LAJMI I FUNDIT:

TAV Maqedoni

26 Artikuj

Nga tetori do të ketë linjë ajrore direkt nga Shkup në Sarajevë

Nga tetori do të ketë linjë ajrore direkt nga Shkup në Sarajevë

Maqedonia e Veriut
Bytyqi: Mbi 70 për qind janë realizuar projektet nga Programi TAV

Bytyqi: Mbi 70 për qind janë realizuar projektet nga Programi TAV

Ekonomi
Të dielën lëshohet linja e re ajrore Frankfurt – Shkup

Të dielën lëshohet linja e re ajrore Frankfurt – Shkup

Maqedonia e Veriut
Edhe sot janë anuluar dhe shtyrë fluturimet nga Aeroporti i Shkupit

Edhe sot janë anuluar dhe shtyrë fluturimet nga Aeroporti i Shkupit

Maqedonia e Veriut
TAV Maqedoni: Sot prej orës 09:00 nuk ka fluturime të anuluara

TAV Maqedoni: Sot prej orës 09:00 nuk ka fluturime të anuluara

Maqedonia e Veriut
Edhe përkundër mjegullës, sot fluturojnë aeroplanët nga Aeroporti i Shkupit

Edhe përkundër mjegullës, sot fluturojnë aeroplanët nga Aeroporti i Shkupit

Maqedonia e Veriut
TAV Maqedoni: S’ka fluturime të anuluara, vazhdojmë sipas orarit të rregullt

TAV Maqedoni: S’ka fluturime të anuluara, vazhdojmë sipas orarit të rregullt

Maqedonia e Veriut
Sindikata e kontrollorëve me akuza të ashpra: Drejtorët e M-NAV tentojnë të punësojnë fëmijët e tyre

Sindikata e kontrollorëve me akuza të ashpra: Drejtorët e M-NAV tentojnë të punësojnë fëmijët e tyre

Maqedonia e Veriut
Me orarin dimëror nga Shkupi dhe Ohri do të ketë fluturime në 48 destinacione

Me orarin dimëror nga Shkupi dhe Ohri do të ketë fluturime në 48 destinacione

Maqedonia e Veriut
TAV-Maqedoni: Momentalisht nuk kemi informacione për ndërprerjen e fluturimeve nga Sofja

TAV-Maqedoni: Momentalisht nuk kemi informacione për ndërprerjen e fluturimeve nga Sofja

Maqedonia e Veriut
Do të rinovohet pista në Aeroportin e Shkupit, punimet do të zgjasin 50 ditë

Do të rinovohet pista në Aeroportin e Shkupit, punimet do të zgjasin 50 ditë

Maqedonia e Veriut
Ndryshohet protokolli për hyrje në terminalet e aeroporteve të Maqedonisë

Ndryshohet protokolli për hyrje në terminalet e aeroporteve të Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Nga 21 maji linjë e rregullt ajore Shkup – Moskë

Nga 21 maji linjë e rregullt ajore Shkup – Moskë

Maqedonia e Veriut
Nuk do të ndërtohet aeroporti në Shtip, mjetet rialokohen për ndërtimin e çerdheve, shkollave dhe kanalizimeve

Nuk do të ndërtohet aeroporti në Shtip, mjetet rialokohen për ndërtimin e çerdheve, shkollave dhe kanalizimeve

Maqedonia e Veriut
Aeroporti i Shkupit dhe i Ohrit përgatiten për hapje, pritet vendimi i autoriteteve

Aeroporti i Shkupit dhe i Ohrit përgatiten për hapje, pritet vendimi i autoriteteve

Maqedonia e Veriut
Prej të enjten linjë ajrore mes Shkupit dhe Athinës

Prej të enjten linjë ajrore mes Shkupit dhe Athinës

Maqedonia e Veriut
Ku është përmendorja e ”Aleksandrit” që u hoq prej aeroportit të Shkupit?

Ku është përmendorja e ”Aleksandrit” që u hoq prej aeroportit të Shkupit?

Politikë
TAV Maqedonia: Emrin e aeroportit do ta ndryshojmë pas publikimit të vendimit në Gazetën Zyrtare

TAV Maqedonia: Emrin e aeroportit do ta ndryshojmë pas publikimit të vendimit në Gazetën Zyrtare

Politikë
Komunikacioni zhvillohet në kushte dimri, mjegull në Tetovë dhe disa qytete tjera

Komunikacioni zhvillohet në kushte dimri, mjegull në Tetovë dhe disa qytete tjera

Emir Hamzai
Nga aeroportet e Maqedonisë, vitin e kaluar kanë udhëtuar 1.8 milionë njerëz

Nga aeroportet e Maqedonisë, vitin e kaluar kanë udhëtuar 1.8 milionë njerëz

Emir Hamzai
Ky është drejtori i ri i TAV Maqedoni (Foto)

Ky është drejtori i ri i TAV Maqedoni (Foto)

Venhar Ramadani
Francezët kërkojnë linja charter drejt Ohrit

Francezët kërkojnë linja charter drejt Ohrit

Venhar Ramadani
Prej sot linja ajrore Beograd-Ohër

Prej sot linja ajrore Beograd-Ohër

Emir Hamzai
Grupi i parë i turistëve izraelitë arriti në Maqedoni

Grupi i parë i turistëve izraelitë arriti në Maqedoni

Venhar Ramadani