LAJMI I FUNDIT:

UNDP

146 Artikuj

Policia pranon donacion nga UNDP-ja pajisje të specializuar për detektimin e eksplozivëve

Policia pranon donacion nga UNDP-ja pajisje të specializuar për detektimin e eksplozivëve

Siguri
Kosova drejt energjisë së ripërtëritshme, certifikohen 35 instalues të rinj për energjinë diellore

Kosova drejt energjisë së ripërtëritshme, certifikohen 35 instalues të rinj për energjinë diellore

Energjetika
Papunësia, varfëria e çmimet e furnizimeve esenciale – ndër problemet kryesore në Kosovë

Papunësia, varfëria e çmimet e furnizimeve esenciale – ndër problemet kryesore në Kosovë

Kosovë
Studimi i UNDP: Turizmi në Shqipëri u ringrit pas pandemisë, por ka nevoja për punonjës të kualifikuar

Studimi i UNDP: Turizmi në Shqipëri u ringrit pas pandemisë, por ka nevoja për punonjës të kualifikuar

Shqipëri
​BE e UNDP shënojnë përfundimin e Projektit të Ndihmës Humanitare në Kosovë

​BE e UNDP shënojnë përfundimin e Projektit të Ndihmës Humanitare në Kosovë

Kosovë
Nis fushata “Festo me zemër, jo me armë” – Policia çdo vit konfiskon rreth 1.500 armë ilegale

Nis fushata “Festo me zemër, jo me armë” – Policia çdo vit konfiskon rreth 1.500 armë ilegale

Kosovë
Shtëpia e Xhafer Devës nuk po renovohet, bëhet vend për të pastrehët

Shtëpia e Xhafer Devës nuk po renovohet, bëhet vend për të pastrehët

Kosovë
BE dhe UNDP mbështesin gratë sipërmarrëse të Kosovës

BE dhe UNDP mbështesin gratë sipërmarrëse të Kosovës

Biznes
COVID-19, anketa e UNDP-së: Efekte të mëdha negative në mirëqenien ekonomike, shëndetin mendor e fizik

COVID-19, anketa e UNDP-së: Efekte të mëdha negative në mirëqenien ekonomike, shëndetin mendor e fizik

Kosovë
Anketa e UNDP-së: Dogana e Kosovës, AKP dhe Gjykatat perceptohen ndër më të korruptuarat

Anketa e UNDP-së: Dogana e Kosovës, AKP dhe Gjykatat perceptohen ndër më të korruptuarat

Kosovë
Rritja e çmimeve, papunësia dhe varfëria – tri problemet më madhore të qytetarëve në Kosovë

Rritja e çmimeve, papunësia dhe varfëria – tri problemet më madhore të qytetarëve në Kosovë

Të Tjera
Raporti i UNDP-së: Bie niveli i kënaqshmërisë për punën e kryeministrit, e rritet për presidenten

Raporti i UNDP-së: Bie niveli i kënaqshmërisë për punën e kryeministrit, e rritet për presidenten

Kosovë
Policia e Kosovës pranon nga UNDP-ja pajisje për detektimin e armëve të vogla

Policia e Kosovës pranon nga UNDP-ja pajisje për detektimin e armëve të vogla

Siguri
​UNDP do t’i dorëzojë pajisje profesionale Policisë së Kosovës

​UNDP do t’i dorëzojë pajisje profesionale Policisë së Kosovës

Siguri
Panairi i Bizneseve të Gjelbra nga ICK dhe UNDP Kosovo

Panairi i Bizneseve të Gjelbra nga ICK dhe UNDP Kosovo

Të Tjera
Hulumtimi i UNDP-së: Bie kënaqshmëria e qytetarëve për institucionet e Kosovës

Hulumtimi i UNDP-së: Bie kënaqshmëria e qytetarëve për institucionet e Kosovës

Politikë
U ndaluan punimet për restaurimin e saj shkaku i reagimeve të shumta, kush ishte Xhafer Deva dhe çfarë historie bartë shtëpia e tij në Mitrovicë?

U ndaluan punimet për restaurimin e saj shkaku i reagimeve të shumta, kush ishte Xhafer Deva dhe çfarë historie bartë shtëpia e tij në Mitrovicë?

Jehona Hulaj
Pezullohet restaurimi i shtëpisë së Xhafer Devës – gjithçka nga deklaratat e vendorëve dhe ndërkombëtarëve për projektin

Pezullohet restaurimi i shtëpisë së Xhafer Devës – gjithçka nga deklaratat e vendorëve dhe ndërkombëtarëve për projektin

Besnike Salihu
Pezullohet projekti për restaurimin e shtëpisë së Xhafer Devës

Pezullohet projekti për restaurimin e shtëpisë së Xhafer Devës

Nazmi Elezi
Analiza e UNDP: Ndërveprimi njerëz-komuna në kohë krize: Një rast studimor për COVID-19

Analiza e UNDP: Ndërveprimi njerëz-komuna në kohë krize: Një rast studimor për COVID-19

Kosovë
Ndryshimet klimatike, në ndërtesën e Qeverisë mbrëmë u projektua figura e dinozaurit me mesazhin: Mos zgjidh shfarosjen

Ndryshimet klimatike, në ndërtesën e Qeverisë mbrëmë u projektua figura e dinozaurit me mesazhin: Mos zgjidh shfarosjen

Kosovë
Papunësia, varfëria dhe korrupsioni – tri problemet kryesore të qytetarëve

Papunësia, varfëria dhe korrupsioni – tri problemet kryesore të qytetarëve

Të Tjera
UNDP: Rritet kënaqshmëria e qytetarëve me punën e institucioneve të Kosovës

UNDP: Rritet kënaqshmëria e qytetarëve me punën e institucioneve të Kosovës

Politikë
(Jo) Siguria në internet, rekomandohet raportimi i hershëm i çdo krimi kibernetik   

(Jo) Siguria në internet, rekomandohet raportimi i hershëm i çdo krimi kibernetik   

Kosovë