LAJMI I FUNDIT:

Tom Hardy

38 Artikuj

Tom Hardy e humbë bastin ndaj Leonardo DiCaprios, bën tatuazh duke shkruar “Leo Knows All” (Leo i di të gjitha)

Tom Hardy e humbë bastin ndaj Leonardo DiCaprios, bën tatuazh duke shkruar “Leo Knows All” (Leo i di të gjitha)

Yjet
Dymbëdhjetë skenat e famshme në filma që nuk u realizuan nga aktorët, por zëvendësuesit e tyre (Foto)

Dymbëdhjetë skenat e famshme në filma që nuk u realizuan nga aktorët, por zëvendësuesit e tyre (Foto)

TV / Film
Sa të gjatë janë yjet e Hollywoodit, dhe me kë nga kolegët kanë të njëjtën gjatësi? (Foto)

Sa të gjatë janë yjet e Hollywoodit, dhe me kë nga kolegët kanë të njëjtën gjatësi? (Foto)

Yjet
Të famshmit të cilët nuk bëjnë kujdes në ruatjen e aparencës së të qenit yll (Foto)

Të famshmit të cilët nuk bëjnë kujdes në ruatjen e aparencës së të qenit yll (Foto)

Yjet
Dhjetë çiftet televizive që e bartën dashurinë e tyre nga filmi në jetën reale (Foto)

Dhjetë çiftet televizive që e bartën dashurinë e tyre nga filmi në jetën reale (Foto)

TV / Film
Christopher Nolan zbulon se pse fytyra e Tom Hardyt është e mbuluar në filmat e tij (Foto)

Christopher Nolan zbulon se pse fytyra e Tom Hardyt është e mbuluar në filmat e tij (Foto)

TV / Film
Tom Hardy grumbullon fonde për të ndihmuar të prekurit në Mançester

Tom Hardy grumbullon fonde për të ndihmuar të prekurit në Mançester

Yjet
Tom Hardy zë hajdutin, e ndjek nëpër oborre të shtëpive

Tom Hardy zë hajdutin, e ndjek nëpër oborre të shtëpive

Yjet
Tom Hardy konkurrencë për “James Bond” edhe dy aktorë tjerë i hyjnë garës (Foto)

Tom Hardy konkurrencë për “James Bond” edhe dy aktorë tjerë i hyjnë garës (Foto)

TV / Film
Ireland Baldwin dëshiron seks në treshe me Tom Hardyn

Ireland Baldwin dëshiron seks në treshe me Tom Hardyn

Po Flitet
Kush do të jetë Bondi i ardhshëm? Tom Hardy nuk e mohon

Kush do të jetë Bondi i ardhshëm? Tom Hardy nuk e mohon

TV / Film
Hardy humb bastin për Oscarin me DiCaprion: Tashmë duhet të përmbush marrëveshjen

Hardy humb bastin për Oscarin me DiCaprion: Tashmë duhet të përmbush marrëveshjen

TV / Film
Theron tregon vështirësitë e punës me Tom Hardy

Theron tregon vështirësitë e punës me Tom Hardy

Yjet
Kush do të jetë James Bondi i ardhshëm?

Kush do të jetë James Bondi i ardhshëm?

Imran Amiti