LAJMI I FUNDIT:

Superman

11 Artikuj

Supermani do të jetë një biseksual në serinë e ardhshme të librit komik

Supermani do të jetë një biseksual në serinë e ardhshme të librit komik

TV / Film
Shtatëmbëdhjetë gabimet në filma që ndoshta nuk i keni vërejtur asnjëherë

Shtatëmbëdhjetë gabimet në filma që ndoshta nuk i keni vërejtur asnjëherë

TV / Film
Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Shqiptarët nëpër dekada: Çfarë kaluan ata në vitet 1918, 1928, 1938… 2018! (Foto)

Agron Shala
Viti 1938: Gati për luftën tjetër të madhe

Viti 1938: Gati për luftën tjetër të madhe

Agron Shala
Batmani, Spidermani dhe Supermani janë bërë personazhe negative

Batmani, Spidermani dhe Supermani janë bërë personazhe negative

Këshilla për prindër
Njëmbëdhjetë njerëzit që bënë gjithçka për t’u dukur si yjet e famshëm, dhe ia arritën këtij qëllimi

Njëmbëdhjetë njerëzit që bënë gjithçka për t’u dukur si yjet e famshëm, dhe ia arritën këtij qëllimi

Yjet
Superman mbush 80 vjet

Superman mbush 80 vjet

TV / Film
Astronauti shëtitet nëpër hapësirë mbi fshesën elektrike (Video)

Astronauti shëtitet nëpër hapësirë mbi fshesën elektrike (Video)

Fun Lajme
“Skuadrës së Drejtësisë” – e mira, e keqja dhe dështimi në një betejë: Batman kundër Supermanit (Foto/Video)

“Skuadrës së Drejtësisë” – e mira, e keqja dhe dështimi në një betejë: Batman kundër Supermanit (Foto/Video)

TV / Film
Nuk është një zog apo aeroplan! Janë ‘Supermeni’ dhe ‘Lois Lane’ në majë të Sydneyt (Foto)

Nuk është një zog apo aeroplan! Janë ‘Supermeni’ dhe ‘Lois Lane’ në majë të Sydneyt (Foto)

Yjet
Adhuruesi i Superman, koleksioni tij është shumë i gjerë (Foto)

Adhuruesi i Superman, koleksioni tij është shumë i gjerë (Foto)

Interesante