LAJMI I FUNDIT:

Tesla Roadster

15 Artikuj

Tre Tesla Roadster të rinj të braktisur në Kinë u blenë nga një prodhues makinash tashmë i falimentuar

Tre Tesla Roadster të rinj të braktisur në Kinë u blenë nga një prodhues makinash tashmë i falimentuar

Auto Lajme
Lansimi i Tesla Roadster shtyhet të paktën deri në fund të vitit 2024

Lansimi i Tesla Roadster shtyhet të paktën deri në fund të vitit 2024

Auto Lajme
SpaceX vendosi “një makinë sportive” Tesla në hapësirë pesë vjet më parë. Ku është tani?

SpaceX vendosi “një makinë sportive” Tesla në hapësirë pesë vjet më parë. Ku është tani?

Lajme Teknologji
Tesla Roadster SpaceX deri në 100 km / orë në 1,1 sekonda

Tesla Roadster SpaceX deri në 100 km / orë në 1,1 sekonda

Auto Lajme
Video tregon se si Tesla Roadster do të mund të arrinte shpejtësinë në 100 km/h për vetëm 1.1 sekondë

Video tregon se si Tesla Roadster do të mund të arrinte shpejtësinë në 100 km/h për vetëm 1.1 sekondë

Auto Lajme
Gara interesante e tërheqjes ndërmjet Ford F-650 dhe Tesla Roadster

Gara interesante e tërheqjes ndërmjet Ford F-650 dhe Tesla Roadster

Auto Lajme
Tesla Semi do të hyjë në prodhim në sasi të limituara edhe pse më vonë se që është planifikuar

Tesla Semi do të hyjë në prodhim në sasi të limituara edhe pse më vonë se që është planifikuar

Modelet e Reja
Honda imiton mënyrën e shitjes së kompanisë Tesla (Foto)

Honda imiton mënyrën e shitjes së kompanisë Tesla (Foto)

Modelet e Reja
Tesla Roadster i ri pritet të ketë autonomi edhe më të lartë se që është paralajmëruar (Foto)

Tesla Roadster i ri pritet të ketë autonomi edhe më të lartë se që është paralajmëruar (Foto)

Modelet e Reja
Tesla do të prezantojë gjatë kësaj jave një model të ri (Foto)

Tesla do të prezantojë gjatë kësaj jave një model të ri (Foto)

Modelet e Reja
Shpejtësinë prej zero deri në 100 kilometra në orë, Tesla Roadster do ta zë për 1.9 sekonda (Foto)

Shpejtësinë prej zero deri në 100 kilometra në orë, Tesla Roadster do ta zë për 1.9 sekonda (Foto)

Modelet e Reja
Audi në përpjekje që t’i pajisë makinat elektrike me bateri sa më të fuqishme (Foto)

Audi në përpjekje që t’i pajisë makinat elektrike me bateri sa më të fuqishme (Foto)

Modelet e Reja
Hipermakina elektrike Pininfarina, nga zero deri në 100 kilometra në orë arrin për dy sekonda (Foto)

Hipermakina elektrike Pininfarina, nga zero deri në 100 kilometra në orë arrin për dy sekonda (Foto)

Modelet e Reja
Tesla Roadster e nisur drejt Marsit, do të dëmtohet nga rrezatimi radioaktiv brenda një viti (Foto)

Tesla Roadster e nisur drejt Marsit, do të dëmtohet nga rrezatimi radioaktiv brenda një viti (Foto)

Modelet e Reja
Tesla zbulon Roadsterin e ri (Foto/Video)

Tesla zbulon Roadsterin e ri (Foto/Video)

Auto Lajme