LAJMI I FUNDIT:

Subvencionet

83 Artikuj

​Afati i aplikimit për subvencione në bujqësi zgjatet deri më 1 qershor

​Afati i aplikimit për subvencione në bujqësi zgjatet deri më 1 qershor

Bujqësi
Sot pritet të hapet aplikimi për subvencione për fermerët

Sot pritet të hapet aplikimi për subvencione për fermerët

Bujqësi
Supremja ndërpret masën e paraburgimit ndaj disa të akuzuarve për korrupsion në rastin e njohur “Subvencionet 1”

Supremja ndërpret masën e paraburgimit ndaj disa të akuzuarve për korrupsion në rastin e njohur “Subvencionet 1”

Drejtësi
Peci: Deri 100% rritje të mbështetjes për perimtarë përmes subvencioneve

Peci: Deri 100% rritje të mbështetjes për perimtarë përmes subvencioneve

Ekonomi
Ministri Peci nënshkruan Programin e Pagesave Direkte – Subvencione për vitin 2022

Ministri Peci nënshkruan Programin e Pagesave Direkte – Subvencione për vitin 2022

Bujqësi
Rasti ‘Subvencionet I’, aktakuzë ndaj 21 personave – përfituan 646 mijë euro dhe 316 mijë euro ryshfet

Rasti ‘Subvencionet I’, aktakuzë ndaj 21 personave – përfituan 646 mijë euro dhe 316 mijë euro ryshfet

Drejtësi
Protestojnë fermerët e Lushnjës, Beratit dhe Fierit – bllokojnë rrugën nacionale

Protestojnë fermerët e Lushnjës, Beratit dhe Fierit – bllokojnë rrugën nacionale

Shqipëri
Hoti: Vit i vështirë për bujqit, Qeveria të rrisë subvencionet

Hoti: Vit i vështirë për bujqit, Qeveria të rrisë subvencionet

Bujqësi
Vaksinat nga Pfizer, shkarkimi i anëtarëve të KPMSHCK-së, arrestimet për korrupsion me subvencione dhe deklarata e Stoltenbergut – top lajmet e javës

Vaksinat nga Pfizer, shkarkimi i anëtarëve të KPMSHCK-së, arrestimet për korrupsion me subvencione dhe deklarata e Stoltenbergut – top lajmet e javës

Besnike Salihu
Fillon ekzekutimi i pagesave të subvencioneve në bujqësi

Fillon ekzekutimi i pagesave të subvencioneve në bujqësi

Bujqësi
Grantet dhe subvencionet e gëlltitura nga zyrtarët

Grantet dhe subvencionet e gëlltitura nga zyrtarët

Bujqësi
​Dëmet në bujqësi janë të mëdha, kompensimi pas vlerësimeve

​Dëmet në bujqësi janë të mëdha, kompensimi pas vlerësimeve

Bujqësi
Ahmeti konfirmon përkrahjen materiale për mediat, i fton të aplikojnë për grante

Ahmeti konfirmon përkrahjen materiale për mediat, i fton të aplikojnë për grante

Prishtina
Gjykimi kundër Pal Lekajt dhe të tjerëve, dëshmitarët tregojnë nëse morën subvencione nga Komuna e Gjakovës

Gjykimi kundër Pal Lekajt dhe të tjerëve, dëshmitarët tregojnë nëse morën subvencione nga Komuna e Gjakovës

Drejtësi
Babovski: Janë paguar afër 17.4 milion denarë për subvencione nga gruri i blerë i prodhimtarisë vendore

Babovski: Janë paguar afër 17.4 milion denarë për subvencione nga gruri i blerë i prodhimtarisë vendore

Sociale
Deri në fund të muajit bujqit në Maqedoni do të mund të blejnë “naftë të gjelbër”

Deri në fund të muajit bujqit në Maqedoni do të mund të blejnë “naftë të gjelbër”

Sociale
Komuna e Mitrovicës vazhdon mbështetjen e fermerëve

Komuna e Mitrovicës vazhdon mbështetjen e fermerëve

Ekonomi
Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione në shumë prej 25 milionë euro

Ministria e Bujqësisë hap periudhën e aplikimit për subvencione në shumë prej 25 milionë euro

Bujqësi
Grantet dhe subvencionet në bujqësi nuk kanë dhënë rezultatet e synuara

Grantet dhe subvencionet në bujqësi nuk kanë dhënë rezultatet e synuara

Bujqësi
Maqedoni, filloi aplikimi për subvencione në bujqësi për vitin 2019

Maqedoni, filloi aplikimi për subvencione në bujqësi për vitin 2019

Ekonomi
Blegtorët në Maqedoni nuk duan subvencione, por çmim të volitshëm për qengjin

Blegtorët në Maqedoni nuk duan subvencione, por çmim të volitshëm për qengjin

Sociale
Ekzekutohen subvencione për fermerët në vlerë prej rreth 7.7 milionë euro

Ekzekutohen subvencione për fermerët në vlerë prej rreth 7.7 milionë euro

Bujqësi
Ekzekutohen subvencione për fermerë në vlerë prej rreth 5.5 milionë euro

Ekzekutohen subvencione për fermerë në vlerë prej rreth 5.5 milionë euro

Bujqësi
Fillon ekzekutimi i subvencioneve në shumë prej rreth 12.6 milionë euro

Fillon ekzekutimi i subvencioneve në shumë prej rreth 12.6 milionë euro

Bujqësi