LAJMI I FUNDIT:

Tregime biznesi në Telegrafi

12 Artikuj

Drejtori i “BFM”, Fejsall Mustafi: Udhëheqësit e bizneseve duhet të jenë punëtorët e parë në kompanitë e tyre

Drejtori i “BFM”, Fejsall Mustafi: Udhëheqësit e bizneseve duhet të jenë punëtorët e parë në kompanitë e tyre

Ekonomi
15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

15 minuta ecje në qytetin e mençur – modeli i UBT-së që përfshinë të gjitha funksionet e jetës për studentët dhe qytetarët

Albert Spahiu
Shefki Idrizi tregon planet e “Renovës”: Do të ndërtojmë parking nëntokësor në Tetovë

Shefki Idrizi tregon planet e “Renovës”: Do të ndërtojmë parking nëntokësor në Tetovë

Ekonomi
Mustafa: E kemi sjellë suksesin nga Zvicra dhe eksportojmë cilësi atje

Mustafa: E kemi sjellë suksesin nga Zvicra dhe eksportojmë cilësi atje

Ekonomi
Fatmir Etemi: Të rinjtë mos fantazojnë të bëhen milionera brenda nate

Fatmir Etemi: Të rinjtë mos fantazojnë të bëhen milionera brenda nate

Ekonomi
Sukseset e kompanisë daneze “JYSK” në Maqedoni, Agron Bexheti tregon planet për të ardhmen

Sukseset e kompanisë daneze “JYSK” në Maqedoni, Agron Bexheti tregon planet për të ardhmen

Ekonomi
Kalanderi: Kompania 'Liri' prodhon mbi 100 produkte dhe është fabrika më e madhe në tregun e Kosovës

Kalanderi: Kompania ‘Liri’ prodhon mbi 100 produkte dhe është fabrika më e madhe në tregun e Kosovës

Albert Spahiu
Mirlinda Nuredini tregon sukseset e kompanisë sllovene “M Sora” në Maqedoni

Mirlinda Nuredini tregon sukseset e kompanisë sllovene “M Sora” në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
Vardar Dolomit, kompania nga Maqedonia që eksporton në të gjithë botën

Vardar Dolomit, kompania nga Maqedonia që eksporton në të gjithë botën

Ekonomi
“BE-DA Logistics” kompania e transportit nga Maqedonia e Veriut që vepron edhe në Kanada

“BE-DA Logistics” kompania e transportit nga Maqedonia e Veriut që vepron edhe në Kanada

Ekonomi
Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Filloi tri dekada më parë si biznes familjar, sot ‘Floil’ është fabrika e vetme për përpunimin e vajit në Kosovë

Albert Spahiu
Hamim Dauti: “Dauti Komerc” nisi brenda natës, ndërsa sot synojmë Evropën

Hamim Dauti: “Dauti Komerc” nisi brenda natës, ndërsa sot synojmë Evropën

Maqedonia e Veriut