me tre koka, habit mjekët

Interesante
Për gjashtë orë mbollën 66 milionë fidanë, 1.5 milionë vullnetarë shënuan Rekord të Ginisit (Video)

Për gjashtë orë mbollën 66 milionë fidanë, 1.5 milionë vullnetarë shënuan Rekord të Ginisit (Video)

Interesante
Në Indi, punëtori pështyu në pijen e menaxheres (Video)

Në Indi, punëtori pështyu në pijen e menaxheres (Video)

Dështime
Më shumë se 125 persona të vdekur nga stuhia e pluhurit në Indi

Më shumë se 125 persona të vdekur nga stuhia e pluhurit në Indi

Nga Bota
I dalin nga këmba gozhda dhe shiringa, nuk e di si i kanë përfunduar aty (Foto)

I dalin nga këmba gozhda dhe shiringa, nuk e di si i kanë përfunduar aty (Foto)

Interesante
Ndezë poçin përmes energjisë që ka, nuk e ka problem të kapë kabllot e rrymës (Foto)

Ndezë poçin përmes energjisë që ka, nuk e ka problem të kapë kabllot e rrymës (Foto)

Interesante
Vajza që u gjet duke jetuar me majmunë, nuk di të flasë dhe të ecë si njeri (Video)

Vajza që u gjet duke jetuar me majmunë, nuk di të flasë dhe të ecë si njeri (Video)

Interesante
Pacientes ia nxorën 150 krimba, të gjitha me gjatësi prej rreth 25 centimetrave (Foto, +16)

Pacientes ia nxorën 150 krimba, të gjitha me gjatësi prej rreth 25 centimetrave (Foto, +16)

Interesante
Burri me dy këmbë më shumë, do t’i nënshtrohet operimit për amputim (Foto, +18)

Burri me dy këmbë më shumë, do t’i nënshtrohet operimit për amputim (Foto, +18)

Interesante
Çmenduri: Ia preu bashkëshortes hundën, veç pse familja e saj e varfër s’ia dha paratë e pajës (Foto, +16)

Çmenduri: Ia preu bashkëshortes hundën, veç pse familja e saj e varfër s’ia dha paratë e pajës (Foto, +16)

Nga Bota
Mësuesi mizor rrah brutalisht dhjetëvjeçarin (Video, +18)

Mësuesi mizor rrah brutalisht dhjetëvjeçarin (Video, +18)

Nga Bota