LAJMI I FUNDIT:

Të dhënat personale

37 Artikuj

OpenAI, krijuesi i ChatGPT thotë se nuk ka plane të largohet nga Evropa

OpenAI, krijuesi i ChatGPT thotë se nuk ka plane të largohet nga Evropa

Lajme Teknologji
Autoriteti mbikëqyrës i Italisë do të rishikojë sisteme të tjera të inteligjencës artificiale pas ndalimit të shkurtër të ChatGPT

Autoriteti mbikëqyrës i Italisë do të rishikojë sisteme të tjera të inteligjencës artificiale pas ndalimit të shkurtër të ChatGPT

Lajme Teknologji
Pronari i Facebook-ut, Meta gjobitet me 1.2 miliard euro nga Bashkimi Evropian për “keqpërdorimin e të dhënave të përdoruesve”

Pronari i Facebook-ut, Meta gjobitet me 1.2 miliard euro nga Bashkimi Evropian për “keqpërdorimin e të dhënave të përdoruesve”

Lajme Teknologji
TikTok-u në Kosovë, gjoba ndaj PSD-së dhe ankesat në Agjencinë për Informim dhe Privatësi – gjithçka nga intervista me komisioneren Sogojeva

TikTok-u në Kosovë, gjoba ndaj PSD-së dhe ankesat në Agjencinë për Informim dhe Privatësi – gjithçka nga intervista me komisioneren Sogojeva

Kosovë
Mes shqetësimeve në rritje rreth TikTok-ut, Departamenti i Tregtisë detajon përpjekjet për të siguruar të dhënat e SHBA-së

Mes shqetësimeve në rritje rreth TikTok-ut, Departamenti i Tregtisë detajon përpjekjet për të siguruar të dhënat e SHBA-së

Lajme Teknologji
PSD kërkoi shtyrjen e ekzekutimit të gjobës prej 20 mijë euro për publikimin e të dhënave personale, Gjykata Themelore e refuzon

PSD kërkoi shtyrjen e ekzekutimit të gjobës prej 20 mijë euro për publikimin e të dhënave personale, Gjykata Themelore e refuzon

Kosovë
Agjencia për Informim dhe Privatësi: Publikimi i të dhënave personale është shkelje e rëndë

Agjencia për Informim dhe Privatësi: Publikimi i të dhënave personale është shkelje e rëndë

Kosovë
Cilat janë vendet të cilat ndajnë më shumë të dhëna me policinë?

Cilat janë vendet të cilat ndajnë më shumë të dhëna me policinë?

Lajme Teknologji
Latitude Group i Australisë thotë se 7.9 milionë numra patentë shoferi janë vjedhur në sulmin kibernetik ndaj tyre

Latitude Group i Australisë thotë se 7.9 milionë numra patentë shoferi janë vjedhur në sulmin kibernetik ndaj tyre

Lajme Teknologji
Hakerët kërkojnë “haraç” nga Ferrari për të dhënat e klientëve të gjigantit italian

Hakerët kërkojnë “haraç” nga Ferrari për të dhënat e klientëve të gjigantit italian

Auto Lajme
Aktiviteti i PSD-së para Qeverisë së Kosovës, Agjencia për Privatësi bën thirrje të mospublikohen të dhënat personale të qytetarëve

Aktiviteti i PSD-së para Qeverisë së Kosovës, Agjencia për Privatësi bën thirrje të mospublikohen të dhënat personale të qytetarëve

Politikë
Mes shqetësimeve për sigurinë e të dhënave në Evropë, TikTok po planifikon të zgjerohet në vendet evropiane

Mes shqetësimeve për sigurinë e të dhënave në Evropë, TikTok po planifikon të zgjerohet në vendet evropiane

Aplikacione
Senatorët amerikanë pyesin Mark Zuckerbergun për qasjen e kinezëve dhe rusëve në të dhënat e përdoruesve në platformat e Metas – dyshohet se mund të janë përdorur për spiunazh

Senatorët amerikanë pyesin Mark Zuckerbergun për qasjen e kinezëve dhe rusëve në të dhënat e përdoruesve në platformat e Metas – dyshohet se mund të janë përdorur për spiunazh

Lajme Teknologji
Oracle do të investojë 1.5 miliard dollarë për hapjen e qendrës së të dhënave në Riad të Arabisë Saudite

Oracle do të investojë 1.5 miliard dollarë për hapjen e qendrës së të dhënave në Riad të Arabisë Saudite

Lajme Teknologji
Drejtori ekzekutiv i TikTok do të dëshmojë para Kongresit Amerikan në mars

Drejtori ekzekutiv i TikTok do të dëshmojë para Kongresit Amerikan në mars

Lajme Teknologji
Janë hakuar 37 milionë klientë të T-Mobile

Janë hakuar 37 milionë klientë të T-Mobile

Lajme Teknologji
Shpikësi i “www” dëshiron që ne të rimarrim të dhënat tona nga gjigantët e teknologjisë

Shpikësi i “www” dëshiron që ne të rimarrim të dhënat tona nga gjigantët e teknologjisë

Lajme Teknologji
Hakerët publikojnë të dhënat e kryeministrit Edi Rama

Hakerët publikojnë të dhënat e kryeministrit Edi Rama

Shqipëri
Konjufca dhe zyrtarët rajonalë flasin për mbrojtjen e të dhënave personale

Konjufca dhe zyrtarët rajonalë flasin për mbrojtjen e të dhënave personale

Kosovë
Skandal në Shqipëri, tre milionë numra telefoni dalin në shitje online

Skandal në Shqipëri, tre milionë numra telefoni dalin në shitje online

Shqipëri
Mbrojtja e të dhënave personale dhe qasja në dokumente publike, Agjencia për Informim dhe Privatësi pranon rreth 200 ankesa

Mbrojtja e të dhënave personale dhe qasja në dokumente publike, Agjencia për Informim dhe Privatësi pranon rreth 200 ankesa

Kosovë
Mbledhja e të dhënave personale, Amazon tregon se çfarë informacione ruan për klientët e saj

Mbledhja e të dhënave personale, Amazon tregon se çfarë informacione ruan për klientët e saj

Botë
Sa janë të sigurta të dhënat personale në Kosovë?

Sa janë të sigurta të dhënat personale në Kosovë?

Kosovë
Qendra e të dhënave nënujore e Microsoft nxirret nga uji pas dy vjetësh

Qendra e të dhënave nënujore e Microsoft nxirret nga uji pas dy vjetësh

Lajme Teknologji