LAJMI I FUNDIT:

Termokos

136 Artikuj

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Shtimi i sipërfaqeve të ngrohjes, kyçje dhe konsumatorë të rinj – disa nga punët gjatë vitit të fundit të Termokosit

Biznes
Rama: Termokos ka zgjeruar rrjetin në tetë lagje e janë kyçur 40 mijë qytetarë, jemi gati për tetor

Rama: Termokos ka zgjeruar rrjetin në tetë lagje e janë kyçur 40 mijë qytetarë, jemi gati për tetor

Energjetika
​Osmani: Viti më sfidues për Termokos-in, por gjithçka gati për ngrohjen në Prishtinë

​Osmani: Viti më sfidues për Termokos-in, por gjithçka gati për ngrohjen në Prishtinë

Të Tjera
Osmani: Po finalizojmë kyçjen e lagjes Arbëria në Termokos

Osmani: Po finalizojmë kyçjen e lagjes Arbëria në Termokos

Kosovë
Zgjerimi i rrjetit të ngrohjes – në fundjavë mbyllen disa rrugë në Prishtinë

Zgjerimi i rrjetit të ngrohjes – në fundjavë mbyllen disa rrugë në Prishtinë

Komunat
“Termokos” përfundon sezonin e ngrohjes në kryeqytet

“Termokos” përfundon sezonin e ngrohjes në kryeqytet

Prishtina
Termokosi vazhdon furnizimin me ngrohje edhe pas 15 prillit

Termokosi vazhdon furnizimin me ngrohje edhe pas 15 prillit

Të Tjera
Mbyllet një pjesë e rrugës “Agim Ramadani”, ndryshon edhe qarkullimi i autobusëve  

Mbyllet një pjesë e rrugës “Agim Ramadani”, ndryshon edhe qarkullimi i autobusëve  

Prishtina
Në fundjavë do të mbyllet për qarkullim një pjesë e rrugës ‘Agim Ramadani’

Në fundjavë do të mbyllet për qarkullim një pjesë e rrugës ‘Agim Ramadani’

Të Tjera
Projekti i parë në rajon për ngrohje solare, Osmani: Planifikojmë t’i mbulojmë dy lagje në Prishtinë, do të sigurohen 50 megavat

Projekti i parë në rajon për ngrohje solare, Osmani: Planifikojmë t’i mbulojmë dy lagje në Prishtinë, do të sigurohen 50 megavat

Elfije Boletini
Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Këto janë lagjet që pritet të futen në sistem të ngrohtores, Osmani tregon për shtrirjen e rrjetit të Termokosit në Prishtinë

Elfije Boletini
Termokosi vazhdon me instalimin e matësve të ngrohjes në Prishtinë

Termokosi vazhdon me instalimin e matësve të ngrohjes në Prishtinë

Energjetika
Termokosi nga java e ardhshme vazhdon instalimin e matësve të ngrohjes

Termokosi nga java e ardhshme vazhdon instalimin e matësve të ngrohjes

Energjetika
Faturat e Termokosit nga prilli do të paguhen edhe në agjencitë e transfereve

Faturat e Termokosit nga prilli do të paguhen edhe në agjencitë e transfereve

Financa
Rama nënshkruan projektin mbi 23 milionësh: Do të përmirësohet cilësia e ajrit në kryeqytet

Rama nënshkruan projektin mbi 23 milionësh: Do të përmirësohet cilësia e ajrit në kryeqytet

Të Tjera
“Termokosi” zgjeron rrjetin, ngroh edhe 62 objekte banesore në kryeqytet

“Termokosi” zgjeron rrjetin, ngroh edhe 62 objekte banesore në kryeqytet

Prishtina
Termokosi fillon zgjerimin e rrjetit të ngrohjes për lagjen në afërsi të Parkut të Qytetit

Termokosi fillon zgjerimin e rrjetit të ngrohjes për lagjen në afërsi të Parkut të Qytetit

Prishtina
GLPS, GAP dhe INDEP të shqetësuar me proceset rekrutuese në “Termokos” dhe “Ibër Lepenc”

GLPS, GAP dhe INDEP të shqetësuar me proceset rekrutuese në “Termokos” dhe “Ibër Lepenc”

Kosovë
Rreth 60 për qind e konsumatorëve të Termokos-it kanë instaluar pajisjet matëse

Rreth 60 për qind e konsumatorëve të Termokos-it kanë instaluar pajisjet matëse

Ekonomi
Sanohet gypi i Termokosit, objekteve në qendër të Prishtinës u lëshohet ngrohja

Sanohet gypi i Termokosit, objekteve në qendër të Prishtinës u lëshohet ngrohja

Të Tjera
Kaosi në komunikacion, projekti gjigant për rrugën “A” dhe planifikimi për kyçjet e reja në Termokos – gjithçka nga intervista me nënkryetarin e Prishtinës  

Kaosi në komunikacion, projekti gjigant për rrugën “A” dhe planifikimi për kyçjet e reja në Termokos – gjithçka nga intervista me nënkryetarin e Prishtinës  

Prishtina
Kyçja në Termokos, Zogaj: Po punohet intensivisht që të përfshihen edhe lagjet e reja

Kyçja në Termokos, Zogaj: Po punohet intensivisht që të përfshihen edhe lagjet e reja

Financa
Lajm i mirë nga Termokosi: S’ka shtrenjtim të ngrohjes

Lajm i mirë nga Termokosi: S’ka shtrenjtim të ngrohjes

Kosovë
Sezoni i ngrohjes ka filluar, Prishtina HeatSave vazhdon me instalime – mbi 17 mijë banesa do të përfitojnë pajisje falas

Sezoni i ngrohjes ka filluar, Prishtina HeatSave vazhdon me instalime – mbi 17 mijë banesa do të përfitojnë pajisje falas

Energjetika