LAJMI I FUNDIT:

UP

69 Artikuj

Rritja ekonomike e Kosovës vetëm 2 për qind, profesori Skënderi: Qeveria nuk është duke prodhuar politika efikase

Rritja ekonomike e Kosovës vetëm 2 për qind, profesori Skënderi: Qeveria nuk është duke prodhuar politika efikase

Financa
Rexha: Politika ka qenë gjithmonë prezente në universitet

Rexha: Politika ka qenë gjithmonë prezente në universitet

Kosovë
Nuk ka rënie të çmimeve të produkteve bazike në Kosovë, Skënderi: Bizneset të mos manipulojnë e Qeveria të shoh se nga po vjen kjo rritje

Nuk ka rënie të çmimeve të produkteve bazike në Kosovë, Skënderi: Bizneset të mos manipulojnë e Qeveria të shoh se nga po vjen kjo rritje

Albert Spahiu
Ish-rektori Sahiti: Shkarkimi im është bërë me ndikim politik nga Qeveria

Ish-rektori Sahiti: Shkarkimi im është bërë me ndikim politik nga Qeveria

Kosovë
ORCA kërkon shkarkimin e Kastratit e Dugollit, pasi Këshilli i Etikës i dënoi për plagjiaturë

ORCA kërkon shkarkimin e Kastratit e Dugollit, pasi Këshilli i Etikës i dënoi për plagjiaturë

Kosovë
Mungesa e publikimeve shkencore rrezikon mos akreditimin e departamenteve në UP

Mungesa e publikimeve shkencore rrezikon mos akreditimin e departamenteve në UP

Arsim
Gjashtë vjet nga vdekja e akademik Esat Stavilecit

Gjashtë vjet nga vdekja e akademik Esat Stavilecit

Kosovë
Profesori Bujar Dugolli reagon pas akuzave për plagjiaturë nga ORCA

Profesori Bujar Dugolli reagon pas akuzave për plagjiaturë nga ORCA

Arsim
Të premten promovohet audio-libri për fëmijët që kanë probleme më shikimin

Të premten promovohet audio-libri për fëmijët që kanë probleme më shikimin

Kosovë
Bajrami emëron Myzafere Limanin anëtare të Këshillit Drejtues të UP-së

Bajrami emëron Myzafere Limanin anëtare të Këshillit Drejtues të UP-së

Kosovë
KEDS familjarizoi studentët e UP-së me format e shumta të kursimit të energjisë elektrike

KEDS familjarizoi studentët e UP-së me format e shumta të kursimit të energjisë elektrike

Kosovë
UP-KPM nënshkruajnë Memorandum bashkëpunimi

UP-KPM nënshkruajnë Memorandum bashkëpunimi

Kosovë
Gjuha spanjolle për herë të parë futet si lëndë në UP

Gjuha spanjolle për herë të parë futet si lëndë në UP

Arsim
Paqja Studentore reagon ndaj kriterit për gjuhët e huaja për studime në UP

Paqja Studentore reagon ndaj kriterit për gjuhët e huaja për studime në UP

Kosovë
Të mbikualifikuar për punën që bëjnë (Video)

Të mbikualifikuar për punën që bëjnë (Video)

Të Tjera
Diskutohet mundësia e bashkëpunimit në mes ATK-së dhe UP-së

Diskutohet mundësia e bashkëpunimit në mes ATK-së dhe UP-së

Të Tjera
Shërbyesit civilë në UP nuk po i marrin pagat me rritje

Shërbyesit civilë në UP nuk po i marrin pagat me rritje

Financa
Universiteti i Prishtinës renditet 2 mijë pozita më lartë se vitin e kaluar nga Webometrics

Universiteti i Prishtinës renditet 2 mijë pozita më lartë se vitin e kaluar nga Webometrics

Arsim
UP nga sot nis procesin e provimeve të janarit

UP nga sot nis procesin e provimeve të janarit

Kosovë
Armand Krasniqi: UP ka programe cilësore, problemi është te universitetet tjera

Armand Krasniqi: UP ka programe cilësore, problemi është te universitetet tjera

Arsim
UP-ja shënon ngritje në Webometrics – renditet në vendin e 1471-të në botë

UP-ja shënon ngritje në Webometrics – renditet në vendin e 1471-të në botë

Arsim
Studentët nesër protestojnë para MASHT-it kundër “punësimeve partiake në arsim”

Studentët nesër protestojnë para MASHT-it kundër “punësimeve partiake në arsim”

Kosovë
Universiteti i Prishtinës i bashkohet grevës së thirrur nga SBASHK-u

Universiteti i Prishtinës i bashkohet grevës së thirrur nga SBASHK-u

Kosovë
KosLift ka hapur aplikimet për trajnime online falas për studentët e UP-së dhe RIT Kosovë

KosLift ka hapur aplikimet për trajnime online falas për studentët e UP-së dhe RIT Kosovë

Marketing