LAJMI I FUNDIT:

Uthulla

52 Artikuj

100 ml uthull qitni në rrobalarëse para çdo larjeje: Truk i cili eliminon të gjitha njollat dhe aromat e pakëndshme!

100 ml uthull qitni në rrobalarëse para çdo larjeje: Truk i cili eliminon të gjitha njollat dhe aromat e pakëndshme!

Bëje vet
Uthulla dhe kopshti juaj: Katër mënyra për t’ia lehtësuar vetes punën në kopsht

Uthulla dhe kopshti juaj: Katër mënyra për t’ia lehtësuar vetes punën në kopsht

Lule
Çfarë nuk bën të pastrohet me uthull?

Çfarë nuk bën të pastrohet me uthull?

Bëje vet
Si ta eliminoni erën e keqe të tymit të duhanit

Si ta eliminoni erën e keqe të tymit të duhanit

Bëje vet
Si ta pastroni bokallin elektrik nga gurëzit

Si ta pastroni bokallin elektrik nga gurëzit

Bëje vet
Uthulla pastron rrobat dhe këpucët

Uthulla pastron rrobat dhe këpucët

Bëje vet
Mos e thërrisni menjëherë mjeshtrin – Me këtë truk e çlironi çdo gyp shkarkues (Video)

Mos e thërrisni menjëherë mjeshtrin – Me këtë truk e çlironi çdo gyp shkarkues (Video)

Bëje vet
Truk për t’i bërë atletet sërish të bardha: Të shkëlqejnë sikur ditën që i keni blerë!

Truk për t’i bërë atletet sërish të bardha: Të shkëlqejnë sikur ditën që i keni blerë!

Trend
Ky produkt shtëpiak është dhjetëfish më i fuqishëm dhe më i mirë se klori për pastrimin e tualetit

Ky produkt shtëpiak është dhjetëfish më i fuqishëm dhe më i mirë se klori për pastrimin e tualetit

Bëje vet
Dhjetë arsye përse duhet të përdorni uthullën për larjen e rrobave

Dhjetë arsye përse duhet të përdorni uthullën për larjen e rrobave

Bëje vet
Gjashtë vende ku nuk duhet përdorur kurrë uthull për pastrim

Gjashtë vende ku nuk duhet përdorur kurrë uthull për pastrim

Këshilla dhe ide
Verifikoni a është e dobët thartira e lukthit: Një lëng do të zgjidhë problemin

Verifikoni a është e dobët thartira e lukthit: Një lëng do të zgjidhë problemin

Mjekësi alternative
Përdorimi i uthullës në kopsht: E parandalon rritjen e barit afër luleve

Përdorimi i uthullës në kopsht: E parandalon rritjen e barit afër luleve

Kopshtaria
Uthulla – cili lloj për cilin ushqim

Uthulla – cili lloj për cilin ushqim

Të njohim produktet
Si të largoni erën e keqe të këmbëve

Si të largoni erën e keqe të këmbëve

Mjekësi alternative
Tri preparate natyrale për flokë të shkëlqyera të cilat mund t’i bëni vetë

Tri preparate natyrale për flokë të shkëlqyera të cilat mund t’i bëni vetë

Flokë dhe stil
Qitni uthull në REZERVUAR të guacës së WC-së dhe do të ndodhë diçka interesante kur të lëshoni ujin!

Qitni uthull në REZERVUAR të guacës së WC-së dhe do të ndodhë diçka interesante kur të lëshoni ujin!

Bëje vet
Pastroni shtëpinë me uthull dhe sodë bikarboni

Pastroni shtëpinë me uthull dhe sodë bikarboni

Këshilla dhe ide
Me uthullën që e mori nga kuzhina bëri – MREKULLI (Video)

Me uthullën që e mori nga kuzhina bëri – MREKULLI (Video)

Bëje vet
E vërteta e ndotur për pastërtinë

E vërteta e ndotur për pastërtinë

Këshilla dhe ide
JU është MBYLLUR VESHI? Kjo është mënyra më e sigurt që ta pastroni! (video)

JU është MBYLLUR VESHI? Kjo është mënyra më e sigurt që ta pastroni! (video)

Shëndetësi Lajme
Ja se cilët janë dezinfektuesit e dobishëm natyralë për shtëpinë tuaj

Ja se cilët janë dezinfektuesit e dobishëm natyralë për shtëpinë tuaj

Këshilla dhe ide
Çorbë pule me topëza mielli

Çorbë pule me topëza mielli

Oreksndjellëse
Dy metoda SHTËPIAKE për përmirësimin e DËGJIMIT

Dy metoda SHTËPIAKE për përmirësimin e DËGJIMIT

Mjekësi alternative