LAJMI I FUNDIT:

Suedia

559 Artikuj

Erdogan: Turqia nuk do të lejojë anëtarësimin e Suedisë në NATO

Erdogan: Turqia nuk do të lejojë anëtarësimin e Suedisë në NATO

Turqia
Turqia vazhdon ta kundërshtojë anëtarësimin  e Suedisë në NATO

Turqia vazhdon ta kundërshtojë anëtarësimin e Suedisë në NATO

Turqia
Erdogan: Mund të pranojmë që Finlanda t’i bashkohet NATO-s, Suedia do të shokohet

Erdogan: Mund të pranojmë që Finlanda t’i bashkohet NATO-s, Suedia do të shokohet

Turqia
Finlanda pas zgjedhjeve në Turqi, beson se mund të ketë përparim në anëtarësimin në NATO

Finlanda pas zgjedhjeve në Turqi, beson se mund të ketë përparim në anëtarësimin në NATO

Evropa
Rusia mund të qëndrojë pas djegies së Kuranit në Suedi

Rusia mund të qëndrojë pas djegies së Kuranit në Suedi

Evropa
Biden zbulon pajisjet ushtarake që aleatët perëndimorë do t’i dërgojnë në Ukrainë

Biden zbulon pajisjet ushtarake që aleatët perëndimorë do t’i dërgojnë në Ukrainë

Evropa
Turqia shtyn takimin me Suedinë dhe Finlandën për anëtarësimin në NATO

Turqia shtyn takimin me Suedinë dhe Finlandën për anëtarësimin në NATO

Turqia
Finlanda duhet të konsiderojë anëtarësimin në NATO pa Suedinë, thotë shefi i diplomacisë finlandeze

Finlanda duhet të konsiderojë anëtarësimin në NATO pa Suedinë, thotë shefi i diplomacisë finlandeze

Nga Bota
Garuesi suedez i “kush do të bëhet milioner” arrin deri të pyetja e fundit, shfrytëzon xholin dhe nuk i bën pyetjen mikut

Garuesi suedez i “kush do të bëhet milioner” arrin deri të pyetja e fundit, shfrytëzon xholin dhe nuk i bën pyetjen mikut

Interesante
Erdogan: Nuk do të mbështesim anëtarësimin e Suedisë në NATO, nuk respektojnë myslimanët dhe Turqinë

Erdogan: Nuk do të mbështesim anëtarësimin e Suedisë në NATO, nuk respektojnë myslimanët dhe Turqinë

Turqia
Mineralet e rralla të Suedisë – zbulimi i madh me shumë pikëpyetje

Mineralet e rralla të Suedisë – zbulimi i madh me shumë pikëpyetje

Nga Bota
Turqia dënon djegien e një kopje të Kuranit gjatë një proteste në Suedi, e quan “akt të ndyrë”

Turqia dënon djegien e një kopje të Kuranit gjatë një proteste në Suedi, e quan “akt të ndyrë”

Turqia
Kurani digjet pranë ambasadës turke në Stokholm, Turqia anulon vizitën e ministrit suedez të Mbrojtjes

Kurani digjet pranë ambasadës turke në Stokholm, Turqia anulon vizitën e ministrit suedez të Mbrojtjes

Turqia
Suedia dërgon automjete të blinduara dhe sistemin artilerik Archer në Ukrainë

Suedia dërgon automjete të blinduara dhe sistemin artilerik Archer në Ukrainë

Evropa
Ambasadori suedez optimist se kosovarët vitin e ardhshëm do të udhëtojnë pa viza në Bashkimin Evropian

Ambasadori suedez optimist se kosovarët vitin e ardhshëm do të udhëtojnë pa viza në Bashkimin Evropian

Kosovë
Presione mbi Suedinë që të merret me aplikimin e Kosovës në BE

Presione mbi Suedinë që të merret me aplikimin e Kosovës në BE

Kosovë
Nëse duan anëtarësimin në NATO, Turqia i kërkon Suedisë dhe Finlandës ekstradimin e 130 “terroristëve”

Nëse duan anëtarësimin në NATO, Turqia i kërkon Suedisë dhe Finlandës ekstradimin e 130 “terroristëve”

Turqia
Zbulimi i depozitës së madhe të ‘elementeve të rralla të tokës’ në Suedi – çfarë do të thotë kjo?

Zbulimi i depozitës së madhe të ‘elementeve të rralla të tokës’ në Suedi – çfarë do të thotë kjo?

Evropa
Suedia zbulon në veri depozitën më të madhe të Evropës të elementeve të rralla të tokës

Suedia zbulon në veri depozitën më të madhe të Evropës të elementeve të rralla të tokës

Evropa
Gjatë demonstratave në Suedi, protestuesit varën një lodër në formë të Erdoganit

Gjatë demonstratave në Suedi, protestuesit varën një lodër në formë të Erdoganit

Evropa
Stoltenberg: Është koha që Suedia t’i bashkohet NATO-s

Stoltenberg: Është koha që Suedia t’i bashkohet NATO-s

Evropa
Presidenca suedeze ka nisur konsultimet për aplikimin e Kosovës për anëtarësim në BE

Presidenca suedeze ka nisur konsultimet për aplikimin e Kosovës për anëtarësim në BE

Kosovë
Turqia ‘do gjëra që ne nuk mund t’i japim’, thotë Suedia që shpreson anëtarësimin në NATO

Turqia ‘do gjëra që ne nuk mund t’i japim’, thotë Suedia që shpreson anëtarësimin në NATO

Nga Bota
Presidenca e Suedisë në BE do të jetë vendimtare për mbështetjen e Ukrainës

Presidenca e Suedisë në BE do të jetë vendimtare për mbështetjen e Ukrainës

Evropa