LAJMI I FUNDIT:

UNESCO

187 Artikuj

“Marubi”, gati për në UNESCO

“Marubi”, gati për në UNESCO

Cult+
Ekspozita e xhubletave

Ekspozita e xhubletave

Cult+
Dosja e xhubletës drejt UNESCO-s

Dosja e xhubletës drejt UNESCO-s

Cult+
Bageta franceze në UNESCO?

Bageta franceze në UNESCO?

Kuriozitete
Dumoshi: Së shpejti do të përgatisim dosjet për aplikim në UNESCO

Dumoshi: Së shpejti do të përgatisim dosjet për aplikim në UNESCO

Kosovë
Kultura jomateriale e arbëreshëve të Italisë propozohet për UNESCO

Kultura jomateriale e arbëreshëve të Italisë propozohet për UNESCO

Cult+
UNESCO kujton Parashqevi Qiriazin

UNESCO kujton Parashqevi Qiriazin

Cult+
Xhubleta, shkallë e lartë e kulturës dhe e shijes për të bukurën

Xhubleta, shkallë e lartë e kulturës dhe e shijes për të bukurën

Cult+
Banesa Kikino, e para në Gjirokastër që i festohet viti i lindjes

Banesa Kikino, e para në Gjirokastër që i festohet viti i lindjes

Cult+
Asgjë konkrete për Eposin e Kreshnikëve, “Kcimi i Tropojës” drejt UNESCO-s

Asgjë konkrete për Eposin e Kreshnikëve, “Kcimi i Tropojës” drejt UNESCO-s

Cult+
Vepra e Zef Skiroit, argument për përfshirjen në UNESCO

Vepra e Zef Skiroit, argument për përfshirjen në UNESCO

Cult+
Kryeveprat e pasurisë shpirtërore shqiptare për t’u kandiduar në UNESCO

Kryeveprat e pasurisë shpirtërore shqiptare për t’u kandiduar në UNESCO

Cult+
Berati, 12 vjet në UNESCO

Berati, 12 vjet në UNESCO

Cult+
Monumenti i trashëgimisë botërore kthehet në çështje politike

Monumenti i trashëgimisë botërore kthehet në çështje politike

Cult+
Dështimi i diplomacisë kosovare: Në vitin 2019, Kosova nuk u anëtarësua në asnjë organizatë ndërkombëtare

Dështimi i diplomacisë kosovare: Në vitin 2019, Kosova nuk u anëtarësua në asnjë organizatë ndërkombëtare

Kosovë
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1919, 1929, 1939… 2019!

Agron Shala
Ikona e Kostandin Zografit ekspozohet në UNESCO

Ikona e Kostandin Zografit ekspozohet në UNESCO

Cult+
Cakaj në Paris kërkon anëtarësimin e Kosovës në UNESCO

Cakaj në Paris kërkon anëtarësimin e Kosovës në UNESCO

Kosovë
​Konferenca “E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë”, mbahet më 22 nëntor

​Konferenca “E ardhmja e arsimit për të rritur në Kosovë”, mbahet më 22 nëntor

Kosovë
“Ngjallja e Llazarit” mbetet në Shqipëri

“Ngjallja e Llazarit” mbetet në Shqipëri

Cult+
Zjarri shkatërron “Notre Damin” e Japonisë

Zjarri shkatërron “Notre Damin” e Japonisë

Cult+
“Vallja e Tropojës” pritet të njihet nga UNESCO

“Vallja e Tropojës” pritet të njihet nga UNESCO

Cult+
Lahuta dhe mitologjia iliro-arbërore

Lahuta dhe mitologjia iliro-arbërore

Cult+
Serbia çon në UNESCO edhe brumërat, Dosja e Eposit të Kreshnikëve ende në Tiranë

Serbia çon në UNESCO edhe brumërat, Dosja e Eposit të Kreshnikëve ende në Tiranë

Cult+