LAJMI I FUNDIT:
Syri i Vizionit

Syri i Vizionit

22 Artikuj

“Teshat nuk m’definojnë”, sot në Prishtinë mbahet aktivitet vetëdijesues për parandalimin e dhunës seksuale

“Teshat nuk m’definojnë”, sot në Prishtinë mbahet aktivitet vetëdijesues për parandalimin e dhunës seksuale

Kosovë
Fëmijët mbajnë takim në qeveri: Sot nuk është ditë për të festuar

Fëmijët mbajnë takim në qeveri: Sot nuk është ditë për të festuar

Kosovë
Rastet e dhunës ndaj fëmijëve në Kosovë, rritet vetëdijesimi për raportim

Rastet e dhunës ndaj fëmijëve në Kosovë, rritet vetëdijesimi për raportim

Meridiana Statovci
Rriten rastet e fëmijëve që raportojnë dhunën

Rriten rastet e fëmijëve që raportojnë dhunën

Kosovë
Organizatat e shoqërisë civile kundërshtojnë shkarkimin e Kryetares së KQZ-së

Organizatat e shoqërisë civile kundërshtojnë shkarkimin e Kryetares së KQZ-së

Kosovë
Organizatat e shoqërisë civile i shkruajnë kryeministrit Hoti për gjendjen e komuniteteve RAE 

Organizatat e shoqërisë civile i shkruajnë kryeministrit Hoti për gjendjen e komuniteteve RAE 

Kosovë
Mbështetje për aftësim në shkollat profesionale për turizëm dhe hotelieri

Mbështetje për aftësim në shkollat profesionale për turizëm dhe hotelieri

Arsim
Mbështetje për zhvillimin e arsimit dhe punësimit në Kosovë

Mbështetje për zhvillimin e arsimit dhe punësimit në Kosovë

Marketing
U mbajt punëtoria katër ditore për qytetarët aktivë

U mbajt punëtoria katër ditore për qytetarët aktivë

Komunat
Nën organizimin e British Council, fillon faza e dytë e projektit “Qytetarët Aktiv”(Video)

Nën organizimin e British Council, fillon faza e dytë e projektit “Qytetarët Aktiv”(Video)

Kosovë
Po vazhdon të mbahet me sukses kampi veror me fëmijë (Foto)

Po vazhdon të mbahet me sukses kampi veror me fëmijë (Foto)

Sociale
Shpallen fituesit e Javës së Inovacionit për Teknologji dhe Turizëm (Foto)

Shpallen fituesit e Javës së Inovacionit për Teknologji dhe Turizëm (Foto)

Biznes
Mbahet punëtoria për krijim të planit të biznesit (Foto)

Mbahet punëtoria për krijim të planit të biznesit (Foto)

Biznes
Hapet java e Inovacionit për Teknologji dhe Turizëm (Foto)

Hapet java e Inovacionit për Teknologji dhe Turizëm (Foto)

Biznes
Vlora Gaxherri: Femrat po ballafaqohen me barriera politike në krijimin e bizneseve (Video)

Vlora Gaxherri: Femrat po ballafaqohen me barriera politike në krijimin e bizneseve (Video)

Nol Elshani
“Së bashku për të drejtat dhe mbrojtjen e fëmijëve” (Foto)

“Së bashku për të drejtat dhe mbrojtjen e fëmijëve” (Foto)

Kosovë
“Çfarë duhet të bëjë shteti në mbrojtjen e fëmijëve” (Foto)

“Çfarë duhet të bëjë shteti në mbrojtjen e fëmijëve” (Foto)

Kosovë
Femra ka rol kyç në rrugën e Kosovës drejt BE-së (Foto)

Femra ka rol kyç në rrugën e Kosovës drejt BE-së (Foto)

Komunat
U mbajt  konferenca regjionale “Rinia dhe Punësimi” (Foto)

U mbajt konferenca regjionale “Rinia dhe Punësimi” (Foto)

Kosovë
Fillon hartimi i planeve mësimore vjetore për “Orientim në Karrierë”

Fillon hartimi i planeve mësimore vjetore për “Orientim në Karrierë”

Arsim
Fillon implementimi i 9 projekteve në edukimin për hoteleri dhe turizëm

Fillon implementimi i 9 projekteve në edukimin për hoteleri dhe turizëm

Ekonomi
Projekti për përkrahjen e grave në rajonin e Pejës

Projekti për përkrahjen e grave në rajonin e Pejës

Kosovë