LAJMI I FUNDIT:

UBT

390 Artikuj

Kosova bëhet me qendrën e parë në Ballkan për ekselencë dhe zhvillim të kompetencave të së ardhmes

Kosova bëhet me qendrën e parë në Ballkan për ekselencë dhe zhvillim të kompetencave të së ardhmes

UBT
Akreditohen Shkolla e Mesme Teknik i Optikës – Opticient dhe Shkolla e Mesme e Teknologjisë Informative dhe Elektroteknike në UBT

Akreditohen Shkolla e Mesme Teknik i Optikës – Opticient dhe Shkolla e Mesme e Teknologjisë Informative dhe Elektroteknike në UBT

UBT
UBT ndan çmimin “Leadership Excellence Award” për Dr. Judithanne Scourfiled Mclauchlan, për përkushtimin e saj në promovimin e shtetit të së drejtës dhe demokracisë

UBT ndan çmimin “Leadership Excellence Award” për Dr. Judithanne Scourfiled Mclauchlan, për përkushtimin e saj në promovimin e shtetit të së drejtës dhe demokracisë

Arsim
Rektori Hajrizi me më së shumti publikime shkencore

Rektori Hajrizi me më së shumti publikime shkencore

Arsim
Studenti nga Harvardi, Gerson Cornejo ka përzgjedhur UBT-në për një internship

Studenti nga Harvardi, Gerson Cornejo ka përzgjedhur UBT-në për një internship

UBT
UBT nënshkruan memorandum mirëkuptimi me “University of Seoul” nga Koreja e Jugut

UBT nënshkruan memorandum mirëkuptimi me “University of Seoul” nga Koreja e Jugut

UBT
UBT ndau çmimin Leadership Excellence Award për Damën e Luksemburgut, Tessy Antony de Nassau

UBT ndau çmimin Leadership Excellence Award për Damën e Luksemburgut, Tessy Antony de Nassau

Arsim
Nis zyrtarisht Konferenca e Dytë Globale e Tolerancës Ndërkulturore në UBT

Nis zyrtarisht Konferenca e Dytë Globale e Tolerancës Ndërkulturore në UBT

Arsim
15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

Albert Spahiu
UBT – lider i rrjetëzimit të studentëve në arenën ndërkombëtare përmes bashkëpunimeve me më shumë se 500 universitete prestigjioze

UBT – lider i rrjetëzimit të studentëve në arenën ndërkombëtare përmes bashkëpunimeve me më shumë se 500 universitete prestigjioze

UBT
UBT ndryshon qasjen në edukimin dhe arsimin në Kosovë – sjell modelin unik përmes Shkollës Fillore të Mesme të Ulët UBT

UBT ndryshon qasjen në edukimin dhe arsimin në Kosovë – sjell modelin unik përmes Shkollës Fillore të Mesme të Ulët UBT

UBT
UBT shpallet finalist i çmimit prestigjioz “Young Entrepreneurial University of the Year”

UBT shpallet finalist i çmimit prestigjioz “Young Entrepreneurial University of the Year”

Arsim
UBT i bashkohet rrjetit të 153 universiteteve nga 25 shtete të ndryshme të anëtarësuara në UNIMED

UBT i bashkohet rrjetit të 153 universiteteve nga 25 shtete të ndryshme të anëtarësuara në UNIMED

UBT
Shkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë dhe Gjimnazi UBT shpall konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2023/2024

Shkolla e Mesme e Lartë e Mjekësisë dhe Gjimnazi UBT shpall konkurs për pranimin e nxënësve të rinj për vitin shkollor 2023/2024

UBT
UBT dhe EON startojnë me versionin e ri të inteligjencës artificiale, projekt ky që tejkalon shifrën e 30 milionë dollarëve

UBT dhe EON startojnë me versionin e ri të inteligjencës artificiale, projekt ky që tejkalon shifrën e 30 milionë dollarëve

UBT
Panairi i Punës i Kompanive Austriake – mundësi e shkëlqyeshme për t’u kyqur në tregun e punës në Austri

Panairi i Punës i Kompanive Austriake – mundësi e shkëlqyeshme për t’u kyqur në tregun e punës në Austri

UBT
U përurua këndi i xhudos në Parkun Shkencor Inovativ të UBT-së

U përurua këndi i xhudos në Parkun Shkencor Inovativ të UBT-së

UBT
Veprimtari Jim Xhema: Edukimi është esencial për çdo vend – kemi arritur shumë, po udhëtimi është i gjatë

Veprimtari Jim Xhema: Edukimi është esencial për çdo vend – kemi arritur shumë, po udhëtimi është i gjatë

Kosovë
Transfero studimet në UBT

Transfero studimet në UBT

UBT
Me ceremoni solemne, UBT përmbylli vitin 2022 – vit i sukseseve të mëdha

Me ceremoni solemne, UBT përmbylli vitin 2022 – vit i sukseseve të mëdha

Arsim
Në UBT u diskutua për liberalizimin e vizave për Kosovën dhe rrugëtimin e saj drejt BE-së

Në UBT u diskutua për liberalizimin e vizave për Kosovën dhe rrugëtimin e saj drejt BE-së

Arsim
Publikohet libri “Nocionet e Gazetarisë” i profesorit Safet Zejnullahu

Publikohet libri “Nocionet e Gazetarisë” i profesorit Safet Zejnullahu

Arsim
UBT lanson kompaninë Gold Venture Investments Western Balkan, në një partneritet me GVI Global

UBT lanson kompaninë Gold Venture Investments Western Balkan, në një partneritet me GVI Global

Arsim
UBT në mesin e nëntë kompanive më të mira në botë nga EFQM

UBT në mesin e nëntë kompanive më të mira në botë nga EFQM

UBT