LAJMI I FUNDIT:

Trampolina

14 Artikuj

Me gjasë harroi se diçka mungonte, përpjekja e një gruaje për një “rrokullisje përpara” në trampolinë shkoi tmerrësisht keq

Me gjasë harroi se diçka mungonte, përpjekja e një gruaje për një “rrokullisje përpara” në trampolinë shkoi tmerrësisht keq

Dështime
Kërcen në trampolinë, amerikani sa ishte në ajër e godet me shkop golfi topin – precizitet i paparë

Kërcen në trampolinë, amerikani sa ishte në ajër e godet me shkop golfi topin – precizitet i paparë

Fun Lajme
Trampolina: Një trend i ri ushtrimesh që shkrin dhjamin, përmirëson qëndrimin, ul presionin e gjakut!

Trampolina: Një trend i ri ushtrimesh që shkrin dhjamin, përmirëson qëndrimin, ul presionin e gjakut!

Aktivitete sportive
Ekspertët këshillojnë: ushtroni në trampolinë

Ekspertët këshillojnë: ushtroni në trampolinë

Aktivitete sportive
Nga 44 metra lartësi hedhin veturën mbi trampolinë

Nga 44 metra lartësi hedhin veturën mbi trampolinë

Interesante
Ditëlindjen e 66-të e festoi duke u rrotulluar disa herë në ajër mbi një trampolinë (Video)

Ditëlindjen e 66-të e festoi duke u rrotulluar disa herë në ajër mbi një trampolinë (Video)

Fun Lajme
Trampolina nuk e hodhi si duhet, goditi me kokë objektin në afërsi (Video)

Trampolina nuk e hodhi si duhet, goditi me kokë objektin në afërsi (Video)

Dështime
Gjimnasti humbi kontrollin mbi trampolinë, theu dy brinjë kur u përplas përjashta (Video)

Gjimnasti humbi kontrollin mbi trampolinë, theu dy brinjë kur u përplas përjashta (Video)

Dështime
Kërceu në trampolinë me të bijën, përfundoi keq në shkurre (Video)

Kërceu në trampolinë me të bijën, përfundoi keq në shkurre (Video)

Dështime
Kërcen në trampolinën e ngrirë, e copëton akullin në miliona copëza (Video)

Kërcen në trampolinën e ngrirë, e copëton akullin në miliona copëza (Video)

Interesante
Thyen shputat e këmbëve pasi rrëshqiti nga trampolina, nëna e tre fëmijëve detyrohet të shkojë me taksi në spital pasi autoambulanca nuk u shfaq (Video)

Thyen shputat e këmbëve pasi rrëshqiti nga trampolina, nëna e tre fëmijëve detyrohet të shkojë me taksi në spital pasi autoambulanca nuk u shfaq (Video)

Dështime
Akrobati tregon aftësitë e mahnitshme në trampolinë, teksa kalëron një zebër gome (Video)

Akrobati tregon aftësitë e mahnitshme në trampolinë, teksa kalëron një zebër gome (Video)

Fun Lajme
Kërcimi në trampolinë nuk shkoi si duhet, babai përfundoi në shtëpizën e fqinjëve (Video)

Kërcimi në trampolinë nuk shkoi si duhet, babai përfundoi në shtëpizën e fqinjëve (Video)

Dështime
Familjarët nuk ndalojnë së qeshuri me xhaxhain që u rrotullua dhe ra jashtë trampolinës (Video)

Familjarët nuk ndalojnë së qeshuri me xhaxhain që u rrotullua dhe ra jashtë trampolinës (Video)

Fun Lajme