LAJMI I FUNDIT:

Targat në veri

10 Artikuj

Vuçiq e kritikoi gazetarin serb, sepse e pyeti për targat RKS

Vuçiq e kritikoi gazetarin serb, sepse e pyeti për targat RKS

Kosovë
BE: Marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë për targat nuk ka afate kohore

BE: Marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë për targat nuk ka afate kohore

Kosovë
Serbia ndërpret lëshimin e targave ilegale me akronime të qyteteve të Kosovës

Serbia ndërpret lëshimin e targave ilegale me akronime të qyteteve të Kosovës

Kosovë
Tërmkolli: Kurti “as me sheher as me Barilevë”, e la Kosovën pa targa dhe pa miq

Tërmkolli: Kurti “as me sheher as me Barilevë”, e la Kosovën pa targa dhe pa miq

Kosovë
I konvertuan targat në RKS, u digjen veturat – Musliu: Diplomacia e vendit duhet ta njoftojë botën për terrorin që Vuçiqi e Radoiçiqi po ia bëjnë serbëve të Kosovës

I konvertuan targat në RKS, u digjen veturat – Musliu: Diplomacia e vendit duhet ta njoftojë botën për terrorin që Vuçiqi e Radoiçiqi po ia bëjnë serbëve të Kosovës

Elfije Boletini
Mosgatishmëria e serbëve për konvertimin e targave në RKS, MPB: Strukturat kriminale të Vuçiqit në veri po i frikësojnë qytetarët

Mosgatishmëria e serbëve për konvertimin e targave në RKS, MPB: Strukturat kriminale të Vuçiqit në veri po i frikësojnë qytetarët

Elfije Boletini
Targat ilegale trashëgimi e regjimit të Millosheviqit, këtë barrë nuk duhet ta mbani – deklarata e Kurtit dhe ftesa për qytetarët serbë që t’i konvertojnë në RKS

Targat ilegale trashëgimi e regjimit të Millosheviqit, këtë barrë nuk duhet ta mbani – deklarata e Kurtit dhe ftesa për qytetarët serbë që t’i konvertojnë në RKS

Besnike Salihu
Reciprociteti për targa, Lajçak: Ka një afat prej dy muajsh për të gjetur një zgjidhje, propozuam disa ide

Reciprociteti për targa, Lajçak: Ka një afat prej dy muajsh për të gjetur një zgjidhje, propozuam disa ide

Kosovë
Vuçiq: Çështja rreth targave me Kosovën nuk do të zgjidhet para 1 shtatorit

Vuçiq: Çështja rreth targave me Kosovën nuk do të zgjidhet para 1 shtatorit

Kosovë
Hyseni nuk e di se deri kur do të ketë makina pa targa në veri

Hyseni nuk e di se deri kur do të ketë makina pa targa në veri

Politikë