LAJMI I FUNDIT:

Ta Pastrojmë Kosovën

85 Artikuj

Qeset e plastikës – të paguhen apo të zhduken?

Qeset e plastikës – të paguhen apo të zhduken?

Kosovë
Mbushen sërish me mbeturina lokacionet që u pastruan para disa ditësh në Prishtinë

Mbushen sërish me mbeturina lokacionet që u pastruan para disa ditësh në Prishtinë

Kosovë
Mbi 500 pako dhurohen për familjet në nevojë nga Meridian Express dhe organizata “Ta pastrojmë Kosovën”

Mbi 500 pako dhurohen për familjet në nevojë nga Meridian Express dhe organizata “Ta pastrojmë Kosovën”

Meridian
Lansohet fushata për mbjelljen e 1.8 milionë drunjve, “T’i Japim Vendit Ngjyra”

Lansohet fushata për mbjelljen e 1.8 milionë drunjve, “T’i Japim Vendit Ngjyra”

Kosovë
Nënshkruhet marrëveshja për gjelbërimin e rrugëve të Kosovës

Nënshkruhet marrëveshja për gjelbërimin e rrugëve të Kosovës

Të Tjera
Gjatë muajit gusht u shqiptuan vetëm katër gjoba për ata që ndotën ambientin

Gjatë muajit gusht u shqiptuan vetëm katër gjoba për ata që ndotën ambientin

Kosovë
Dita e pastrimit të botës, Let’s Do It fton qytetarët t’i bashkohen aksionit më 19 shtator

Dita e pastrimit të botës, Let’s Do It fton qytetarët t’i bashkohen aksionit më 19 shtator

Kosovë
Let’s Do It nis fushatën “Ta Pastrojmë Kosovën 2020”

Let’s Do It nis fushatën “Ta Pastrojmë Kosovën 2020”

Kosovë
Kosova udhëheq fushatën “Për një botë më të pastër”

Kosova udhëheq fushatën “Për një botë më të pastër”

Kosovë
Më 21 shtator, Bota sillet rreth Kosovës

Më 21 shtator, Bota sillet rreth Kosovës

Kosovë
Let’s Do It Kosova prezanton aktivitetet për Ditën e Pastrimit të Botës

Let’s Do It Kosova prezanton aktivitetet për Ditën e Pastrimit të Botës

Kosovë
Mbahet aksion pastrimi në Istog

Mbahet aksion pastrimi në Istog

Komunat
Deputetët kritikojnë dhënien e 815 mijë euro për “Ta pastrojmë Kosovën” pa procedura

Deputetët kritikojnë dhënien e 815 mijë euro për “Ta pastrojmë Kosovën” pa procedura

Kosovë
Let’s Do It Kosova” organizon Forumin “EverGreen Kosovo”

Let’s Do It Kosova” organizon Forumin “EverGreen Kosovo”

Kosovë
Brenda dy muajve u shqiptuan 211 gjoba për ndotësit e mjedisit

Brenda dy muajve u shqiptuan 211 gjoba për ndotësit e mjedisit

Kosovë
Në Ditën e Tokës pastrohet deponia në “Fushën e Pajtimit”

Në Ditën e Tokës pastrohet deponia në “Fushën e Pajtimit”

Kosovë
Rreth 400 vullnetarë pastrojnë Shkugëzen

Rreth 400 vullnetarë pastrojnë Shkugëzen

Komunat
“Let’s Do It”: Kosova po ndotet sërish, mos e lejoni!

“Let’s Do It”: Kosova po ndotet sërish, mos e lejoni!

Kosovë
“Pluhuri” që la pas fushata “Ta Pastrojmë Kosovën”

“Pluhuri” që la pas fushata “Ta Pastrojmë Kosovën”

Kosovë
Haradinaj: Të mobilizohemi për një Kosovë të pastër, për një Kosovë Eko

Haradinaj: Të mobilizohemi për një Kosovë të pastër, për një Kosovë Eko

Politikë
Matoshi: 1.2 milion euro janë grante për komunat, jo për “Ta pastrojmë Kosovën”

Matoshi: 1.2 milion euro janë grante për komunat, jo për “Ta pastrojmë Kosovën”

Të Tjera
Haradinaj: Së bashku do ta mbajmë Kosovën të pastër

Haradinaj: Së bashku do ta mbajmë Kosovën të pastër

Kosovë
Haradinaj sërish pjesë e aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”

Haradinaj sërish pjesë e aksionit “Ta pastrojmë Kosovën”

Kosovë
Mbi 100 thasë mbeturina nxirren nga liqeni i Badovcit

Mbi 100 thasë mbeturina nxirren nga liqeni i Badovcit

Kosovë