LAJMI I FUNDIT:

Sulmi në zemër

91 Artikuj

Ky studim intrigon me publikimin që imazhet e jetës mund “të fluturojnë” para syve tanë në momentet e fundit

Ky studim intrigon me publikimin që imazhet e jetës mund “të fluturojnë” para syve tanë në momentet e fundit

Shëndetësi Lajme
Sëmundja që i mori jetën vajzës së Elvis Prisleyt është gjithnjë më e pranishme: Pesë simptoma që nuk duhet t’i injoroni

Sëmundja që i mori jetën vajzës së Elvis Prisleyt është gjithnjë më e pranishme: Pesë simptoma që nuk duhet t’i injoroni

Këshilla mjekësore
Përqindjet e disa prej simptomave që mund të shfaqen te femrat para një sulmi në zemër

Përqindjet e disa prej simptomave që mund të shfaqen te femrat para një sulmi në zemër

Këshilla mjekësore
Treningu në palestër mund të shkaktojë sulm në zemër – këto janë shenjat e para paralajmëruese

Treningu në palestër mund të shkaktojë sulm në zemër – këto janë shenjat e para paralajmëruese

Këshilla mjekësore
Tifozët e një ekipi humbës janë në rrezik më të madh: Çfarë ndodh në trupin tonë kur shikojmë futboll

Tifozët e një ekipi humbës janë në rrezik më të madh: Çfarë ndodh në trupin tonë kur shikojmë futboll

Shëndetësi Lajme
Herpesi mund ta rritë për 30 për qind rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe infarktin

Herpesi mund ta rritë për 30 për qind rrezikun për sëmundjet e zemrës dhe infarktin

Shëndetësi Lajme
Me rënie të temperaturave, por edhe me reduktimin e ngrohjes shfaqen këto katër sëmundje!

Me rënie të temperaturave, por edhe me reduktimin e ngrohjes shfaqen këto katër sëmundje!

Këshilla mjekësore
Studimi: Grimcat e vogla në ajër mund të shkaktojnë sulme të papritura në zemër

Studimi: Grimcat e vogla në ajër mund të shkaktojnë sulme të papritura në zemër

Shëndetësi Lajme
Dallimi ndërmjet një sulmi në zemër dhe sulmit të ankthit

Dallimi ndërmjet një sulmi në zemër dhe sulmit të ankthit

Shëndetësi Lajme
Këto simptoma të sulmeve në zemër shfaqen vetëm te femrat

Këto simptoma të sulmeve në zemër shfaqen vetëm te femrat

Shëndetësi Lajme
Pse ndodh ngushtimi i arterieve koronare?

Pse ndodh ngushtimi i arterieve koronare?

Këshilla mjekësore
Shenjat e sulmit në zemër te gratë

Shenjat e sulmit në zemër te gratë

Këshilla mjekësore
Sulmi në zemër -Shenja paralajmëruese e përjetuar nga 71 për qind e grave në muajin para sulmit

Sulmi në zemër -Shenja paralajmëruese e përjetuar nga 71 për qind e grave në muajin para sulmit

Shëndetësi Lajme
Reduktimi i marrjes së kripës me vetëm një gram do të parandalonte miliona sulme në zemër

Reduktimi i marrjes së kripës me vetëm një gram do të parandalonte miliona sulme në zemër

Shëndetësi Lajme
Studimi tregon si ndikon mungesa e parave në zemrën tonë 

Studimi tregon si ndikon mungesa e parave në zemrën tonë 

Shëndetësi Lajme
Një sulm i papritur i djersitjes pa ndonjë arsye të dukshme është një shenjë paralajmëruese e sulmit në zemër

Një sulm i papritur i djersitjes pa ndonjë arsye të dukshme është një shenjë paralajmëruese e sulmit në zemër

Shëndetësi Lajme
Nëse presioni i gjakut rritet gjatë qëndrimit në këmbë, rreziku i sulmit në zemër dhe goditjes në tru rritet

Nëse presioni i gjakut rritet gjatë qëndrimit në këmbë, rreziku i sulmit në zemër dhe goditjes në tru rritet

Shëndetësi Lajme
Gjumi i pasdites kaq shpesh dhe me këtë kohëzgjatje mund të ulë rrezikun e sulmeve në zemër dhe tru

Gjumi i pasdites kaq shpesh dhe me këtë kohëzgjatje mund të ulë rrezikun e sulmeve në zemër dhe tru

Shëndetësi Lajme
Është zbuluar një test i thjeshtë i gjakut që mund të tregojë rrezikun fatal të sulmit në zemër te pacientët në tre vitet e ardhshme

Është zbuluar një test i thjeshtë i gjakut që mund të tregojë rrezikun fatal të sulmit në zemër te pacientët në tre vitet e ardhshme

Shëndetësi Lajme
Sulmi në zemër te të rinjtë, çfarë shkakton dhe si mund të parandaloni

Sulmi në zemër te të rinjtë, çfarë shkakton dhe si mund të parandaloni

Shëndetësi Lajme
Sulmi në zemër: Faktori i rrezikut ‘më i madh se pirja e duhanit’

Sulmi në zemër: Faktori i rrezikut ‘më i madh se pirja e duhanit’

Shëndetësi Lajme
Shenjat e hershme të sulmit në zemër

Shenjat e hershme të sulmit në zemër

Këshilla mjekësore
Çfarë ndodh 24 orë para një infarkti: Mos bëni panik nëse keni dhimbje gjoksi – këto janë simptoma befasuese të një sulmi në zemër

Çfarë ndodh 24 orë para një infarkti: Mos bëni panik nëse keni dhimbje gjoksi – këto janë simptoma befasuese të një sulmi në zemër

Shëndetësi Lajme
Ulni rrezikun e një sulmi në zemër duke shijuar frutat arrore dy herë në javë

Ulni rrezikun e një sulmi në zemër duke shijuar frutat arrore dy herë në javë

Të njohim produktet