LAJMI I FUNDIT:

Testi PISA

70 Artikuj

Pupovci: Nuk janë tekstet shkollore fajtore për rezultatet e PISA-s

Pupovci: Nuk janë tekstet shkollore fajtore për rezultatet e PISA-s

Arsim
Të dhënat nga PISA janë alarmante, nxënësit në Maqedoni kanë sukses nën mesatare për Ballkanin Perëndimor

Të dhënat nga PISA janë alarmante, nxënësit në Maqedoni kanë sukses nën mesatare për Ballkanin Perëndimor

Maqedonia e Veriut
ZKA-ja gjen mangësi në metodologjinë e vlerësimit të nxënëseve dhe moszbatim të kërkesave së kurrikulës

ZKA-ja gjen mangësi në metodologjinë e vlerësimit të nxënëseve dhe moszbatim të kërkesave së kurrikulës

Arsim
Shtatë mijë nxënës do të marrin pjesë në testin PISA, Pupovci flet edhe për grevën e paralajmëruar nga SBAShK-u

Shtatë mijë nxënës do të marrin pjesë në testin PISA, Pupovci flet edhe për grevën e paralajmëruar nga SBAShK-u

Arsim
Kosova teston sërish cilësinë e arsimit në PISA

Kosova teston sërish cilësinë e arsimit në PISA

Arsim
​Në prill mbahet testi pilot për PISA, njohësit e arsimit nuk presin rezultate të mira

​Në prill mbahet testi pilot për PISA, njohësit e arsimit nuk presin rezultate të mira

Arsim
Kanë filluar përgatitjet për testimin provë PISA për vitin e ardhshëm në Maqedoni

Kanë filluar përgatitjet për testimin provë PISA për vitin e ardhshëm në Maqedoni

Arsim
Haradinaj: Autostradën e Dukagjinit nuk ka kush që e ndalë, heqja e taksës do të ishte tragjedi

Haradinaj: Autostradën e Dukagjinit nuk ka kush që e ndalë, heqja e taksës do të ishte tragjedi

Kosovë
Çfarë është testi PISA dhe si funksionon?

Çfarë është testi PISA dhe si funksionon?

Kosovë
Sondazh nga Pyper: Çfarë mendojnë qytetarët se cilat janë arsyet e dështimit të Kosovës në PISA 2018?

Sondazh nga Pyper: Çfarë mendojnë qytetarët se cilat janë arsyet e dështimit të Kosovës në PISA 2018?

Pyper
Rexhaj: Është koha e fundit që të përmirësohet arsimi, qeveria e ardhshme të iu krijojë hapësirë ekspertëve që kanë njohuri në këtë fushë

Rexhaj: Është koha e fundit që të përmirësohet arsimi, qeveria e ardhshme të iu krijojë hapësirë ekspertëve që kanë njohuri në këtë fushë

Kosovë
Rexhaj: Dështimi i Kosovës në PISA, është një anije e fundosur

Rexhaj: Dështimi i Kosovës në PISA, është një anije e fundosur

Kosovë
Rezultati i dobët i nxënësve të Maqedonisë në PISA, pasqyrim real i cilësisë së arsimit

Rezultati i dobët i nxënësve të Maqedonisë në PISA, pasqyrim real i cilësisë së arsimit

Arsim
Rezultatet e PISA-s, reagon Akademia e Shkencave

Rezultatet e PISA-s, reagon Akademia e Shkencave

Kosovë
Si u përgatitën nxënësit për testin PISA?

Si u përgatitën nxënësit për testin PISA?

Kosovë
Naser Rafuna: Ndikimi i politikës në arsim, fajtor për rezultatet e testit PISA

Naser Rafuna: Ndikimi i politikës në arsim, fajtor për rezultatet e testit PISA

Yjet
Ekspertët e arsimit: Dështimi i Kosovës në testin PISA nuk është befasues, përgjegjëse MASHT-i

Ekspertët e arsimit: Dështimi i Kosovës në testin PISA nuk është befasues, përgjegjëse MASHT-i

Jehona Hulaj
Demokracia Studentore: Fajin për rezultatet në Pisa e ka MASHT-i

Demokracia Studentore: Fajin për rezultatet në Pisa e ka MASHT-i

Arsim
Nagavci pas rezultateve të testit PISA: Ashtu si është pritur, asnjë përparim

Nagavci pas rezultateve të testit PISA: Ashtu si është pritur, asnjë përparim

Arsim
Testi PISA, Maqedonia në vendin e 67

Testi PISA, Maqedonia në vendin e 67

Arsim
Kosova me rezultate shumë të dobëta edhe në PISA 2018, lë pas vetëm Filipinet dhe Republikën Domenikane (Dokument)

Kosova me rezultate shumë të dobëta edhe në PISA 2018, lë pas vetëm Filipinet dhe Republikën Domenikane (Dokument)

Arsim
Testi PISA, sot publikohen rezultatet

Testi PISA, sot publikohen rezultatet

Arsim
Testimi PISA: Nxënësit në Maqedoni nuk kanë njohuri themelore

Testimi PISA: Nxënësit në Maqedoni nuk kanë njohuri themelore

Arsim
Përfundon testimi i nxënësve për PISA 2018

Përfundon testimi i nxënësve për PISA 2018

Arsim