LAJMI I FUNDIT:

Suedia

635 Artikuj

Suedia do të dëbojë 106-vjeçaren e verbër në Afganistan

Suedia do të dëbojë 106-vjeçaren e verbër në Afganistan

Nga Bota
Suedia vendos të dëbojë refugjaten 106-vjeçare

Suedia vendos të dëbojë refugjaten 106-vjeçare

Nga Bota
Nënshkruhet Deklarata për bashkëpunim ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Mbretërisë së Suedisë

Nënshkruhet Deklarata për bashkëpunim ndërmjet Republikës së Maqedonisë dhe Mbretërisë së Suedisë

Shaqir Dogani
Vendet më të mira për migrantët

Vendet më të mira për migrantët

Nga Bota
Në Suedi rritet numri i islamikëve radikal

Në Suedi rritet numri i islamikëve radikal

Nga Bota
Në Stokholm organizohet forum bashkëpunimi ndërmjet Maqedonisë dhe Suedisë

Në Stokholm organizohet forum bashkëpunimi ndërmjet Maqedonisë dhe Suedisë

Lirim Shabani
”Try Swedish”, ditët e ushqimit suedez organizohen në Maqedoni

”Try Swedish”, ditët e ushqimit suedez organizohen në Maqedoni

Lirim Shabani
Në Suedi mbahet konferencë për Ballkanin Perëndimor, merr pjesë edhe Maqedonia

Në Suedi mbahet konferencë për Ballkanin Perëndimor, merr pjesë edhe Maqedonia

Lirim Shabani
Një grua u nis që t’i thyente paragjykimet evropiane ndaj myslimanëve, ndërsa në shtetet islame gjeti një sjellje dhe mirësi të paimagjinueshme (Foto/Video)

Një grua u nis që t’i thyente paragjykimet evropiane ndaj myslimanëve, ndërsa në shtetet islame gjeti një sjellje dhe mirësi të paimagjinueshme (Foto/Video)

Nga Bota
Parlamenti suedez simulon gjendjen e luftës në sfondin e kërcënimit rus

Parlamenti suedez simulon gjendjen e luftës në sfondin e kërcënimit rus

Nga Bota
As e Amerikës, Britanisë, e as e Gjermanisë – kjo është pasaporta më e fuqishme në botë

As e Amerikës, Britanisë, e as e Gjermanisë – kjo është pasaporta më e fuqishme në botë

Interesante
Norvegjia, Danimarka e Suedia kanë nevojë për punëtorë të huaj, paga deri 4500 euro në muaj!

Norvegjia, Danimarka e Suedia kanë nevojë për punëtorë të huaj, paga deri 4500 euro në muaj!

Të Tjera
“Rusët tek portat”, Suedia rikthen shërbimin ushtarak

“Rusët tek portat”, Suedia rikthen shërbimin ushtarak

Nga Bota
Zjarr në qendrën e azilkërkuesve, 20 të plagosur në Suedi

Zjarr në qendrën e azilkërkuesve, 20 të plagosur në Suedi

Nga Bota
Policia arreston një person në Stokholm, emigrantët hakmerren duke u vënë zjarrin veturave dhe thyer dyqanet (Video)

Policia arreston një person në Stokholm, emigrantët hakmerren duke u vënë zjarrin veturave dhe thyer dyqanet (Video)

Nga Bota
Komentet për Suedinë, Trump sqaron gafën

Komentet për Suedinë, Trump sqaron gafën

Nga Bota
Zëvendëskryeministrja suedeze tallet me Trumpin (Foto)

Zëvendëskryeministrja suedeze tallet me Trumpin (Foto)

Nga Bota
Suedia në alarm, i mungojnë 64 mijë punëtorë në vit!

Suedia në alarm, i mungojnë 64 mijë punëtorë në vit!

Të Tjera
E ardhmja ndërtohet në Skandinavi: Finlandezët investojnë në sistemin më të shpejtë të transportit në botë (Foto/Video)

E ardhmja ndërtohet në Skandinavi: Finlandezët investojnë në sistemin më të shpejtë të transportit në botë (Foto/Video)

Shkencë
Hoxhaj në Suedi, kërkon mbështetjen për vizat

Hoxhaj në Suedi, kërkon mbështetjen për vizat

Kosovë
Hoxha: Shpresoj se Suedia do ta ekstradojë Zharkun që ta vuajë dënimin në Kosovë (Video)

Hoxha: Shpresoj se Suedia do ta ekstradojë Zharkun që ta vuajë dënimin në Kosovë (Video)

Drejtësi
Zbulohet eksportuesi më i madh i xhihadistëve në Evropë, do të habiteni se kush është

Zbulohet eksportuesi më i madh i xhihadistëve në Evropë, do të habiteni se kush është

Nga Bota
Në këto 10 vende, njerëzit jetojnë më së miri! (Foto)

Në këto 10 vende, njerëzit jetojnë më së miri! (Foto)

Interesante
Myslimanja lë punën pasi urdhërohet t’u zgjasë dorën kolegëve meshkuj

Myslimanja lë punën pasi urdhërohet t’u zgjasë dorën kolegëve meshkuj

Nga Bota