LAJMI I FUNDIT:

Transporti

22 Artikuj

Paralajmërohet grevë masive nga sindikatat e transportit dhe hekurudhave në të gjithë Gjermaninë

Paralajmërohet grevë masive nga sindikatat e transportit dhe hekurudhave në të gjithë Gjermaninë

Botë
Qeveria miraton dy nisma për marrëveshje në lidhje me transportin e mallrave me Austrinë

Qeveria miraton dy nisma për marrëveshje në lidhje me transportin e mallrave me Austrinë

Të Tjera
Rritet numri i udhëtarëve me aeroplan, zero tonelata transport të mallrave me tren për muajin janar 2023

Rritet numri i udhëtarëve me aeroplan, zero tonelata transport të mallrave me tren për muajin janar 2023

Të Tjera
Amvisëria – ndotësi më i madh i ajrit në Kosovë

Amvisëria – ndotësi më i madh i ajrit në Kosovë

Të Tjera
Transporti i nxënësve, MPB ka dërguar tre automjete në kontroll të jashtëzakonshëm teknik

Transporti i nxënësve, MPB ka dërguar tre automjete në kontroll të jashtëzakonshëm teknik

Maqedonia e Veriut
Transportonin udhëtarë nga shtetet e huaja për në RMV por pa dokumente qarkullimi, gjobiten dy kompani

Transportonin udhëtarë nga shtetet e huaja për në RMV por pa dokumente qarkullimi, gjobiten dy kompani

Maqedonia e Veriut
Transporti në Vërmicë vazhdon të ketë procedura të njëjta

Transporti në Vërmicë vazhdon të ketë procedura të njëjta

Të Tjera
Qeveria miraton Projektligjin për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Qeveria miraton Projektligjin për hekurudhën Durrës-Prishtinë

Të Tjera
Samiti Rajonal i Transportit, Rama: Ballkani i Hapur garanton liritë jetike për zgjidhjen e konflikteve në Evropë

Samiti Rajonal i Transportit, Rama: Ballkani i Hapur garanton liritë jetike për zgjidhjen e konflikteve në Evropë

Shqipëri
Rritet numri i udhëtarëve me tragete në portin e Durrësit, mbi 39 mijë vetëm në prill

Rritet numri i udhëtarëve me tragete në portin e Durrësit, mbi 39 mijë vetëm në prill

Shqipëri
Dyfishohen eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës

Dyfishohen eksportet e Shqipërisë drejt Kosovës

Të Tjera
Vështirësohet transporti ndërkombëtar i mallrave, bllokohet tregtia e kompanive kosovare

Vështirësohet transporti ndërkombëtar i mallrave, bllokohet tregtia e kompanive kosovare

Të Tjera
Zhdoganimi i një kamioni, CEFTA: Kosova në vend të tretë, Shqipëria me kohën më të lartë të pritjes në rajon

Zhdoganimi i një kamioni, CEFTA: Kosova në vend të tretë, Shqipëria me kohën më të lartë të pritjes në rajon

Të Tjera
Planifikohet instalimi i rrjetit në tunelet nëntokësore të Londrës, përmes tyre do të shpërndahen 600 milionë pako mallra në vit

Planifikohet instalimi i rrjetit në tunelet nëntokësore të Londrës, përmes tyre do të shpërndahen 600 milionë pako mallra në vit

Nga Bota
U nënshkrua Protokolli Teknik i Bashkëpunimit me Britaninë në Fushën e Transportit

U nënshkrua Protokolli Teknik i Bashkëpunimit me Britaninë në Fushën e Transportit

Kosovë
Shënon rritje numri i fluturimeve nga Aeroporti ‘Adem Jashari’

Shënon rritje numri i fluturimeve nga Aeroporti ‘Adem Jashari’

Të Tjera
Pritjet në kufi, 26 milionë orë në vit – BB-ja ofron 121,5 milionë euro për të zvogëluar kohën dhe koston e tregtisë në Ballkanin Perëndimor

Pritjet në kufi, 26 milionë orë në vit – BB-ja ofron 121,5 milionë euro për të zvogëluar kohën dhe koston e tregtisë në Ballkanin Perëndimor

Biznes
Politikat lehtësuese, dyfishuan treguesit e transportit detar

Politikat lehtësuese, dyfishuan treguesit e transportit detar

Shqipëri
Qeveria e Maqedonisë propozon ndryshim të tarifës për sigurim te ndërmarrjet transportuese dhe taksit

Qeveria e Maqedonisë propozon ndryshim të tarifës për sigurim te ndërmarrjet transportuese dhe taksit

Maqedonia e Veriut
Bie shkëmbimi tregtar i Maqedonisë me jashtë

Bie shkëmbimi tregtar i Maqedonisë me jashtë

Maqedonia e Veriut
Linjat hekurudhore në Maqedoni do të jenë falas çdo dy javë për të rinjtë

Linjat hekurudhore në Maqedoni do të jenë falas çdo dy javë për të rinjtë

Sociale
Ja shifrat e shfrytëzimit të hekurudhave në Maqedoni

Ja shifrat e shfrytëzimit të hekurudhave në Maqedoni

Sociale