LAJMI I FUNDIT:

Termocentrali Kosova A

37 Artikuj

Raporti i Progresit i Komisionit Evropian: Kosova duhet të dekomisionojë termocentralin ‘Kosova A’

Raporti i Progresit i Komisionit Evropian: Kosova duhet të dekomisionojë termocentralin ‘Kosova A’

Energjetika
Drejtori i ZRRE-së: Kosova A duhet të mbyllet, vendi rrezikohet nga kollapsi energjetik

Drejtori i ZRRE-së: Kosova A duhet të mbyllet, vendi rrezikohet nga kollapsi energjetik

Energjetika
Lluka dhe ambasadori Kosnett diskutojnë për zhvillimin ekonomik të Kosovës

Lluka dhe ambasadori Kosnett diskutojnë për zhvillimin ekonomik të Kosovës

Ekonomi
KEK-u në vitin 2018 kaloi planin e prodhimit për 10 milionë euro

KEK-u në vitin 2018 kaloi planin e prodhimit për 10 milionë euro

Energjetika
Obiliqi diskriminohet për të përdorur avullin e KEK-ut për ngrohje

Obiliqi diskriminohet për të përdorur avullin e KEK-ut për ngrohje

Energjetika
Kosova rrezikon furnizimin me rrymë edhe në të ardhmen

Kosova rrezikon furnizimin me rrymë edhe në të ardhmen

Energjetika
Termocentralit “Kosova A” i vazhdohet licenca edhe për një vit për prodhimin e rrymës

Termocentralit “Kosova A” i vazhdohet licenca edhe për një vit për prodhimin e rrymës

Energjetika
Me efiçiencë të energjisë mund të arrihet mbyllja e TC Kosova A

Me efiçiencë të energjisë mund të arrihet mbyllja e TC Kosova A

Të Tjera
“Kosova A” nuk mbyllet pa ndërtimin e termocentralit të ri

“Kosova A” nuk mbyllet pa ndërtimin e termocentralit të ri

Energjetika
Frika nga terri mban në jetë Termocentralin “Kosova A”

Frika nga terri mban në jetë Termocentralin “Kosova A”

Të Tjera
Arrestohen nëntë persona për vjedhje të rënda në dy termocentralet e KEK-ut

Arrestohen nëntë persona për vjedhje të rënda në dy termocentralet e KEK-ut

Kronika e Zezë
Studim ndërkombëtar për termocentralin “Kosova A”

Studim ndërkombëtar për termocentralin “Kosova A”

Energjetika
Hetimet vazhdojnë, edhe dy vjet pas shpërthimit në TC “Kosova A”

Hetimet vazhdojnë, edhe dy vjet pas shpërthimit në TC “Kosova A”

Jehona Hulaj