LAJMI I FUNDIT:

Ubo Consulting

42 Artikuj

Çka duhet të dini para se të bleni një shtëpi?

Çka duhet të dini para se të bleni një shtëpi?

uboconsulting
Qytetarët e Kosovës harxhuan më pak për festat e fundvitit, rritet në 20 për qind numri i familjeve që nuk festojnë për arsye ekonomike

Qytetarët e Kosovës harxhuan më pak për festat e fundvitit, rritet në 20 për qind numri i familjeve që nuk festojnë për arsye ekonomike

Albert Spahiu
Sondazhi i Debat Plus me UBO: Bashkimi i Kosovës me Shqipërinë, si do të votonin qytetarët e Kosovës?

Sondazhi i Debat Plus me UBO: Bashkimi i Kosovës me Shqipërinë, si do të votonin qytetarët e Kosovës?

Kosovë
Shpërndarja e mandateve, nga sondazhi i Debat Plus me Ubo Consulting

Shpërndarja e mandateve, nga sondazhi i Debat Plus me Ubo Consulting

Kosovë
Sondazhi i Debat Plus me UBO Consulting: LVV – 42.6%, LDK – 19.8%, PDK – 19%

Sondazhi i Debat Plus me UBO Consulting: LVV – 42.6%, LDK – 19.8%, PDK – 19%

Politikë
Promovohet libri me autorë vendorë e ndërkombëtarë “Si do të duhej Kosova të reagonte ndaj krizave të shumëfishta me të cilat përballet”

Promovohet libri me autorë vendorë e ndërkombëtarë “Si do të duhej Kosova të reagonte ndaj krizave të shumëfishta me të cilat përballet”

Kosovë
Nëse zgjedhjet do të mbaheshin këtë të diel, cila parti do të kryesonte?

Nëse zgjedhjet do të mbaheshin këtë të diel, cila parti do të kryesonte?

Politikë
A duhet Kosova të anëtarësohet në NATO dhe BE, UBO Consulting publikon përqindjen e qytetarëve që janë pro dhe kundër

A duhet Kosova të anëtarësohet në NATO dhe BE, UBO Consulting publikon përqindjen e qytetarëve që janë pro dhe kundër

Kosovë
Qytetarët e Kosovës për festat e fundvitit shpenzuan rreth 30 milionë euro, vetëm 55 për qind kanë blerë produkte me zbritje

Qytetarët e Kosovës për festat e fundvitit shpenzuan rreth 30 milionë euro, vetëm 55 për qind kanë blerë produkte me zbritje

Albert Spahiu
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Gjakovën: Ardian Gjini mposht Mimoza Kusarin

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Gjakovën: Ardian Gjini mposht Mimoza Kusarin

Kosovë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Prizrenin: Mytaher Haskuka fiton edhe një mandat

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Prizrenin: Mytaher Haskuka fiton edhe një mandat

Kosovë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Gjilanin: Alban Hyseni 52.1%, Haziri 47.9% 

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Gjilanin: Alban Hyseni 52.1%, Haziri 47.9% 

Politikë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Prishtinën: Arben Vitia prin me 50.9%, Rama 49.1% 

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Prishtinën: Arben Vitia prin me 50.9%, Rama 49.1% 

Politikë
EXIT POLL-i i UBO për RTV Dukagjinin

EXIT POLL-i i UBO për RTV Dukagjinin

Politikë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Vushtrrinë: Xhafer Tahiri i LDK-së e Ferit Idrizi i PDK-së në balotazh

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Vushtrrinë: Xhafer Tahiri i LDK-së e Ferit Idrizi i PDK-së në balotazh

Politikë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Podujevën: Bulliqi i LVV-së dhe Hyseni i LDK-së në balotazh

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Podujevën: Bulliqi i LVV-së dhe Hyseni i LDK-së në balotazh

Kosovë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Gjakovën: Ardian Gjini e Mimoza Kusari Lila në balotazh

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Gjakovën: Ardian Gjini e Mimoza Kusari Lila në balotazh

Politikë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Prishtinën: Arben Vitia e Përparim Rama në balotazh  

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Prishtinën: Arben Vitia e Përparim Rama në balotazh  

Kosovë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini: Gjilani shkon në balotazh mes LDK-LVV

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini: Gjilani shkon në balotazh mes LDK-LVV

Kosovë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Prizrenin: Haskuka e Totaj në balotazh

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Prizrenin: Haskuka e Totaj në balotazh

Kosovë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Ferizajn: Agim Aliu i PDK-së fiton pa balotazh

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Ferizajn: Agim Aliu i PDK-së fiton pa balotazh

Politikë
EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Mitrovicën: Bedri Hamza fiton pa balotazh

EXIT POLL-i nga UBO në RTV Dukagjini për Mitrovicën: Bedri Hamza fiton pa balotazh

Politikë
EXIT POLL-i nga RTV Dukagjini: Pas pak rezultatet e komunave në kohë reale

EXIT POLL-i nga RTV Dukagjini: Pas pak rezultatet e komunave në kohë reale

Politikë
Sondazhi nga RTV Dukagjini për Prizrenin: Mytaher Haskuka i LVV-së prin me 44.5%

Sondazhi nga RTV Dukagjini për Prizrenin: Mytaher Haskuka i LVV-së prin me 44.5%

Politikë