LAJMI I FUNDIT:

Todd Boehly

90 Artikuj

Planet e Boehlyt për Chelsean: Nga transferimet e stilit të Liverpoolit, në rizhvillimin e Stamford Bridge

Planet e Boehlyt për Chelsean: Nga transferimet e stilit të Liverpoolit, në rizhvillimin e Stamford Bridge

Driton Gajraku
Qeveria Britanike largon sanksionet ndaj Chelseat

Qeveria Britanike largon sanksionet ndaj Chelseat

Premier League
Bordi i Ligës Premier miraton propozimin për shitjen e Chelseat

Bordi i Ligës Premier miraton propozimin për shitjen e Chelseat

Premier League
Në orët e ardhshme aprovohet shitja e Chelsea – Abramovich përmbush “vijat e kuqe”

Në orët e ardhshme aprovohet shitja e Chelsea – Abramovich përmbush “vijat e kuqe”

Premier League
Dembele pritet të jetë transferimi i parë i epokës së Boehlyt te Chelsea

Dembele pritet të jetë transferimi i parë i epokës së Boehlyt te Chelsea

Premier League
Qeveria e Britanisë dhe Abramovich gjejnë zgjidhje ligjore për Chelsean

Qeveria e Britanisë dhe Abramovich gjejnë zgjidhje ligjore për Chelsean

Premier League
Tjetër rrjedhë te Chelsea për kalimin e pronësisë së klubit te Boehly, përfshihet tani edhe ish-drejtor ekzekutiv i UNICEF-it

Tjetër rrjedhë te Chelsea për kalimin e pronësisë së klubit te Boehly, përfshihet tani edhe ish-drejtor ekzekutiv i UNICEF-it

Driton Gajraku
Shitja e Chelseat te Boehly para kolapsit, Abramovich thuhet se dëshiron ta “fundosë” klubin

Shitja e Chelseat te Boehly para kolapsit, Abramovich thuhet se dëshiron ta “fundosë” klubin

Premier League
Prioritetet e para të pronarëve të ri të Chelseat

Prioritetet e para të pronarëve të ri të Chelseat

Premier League
Dalin në pah katër klauzolat që Abramovich ua ka caktuar blerësve të Chelseat

Dalin në pah katër klauzolat që Abramovich ua ka caktuar blerësve të Chelseat

Premier League
Zyrtare: Shitet Chelsea, marrëveshja rekord në histori të futbollit

Zyrtare: Shitet Chelsea, marrëveshja rekord në histori të futbollit

Premier League
Chelsea është në rrezik të përjashtimit nga Liga Premier – klubi londinez drejtë humnerës

Chelsea është në rrezik të përjashtimit nga Liga Premier – klubi londinez drejtë humnerës

Driton Gajraku
Aleatët e Abramovich do të vazhdojnë të udhëheqin Chelsean pas shitjes

Aleatët e Abramovich do të vazhdojnë të udhëheqin Chelsean pas shitjes

Driton Gajraku
Arrihet marrëveshja më e madhe në historinë e futbollit, Abramovich e shet Chelsean tek Wyss e Boehly

Arrihet marrëveshja më e madhe në historinë e futbollit, Abramovich e shet Chelsean tek Wyss e Boehly

Premier League
Ofertuesit që duan ta blejnë Chelsean, u caktohet një kusht bazë për ta realizuar operacionin

Ofertuesit që duan ta blejnë Chelsean, u caktohet një kusht bazë për ta realizuar operacionin

Premier League
Persona nga konsorciumi i Todd Boehly shihen në terrenin stërvitor të Chelseat

Persona nga konsorciumi i Todd Boehly shihen në terrenin stërvitor të Chelseat

Premier League
Konsorciumi amerikano-zviceran mund të përfundojë blerjen e Chelseat deri të hënën

Konsorciumi amerikano-zviceran mund të përfundojë blerjen e Chelseat deri të hënën

Premier League
Abramovich e refuzon sërish shitjen e Chelseat

Abramovich e refuzon sërish shitjen e Chelseat

Premier League