LAJMI I FUNDIT:

Të rinjtë

99 Artikuj

Shumica e të rinjve përdorin rrjetet sociale, sipas tyre partitë janë burimi më i madh i informacioneve të pasakta

Shumica e të rinjve përdorin rrjetet sociale, sipas tyre partitë janë burimi më i madh i informacioneve të pasakta

Maqedonia e Veriut
Të rinjtë në Maqedoninë e Veriut, të zhgënjyer me programet e kandidatëve për president

Të rinjtë në Maqedoninë e Veriut, të zhgënjyer me programet e kandidatëve për president

Politikë
Të rinjtë në Maqedoninë e Veriut largohen nga shtëpia e prindërve të tyre në moshën 32,1 vjeçare

Të rinjtë në Maqedoninë e Veriut largohen nga shtëpia e prindërve të tyre në moshën 32,1 vjeçare

Maqedonia e Veriut
Shkolla politike “Ibrahim Rugova”, Abdixhiku: I lumtur për interesimin e të rinjve për të djathtën

Shkolla politike “Ibrahim Rugova”, Abdixhiku: I lumtur për interesimin e të rinjve për të djathtën

Kosovë
Armët lehtësisht të qasshme nga të miturit, kush është fajtori kryesor?

Armët lehtësisht të qasshme nga të miturit, kush është fajtori kryesor?

Kosovë
Tërhiqen nga morgu i një spitali trupat e dy të rinjve nga Kosova që vdiqën në një aksident në Hungari, varrimi do të bëhet të enjten në Prizren

Tërhiqen nga morgu i një spitali trupat e dy të rinjve nga Kosova që vdiqën në një aksident në Hungari, varrimi do të bëhet të enjten në Prizren

Kosovë
Dy të rinj thanë se po fitonin shumë para, por prindërit e tyre nuk e dinin – i befasuan me “dhurata marramendëse” në përvjetorin e tyre

Dy të rinj thanë se po fitonin shumë para, por prindërit e tyre nuk e dinin – i befasuan me “dhurata marramendëse” në përvjetorin e tyre

Interesante
“Të gatshëm për Evropë”, ekspertja e inteligjencës artificiale thotë se të rinjtë nga Kosova janë inteligjentë dhe të shkathët

“Të gatshëm për Evropë”, ekspertja e inteligjencës artificiale thotë se të rinjtë nga Kosova janë inteligjentë dhe të shkathët

Elfije Boletini
“Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

“Nuk ka ndodhur asnjëherë në historinë e shtetit”, Murati: Për 30 muaj, mbi 32 mijë të rinj që kanë filluar punë në Kosovë

Ekonomi
Rreth 100 mijë të rinj nuk janë as në shkollë, as në trajnime e as në punë

Rreth 100 mijë të rinj nuk janë as në shkollë, as në trajnime e as në punë

Të Tjera
Problemi i bullizmit te të rinjtë, flet psikologia Sumea Ramadani

Problemi i bullizmit te të rinjtë, flet psikologia Sumea Ramadani

Maqedonia e Veriut


mob5