LAJMI I FUNDIT:

Të folurit

24 Artikuj

Pse fëmija nuk flet pavarësisht trajtimeve të logopedit? Prindërit bëjnë një gabim kyç në të ushqyerit që çon në probleme

Pse fëmija nuk flet pavarësisht trajtimeve të logopedit? Prindërit bëjnë një gabim kyç në të ushqyerit që çon në probleme

Të tjera
Si mund t’i ndihmoni fëmijët të flasin sa më shpejt

Si mund t’i ndihmoni fëmijët të flasin sa më shpejt

Këshilla për prindër
Njihni disa nga simptomat e mpiksjes së gjakut

Njihni disa nga simptomat e mpiksjes së gjakut

Këshilla mjekësore
70 milionë njerëz e kanë këtë problem: Logopedët na zbulojnë si ta dallojmë dhe si ta zgjidhim

70 milionë njerëz e kanë këtë problem: Logopedët na zbulojnë si ta dallojmë dhe si ta zgjidhim

Këshilla për prindër
E folura në moshën dy vjeç tregon sa i suksesshëm je

E folura në moshën dy vjeç tregon sa i suksesshëm je

Fëmija juaj
Pse njerëzit mund të flasin, por majmunët jo? Hulumtimi ofron teori të reja

Pse njerëzit mund të flasin, por majmunët jo? Hulumtimi ofron teori të reja

Të tjera
Provoni t’i mbani duart kështu nëse doni të jeni një folës bindës

Provoni t’i mbani duart kështu nëse doni të jeni një folës bindës

Lifestyle
Tri shenjat e horoskopit pëlqejnë më shumë të flasin: Nuk do të mërziteni me to

Tri shenjat e horoskopit pëlqejnë më shumë të flasin: Nuk do të mërziteni me to

Lifestyle
Fëmijët e vegjël kanë probleme me të folurit dhe zgjidhjen e problemeve që nga karantinimet për shkak të COVID-19

Fëmijët e vegjël kanë probleme me të folurit dhe zgjidhjen e problemeve që nga karantinimet për shkak të COVID-19

Shëndetësi Lajme
Si trajtohet afazia?

Si trajtohet afazia?

Këshilla mjekësore
Gjithmonë keni dashur të flisni me ta: Sa fjalë mund të kuptojë vërtet një qen

Gjithmonë keni dashur të flisni me ta: Sa fjalë mund të kuptojë vërtet një qen

Kujdesi për kafshët
Pse femrat flasin më shumë

Pse femrat flasin më shumë

Lifestyle
Këshillat e ekspertëve: flisni ngadalë, bëni pyetje dhe të gjithë do të dëgjojnë

Këshillat e ekspertëve: flisni ngadalë, bëni pyetje dhe të gjithë do të dëgjojnë

Këshilla Lifestyle
Gratë emocionohen nga burrat me një mënyrë të veçantë të të folurit! A e dini për çfarë bëhet fjalë?

Gratë emocionohen nga burrat me një mënyrë të veçantë të të folurit! A e dini për çfarë bëhet fjalë?

Lifestyle
I mësojmë se çfarë janë pemët: një lojë logopedike që inkurajon zhvillimin e fëmijëve

I mësojmë se çfarë janë pemët: një lojë logopedike që inkurajon zhvillimin e fëmijëve

Të tjera
Nuk ka ilaç për belbëzimin dhe askush nuk e di shkakun e vërtetë

Nuk ka ilaç për belbëzimin dhe askush nuk e di shkakun e vërtetë

Të tjera
Kur të dy prindërit punojnë, fëmijët zhvillojnë më shpejt shkathtësitë dhe të folurit

Kur të dy prindërit punojnë, fëmijët zhvillojnë më shpejt shkathtësitë dhe të folurit

Shëndetësi Lajme
Shkencëtarët: Mbajini maskat! Të folurit përhap më shumë se 1000 grimca coronavirusi në minutë

Shkencëtarët: Mbajini maskat! Të folurit përhap më shumë se 1000 grimca coronavirusi në minutë

Shëndetësi Lajme
A mund t’i infektojë të tjerët personi i sëmurë nga coronavirusi derisa është duke folur?

A mund t’i infektojë të tjerët personi i sëmurë nga coronavirusi derisa është duke folur?

Shëndetësi Lajme
Tingëllon si e pakuptimtë, por nuk është ashtu: Flisni me bebet edhe në gjuhë të huaj

Tingëllon si e pakuptimtë, por nuk është ashtu: Flisni me bebet edhe në gjuhë të huaj

Këshilla për prindër
Vokabulari i pasur nuk është çelës për zhvillim të të folurit te fëmijët: Shkenca ka njohuri të reja!

Vokabulari i pasur nuk është çelës për zhvillim të të folurit te fëmijët: Shkenca ka njohuri të reja!

Shëndetësi Lajme
E dini pse flasim gjatë gjumit? Për këtë ka një shpjegim

E dini pse flasim gjatë gjumit? Për këtë ka një shpjegim

Shëndetësi Lajme
Mësimi i pianos ndihmon në zhvillimin e fëmijëve

Mësimi i pianos ndihmon në zhvillimin e fëmijëve

Fëmija juaj
Gjuha trupore tregon si është në krevat

Gjuha trupore tregon si është në krevat

Intimitet dhe Pasion