LAJMI I FUNDIT:

T. S. Eliot

12 Artikuj

Hovi i dramës moderne

Hovi i dramës moderne

Teatri
KATËR KUARTETE

KATËR KUARTETE

Poezi
Shënime për “Historitë e 1001 ditëve”

Shënime për “Historitë e 1001 ditëve”

Cult+
Udhëzime për përmbaruesit…

Udhëzime për përmbaruesit…

Cult+
LIRIKË

LIRIKË

Poezi
Shkrimtari dhe ambientet e shkrimit

Shkrimtari dhe ambientet e shkrimit

Fjala+
T.S. Eliot dhe sfida e koreografes së madhe amerikane: Është masive, është e vështirë, është abstrakte!

T.S. Eliot dhe sfida e koreografes së madhe amerikane: Është masive, është e vështirë, është abstrakte!

Teatri
Brezi i humbur, dhe shkrimtarët që përshkruan botën e tyre

Brezi i humbur, dhe shkrimtarët që përshkruan botën e tyre

Nga Bota
DITARI PRAKTIK MACËROR, I PLAKUT POSUM

DITARI PRAKTIK MACËROR, I PLAKUT POSUM

Poezi
De Rada, Elioti dhe Bajroni

De Rada, Elioti dhe Bajroni

Fjala+
T. S. Eliot: Vetëm në një gjuhë mund të shprehet poeti

T. S. Eliot: Vetëm në një gjuhë mund të shprehet poeti

Fjala+
O terr! O terr! O terr!

O terr! O terr! O terr!

Poezi