LAJMI I FUNDIT:

Tilda Swinton

16 Artikuj

Një imazh nga e kaluara e Tilda Swinton, njëra prej artisteve më të rëndësishme britanike

Një imazh nga e kaluara e Tilda Swinton, njëra prej artisteve më të rëndësishme britanike

Yjet
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1920, 1930, 1940… 2020!?

Agron Shala
Viti 1960: Prishja e BRSS-së me “802 milionë shqiptarë”!

Viti 1960: Prishja e BRSS-së me “802 milionë shqiptarë”!

Agron Shala
Vetëm në shtëpi: Filmi i frymëzuar nga risitë e izolimit!

Vetëm në shtëpi: Filmi i frymëzuar nga risitë e izolimit!

Filmi
Kur bukuria nuk njeh moshë: Të famshmet e Hollywoodit që janë bërë më të bukura gjatë plakjes së tyre

Kur bukuria nuk njeh moshë: Të famshmet e Hollywoodit që janë bërë më të bukura gjatë plakjes së tyre

Yjet
Të humbur në përkthim!

Të humbur në përkthim!

Filmi
Njëzet aktorët e famshëm të cilët makijazhi i ndryshoi në mënyrë drastike për rolin e tyre në film

Njëzet aktorët e famshëm të cilët makijazhi i ndryshoi në mënyrë drastike për rolin e tyre në film

TV / Film
Dakota Johnson i lufton makthet në filmin horror “Susperia”

Dakota Johnson i lufton makthet në filmin horror “Susperia”

TV / Film
Aktorët që u transformuan tërësisht për rolet e tyre falë makijazhit (Foto)

Aktorët që u transformuan tërësisht për rolet e tyre falë makijazhit (Foto)

Yjet
Dymbëdhjetë çiftet e famshme që nuk shqetësohen për stereotipet (Foto)

Dymbëdhjetë çiftet e famshme që nuk shqetësohen për stereotipet (Foto)

Yjet
Njëzet aktorët të cilët u trukuan dhe ndryshuan tërësisht për rolet e tyre (Foto)

Njëzet aktorët të cilët u trukuan dhe ndryshuan tërësisht për rolet e tyre (Foto)

TV / Film
Sa të gjatë janë yjet e Hollywoodit, dhe me kë nga kolegët kanë të njëjtën gjatësi? (Foto)

Sa të gjatë janë yjet e Hollywoodit, dhe me kë nga kolegët kanë të njëjtën gjatësi? (Foto)

Yjet
Aktorët të cilët shkëlqyen duke portretizuar figura shumë më të vjetra se vetvetja (Foto)

Aktorët të cilët shkëlqyen duke portretizuar figura shumë më të vjetra se vetvetja (Foto)

TV / Film
19 transformimet e pabesueshme të aktorëve në filma (Foto)

19 transformimet e pabesueshme të aktorëve në filma (Foto)

TV / Film
Aktorët që lehtësisht mund të transformojnë veten në personazhe të tjerë (Foto)

Aktorët që lehtësisht mund të transformojnë veten në personazhe të tjerë (Foto)

TV / Film
Si dukeshin disa të famshëm para se të bëheshin yje (Foto)

Si dukeshin disa të famshëm para se të bëheshin yje (Foto)

Yjet