LAJMI I FUNDIT:

Transport

16 Artikuj

Kamioni me mallra nga Kosova prej tri ditësh mbahet “peng” në Austri

Kamioni me mallra nga Kosova prej tri ditësh mbahet “peng” në Austri

Kosovë
60 euro për shpenzimet e transportit për fëmijët me nevoja të veçanta në Prishtinë

60 euro për shpenzimet e transportit për fëmijët me nevoja të veçanta në Prishtinë

Arsim
Mallrat e paligjshme në rrugët detare të Ballkanit

Mallrat e paligjshme në rrugët detare të Ballkanit

Biznes
Transportonte dele pa dokumentacion, gjatë procedurave të kontrollit Policia është gjuajtur me mjete piroteknike

Transportonte dele pa dokumentacion, gjatë procedurave të kontrollit Policia është gjuajtur me mjete piroteknike

Kronika e Zezë
Sinjale pozitive për kapërcimin e krizës në zinxhirin e furnizimit në botë

Sinjale pozitive për kapërcimin e krizës në zinxhirin e furnizimit në botë

Botë
Kompanitë gjermanë kërkojnë heqjen e kufizimeve të udhëtimit në Shtetet e Bashkuara

Kompanitë gjermanë kërkojnë heqjen e kufizimeve të udhëtimit në Shtetet e Bashkuara

Botë
Kurtishaj: Operatorët e transportit të udhëtarëve janë në grevë, format e tjera të protestës do të vendosen gjatë ditëve në vijim

Kurtishaj: Operatorët e transportit të udhëtarëve janë në grevë, format e tjera të protestës do të vendosen gjatë ditëve në vijim

Të Tjera
Abrashi: Projektet me vendet e Ballkanit Perëndimor lehtësojnë lëvizjen e njerëzve dhe mallrave

Abrashi: Projektet me vendet e Ballkanit Perëndimor lehtësojnë lëvizjen e njerëzve dhe mallrave

Të Tjera
Pas më shumë se tre muaj, rifillon transporti detar për të gjithë pasagjerët shqiptarë

Pas më shumë se tre muaj, rifillon transporti detar për të gjithë pasagjerët shqiptarë

Shqipëri
Bie transporti rrugor dhe ajror për tremujorin e parë në Kosovë

Bie transporti rrugor dhe ajror për tremujorin e parë në Kosovë

Të Tjera
Oda e Afarizmit: Jemi të shqetësuar për barrierat e bizneseve transportuese

Oda e Afarizmit: Jemi të shqetësuar për barrierat e bizneseve transportuese

Biznes
Studentët shfrytëzuan dy trotinete për të transportuar një divan (Video)

Studentët shfrytëzuan dy trotinete për të transportuar një divan (Video)

Fun Lajme
Duke e mbajtur në duar, 250 burra e vendosën një hangar 45 metra më larg (Video)

Duke e mbajtur në duar, 250 burra e vendosën një hangar 45 metra më larg (Video)

Interesante
Granata e vjetër më se 100 vjet, u transportua me anije në ngarkesën me patate (Foto)

Granata e vjetër më se 100 vjet, u transportua me anije në ngarkesën me patate (Foto)

Interesante
Transportuan divanin në mënyrën më të rrezikshme, të pa siguruar sipër tavanit të veturës (Foto)

Transportuan divanin në mënyrën më të rrezikshme, të pa siguruar sipër tavanit të veturës (Foto)

Dështime
Vozitjet e rrezikshme dhe transportimet më të çuditshme që janë parë nëpër rrugë (Foto)

Vozitjet e rrezikshme dhe transportimet më të çuditshme që janë parë nëpër rrugë (Foto)

Dështime