LAJMI I FUNDIT:

Tumoret

13 Artikuj

Ndikimi që ka në trupin tuaj mosmarrja e sasisë së nevojshme të pemëve dhe perimeve

Ndikimi që ka në trupin tuaj mosmarrja e sasisë së nevojshme të pemëve dhe perimeve

Ushqimi dhe Dieta
Lidhja “e rrezikshme” mes problemeve tё dhёmbёve dhe tumoreve

Lidhja “e rrezikshme” mes problemeve tё dhёmbёve dhe tumoreve

Shëndetësi Lajme
Ajo që ndodh në organizëm nga moskonsumimi i frutave dhe perimeve

Ajo që ndodh në organizëm nga moskonsumimi i frutave dhe perimeve

Shëndetësi Lajme
Në Spitalin e Pejës, pacientes i largohet tumori 10 kilogramësh

Në Spitalin e Pejës, pacientes i largohet tumori 10 kilogramësh

Kosovë
Tumoret “Borderline“ të vezoreve

Tumoret “Borderline“ të vezoreve

Temat Javore
Tumoret absorbojnë sheqerin për lëvizje

Tumoret absorbojnë sheqerin për lëvizje

Shëndetësi Lajme
Zbulim i tmerrshëm: Gërhitja është shkaktare që njerëzit vdesin nga kanceri!

Zbulim i tmerrshëm: Gërhitja është shkaktare që njerëzit vdesin nga kanceri!

Shëndetësi Lajme
Xheli Aloe vera shkatërron qelizat e tumoreve, ndihmon në kimioterapi…

Xheli Aloe vera shkatërron qelizat e tumoreve, ndihmon në kimioterapi…

Ushqim i shëndetshëm
Tërë trupin e ka me tumore, e quajnë “përbindësh”, i biri i tij ka frikë ta shikojë (Foto/Video, +18)

Tërë trupin e ka me tumore, e quajnë “përbindësh”, i biri i tij ka frikë ta shikojë (Foto/Video, +18)

Nga Bota
“Njeriu-rrush”: Ka qindra tumore, njerëzit ikin nga ai (Foto, +16)

“Njeriu-rrush”: Ka qindra tumore, njerëzit ikin nga ai (Foto, +16)

Nga Bota
Njihuni me gruan që gjithë trupin e ka të mbuluar nga 6 mijë tumore (Foto/Video, +18)

Njihuni me gruan që gjithë trupin e ka të mbuluar nga 6 mijë tumore (Foto/Video, +18)

Interesante
Kancerin mund ta luftosh në tavolinë, studimi zbulon një tjetër “armik”

Kancerin mund ta luftosh në tavolinë, studimi zbulon një tjetër “armik”

Shëndetësi Lajme
Studimi amerikan: Ekziston lidhje mes telefonave dhe kancerit

Studimi amerikan: Ekziston lidhje mes telefonave dhe kancerit

Shëndetësi Lajme