LAJMI I FUNDIT:

Unioni i Turizmit të Kosovës

14 Artikuj

Kosova pjesë e Panairit ndërkombëtar të turizmit “Expo Albania” në Tiranë

Kosova pjesë e Panairit ndërkombëtar të turizmit “Expo Albania” në Tiranë

Të Tjera
“S’ka turizëm pa promovim”, kompanitë kërkojnë që institucionet duhet të investojnë më shumë në këtë drejtim

“S’ka turizëm pa promovim”, kompanitë kërkojnë që institucionet duhet të investojnë më shumë në këtë drejtim

Të Tjera
Mbi 200 kompani vendore e të huaja pjesë në Panairin e Turizmit, Osmani: Pozita gjeografike e Kosovës krijon mundësi të jashtëzakonshme për vizitorët

Mbi 200 kompani vendore e të huaja pjesë në Panairin e Turizmit, Osmani: Pozita gjeografike e Kosovës krijon mundësi të jashtëzakonshme për vizitorët

Të Tjera
Unioni i Turizmit të Kosovës vlerësohet me çmimin “Balkan’s Best Tourism Innovations”

Unioni i Turizmit të Kosovës vlerësohet me çmimin “Balkan’s Best Tourism Innovations”

Biznes
Turizmi në Kosovë, dimri sjell çdo vit rreth 100 mijë vizitorë nga Shqipëria

Turizmi në Kosovë, dimri sjell çdo vit rreth 100 mijë vizitorë nga Shqipëria

Të Tjera
UTK kërkon nga Qeveria që ta ndihmojë sektorin e turizmit duke e lehtësuar barrën fiskale

UTK kërkon nga Qeveria që ta ndihmojë sektorin e turizmit duke e lehtësuar barrën fiskale

Ekonomi
Kosova merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Izmir, prezantohen potencialet dhe ofertat turistike

Kosova merr pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit në Izmir, prezantohen potencialet dhe ofertat turistike

Të Tjera
Masat kufizuese rëndojnë gjendjen në sektorin e turizmit në Kosovë

Masat kufizuese rëndojnë gjendjen në sektorin e turizmit në Kosovë

Të Tjera
Unioni i Turizmit u ndanë mirënjohje fotografëve për kontributin e dhënë në promovimin e Kosovës

Unioni i Turizmit u ndanë mirënjohje fotografëve për kontributin e dhënë në promovimin e Kosovës

Të Tjera
Turistët i kthehen maleve të Kosovës

Turistët i kthehen maleve të Kosovës

Të Tjera
Ndikimi i rëndë i pandemisë në turizëm, numri i vizitorëve ndërkombëtarë në Kosovë  bie për 70 për qind

Ndikimi i rëndë i pandemisë në turizëm, numri i vizitorëve ndërkombëtarë në Kosovë  bie për 70 për qind

Ekonomi
Osmani priti në takim përfaqësues të Unionit të Turizmit të Kosovës 

Osmani priti në takim përfaqësues të Unionit të Turizmit të Kosovës 

Të Tjera
Unioni i Turizmit në Kosovë: Pandemia COVID-19 ka shkaktuar dëme të mëdha në këtë sektor

Unioni i Turizmit në Kosovë: Pandemia COVID-19 ka shkaktuar dëme të mëdha në këtë sektor

Të Tjera
Zatriqi: Sektori i akomodimeve në hoteleri gjatë këtij viti ka pësuar humbje rreth 18 milionë euro

Zatriqi: Sektori i akomodimeve në hoteleri gjatë këtij viti ka pësuar humbje rreth 18 milionë euro

Të Tjera