LAJMI I FUNDIT:

Sulmet kibernetike-MK

11 Artikuj

Spasovski: Që nga zbatimi i protokolleve të reja kemi pasur vetëm dy raportime për bomba

Spasovski: Që nga zbatimi i protokolleve të reja kemi pasur vetëm dy raportime për bomba

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: Ballafaqimi me sulmin hibrid së bashku me aleatët tanë të NATO-s, qytetarët të jenë të qetë

Kovaçevski: Ballafaqimi me sulmin hibrid së bashku me aleatët tanë të NATO-s, qytetarët të jenë të qetë

Politikë
Maqedoni, kërcënimet ruse dhe iraniane “mund të jenë dërguar nga shtete tjera”

Maqedoni, kërcënimet ruse dhe iraniane “mund të jenë dërguar nga shtete tjera”

Maqedonia e Veriut
Admirim Aliti: Pas agresionit rus në Ukrainë edhe Maqedonia është cak i hakerëve

Admirim Aliti: Pas agresionit rus në Ukrainë edhe Maqedonia është cak i hakerëve

Maqedonia e Veriut
FSSHRMV: Pavarësisht sulmit kibernetik, të gjitha të dhënat janë të sigurta

FSSHRMV: Pavarësisht sulmit kibernetik, të gjitha të dhënat janë të sigurta

Shëndetësi
Kostovski: FSSH gjatë sulmit hibrid ka ruajtur bazën e të dhënave

Kostovski: FSSH gjatë sulmit hibrid ka ruajtur bazën e të dhënave

Maqedonia e Veriut
Qeveria e RMV-së: Masa urgjente për mbrojtje nga sulmet kibernetike

Qeveria e RMV-së: Masa urgjente për mbrojtje nga sulmet kibernetike

Maqedonia e Veriut
Milloshoski: Qeveria nuk i ndjek raportet nga institucionet shtetërore, ESHA paralajmëroi për dobësi në sistemin e IT-së

Milloshoski: Qeveria nuk i ndjek raportet nga institucionet shtetërore, ESHA paralajmëroi për dobësi në sistemin e IT-së

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Institucionet të marrin masa të hershme për mbrojtjen e të dhënave elektronike

Spasovski: Institucionet të marrin masa të hershme për mbrojtjen e të dhënave elektronike

Maqedonia e Veriut
Spasovski: Sulmi i hakerëve ndaj Fondit të Shëndetësisë është pjesë e luftës hibride

Spasovski: Sulmi i hakerëve ndaj Fondit të Shëndetësisë është pjesë e luftës hibride

Maqedonia e Veriut
Institucionet e Maqedonisë të pa-përgatitura për tu mbrojtur nga sulmet kibernetike

Institucionet e Maqedonisë të pa-përgatitura për tu mbrojtur nga sulmet kibernetike

Maqedonia e Veriut