LAJMI I FUNDIT:

Të Hyrat

53 Artikuj

Të hyrat dhe shpenzimet e Qeverisë – ASK publikon të dhënat

Të hyrat dhe shpenzimet e Qeverisë – ASK publikon të dhënat

Financa
Murati: Ministria e Financave nuk është duke bllokuar të hyrat e komunave

Murati: Ministria e Financave nuk është duke bllokuar të hyrat e komunave

Kosovë
Murati i përgjigjet Ramës: Pretendimi se Prishtinës po i bllokohen investimet është joserioz

Murati i përgjigjet Ramës: Pretendimi se Prishtinës po i bllokohen investimet është joserioz

Financa
Opozita përplaset me pushtetin: Nuk do të ketë normalitet në Kuvend nëse tentohet të cenohet pavarësia e komunave

Opozita përplaset me pushtetin: Nuk do të ketë normalitet në Kuvend nëse tentohet të cenohet pavarësia e komunave

Financa
Rama akuzon MF-në se po bllokon të hyrat vetanake: Veprim i qëllimshëm për të ndalur zhvillimin e kryeqytetit

Rama akuzon MF-në se po bllokon të hyrat vetanake: Veprim i qëllimshëm për të ndalur zhvillimin e kryeqytetit

Financa
ATK-ja mbledh 15.5 milionë euro më shumë të hyra për muajin janar

ATK-ja mbledh 15.5 milionë euro më shumë të hyra për muajin janar

Financa
Të hyrat tatimore arrijnë shifrën 623.6 milionë euro

Të hyrat tatimore arrijnë shifrën 623.6 milionë euro

Financa
Murati kërkon hetime për të hyrat e SBASHK-ut

Murati kërkon hetime për të hyrat e SBASHK-ut

Financa
Administrata Tatimore: Për 7 muaj janë realizuar 30 milionë euro më shumë të hyra

Administrata Tatimore: Për 7 muaj janë realizuar 30 milionë euro më shumë të hyra

Financa
Dogana për herë të parë kalon gjysmë miliard euro të hyra

Dogana për herë të parë kalon gjysmë miliard euro të hyra

Ekonomi
Dogana: Për dy muaj u mblodhën 159 milion euro të hyra

Dogana: Për dy muaj u mblodhën 159 milion euro të hyra

Financa
Administrata Tatimore: Për 10 muaj realizuam mbi 500 milionë euro të hyra

Administrata Tatimore: Për 10 muaj realizuam mbi 500 milionë euro të hyra

Financa
Google në vetëm tre muaj fiton 65 miliardë dollarë nga reklamat

Google në vetëm tre muaj fiton 65 miliardë dollarë nga reklamat

Botë
Administrata Tatimore: Për pesë muaj mblodhëm 24 milionë euro më shumë

Administrata Tatimore: Për pesë muaj mblodhëm 24 milionë euro më shumë

Financa
Dogana e Kosovës mbledh mbi 80 milionë euro gjatë muajit janar 2021

Dogana e Kosovës mbledh mbi 80 milionë euro gjatë muajit janar 2021

Financa
Dogana e Kosovës dha ATK-ja konfirmojnë se ka rënie të të hyrave tatimore

Dogana e Kosovës dha ATK-ja konfirmojnë se ka rënie të të hyrave tatimore

Financa
ATK: Tejkalohet projeksioni i të hyrave edhe për muajin qershor

ATK: Tejkalohet projeksioni i të hyrave edhe për muajin qershor

Financa
ATK: Për një muaj mblodhëm 8.2 milionë euro më shumë të hyra

ATK: Për një muaj mblodhëm 8.2 milionë euro më shumë të hyra

Financa
ATK mbledh 10.4 për qind më shumë të hyrat vjetore

ATK mbledh 10.4 për qind më shumë të hyrat vjetore

Financa
Për tre muaj qeveria shpenzon 511.9 milionë euro

Për tre muaj qeveria shpenzon 511.9 milionë euro

Ekonomi
Komuna e Gjilanit rrit për 5% të hyrat vetanake

Komuna e Gjilanit rrit për 5% të hyrat vetanake

Të Tjera
Dogana vazhdon me rritjen e të hyrave

Dogana vazhdon me rritjen e të hyrave

Ekonomi
Murtezaj: ATK e shtrirë edhe në veri, 15% e të hyrave të regjionit të Mitrovicës nga pjesa veriore (Video)

Murtezaj: ATK e shtrirë edhe në veri, 15% e të hyrave të regjionit të Mitrovicës nga pjesa veriore (Video)

Financa
ATK ka inkasuar 88.4 milionë euro për dy muaj

ATK ka inkasuar 88.4 milionë euro për dy muaj

Financa