LAJMI I FUNDIT:
Stupcat

Stupcat

180 Artikuj

Episodi 68-të “Egjeli”: Sahit Plisi me dy femra në lokal

Episodi 68-të “Egjeli”: Sahit Plisi me dy femra në lokal

TV / Film
Tri ditë para 28 Nëntorit, Stupcat vijnë me superepisod për çështjen e flamurit dhe vendit

Tri ditë para 28 Nëntorit, Stupcat vijnë me superepisod për çështjen e flamurit dhe vendit

TV / Film
Stupcat tani drejtpërdrejt –Fito Fanellë të Përfaqësueses së Kosovës në kuiz

Stupcat tani drejtpërdrejt –Fito Fanellë të Përfaqësueses së Kosovës në kuiz

TV / Film
Episodi i 66-të i “Egjeli”: Gjyla bëhet biznesmene

Episodi i 66-të i “Egjeli”: Gjyla bëhet biznesmene

TV / Film
Stupcat me “Tre Pleqtë” tani drejtpërdrejt dhe kuiz me shpërblime – Ndiqeni tani

Stupcat me “Tre Pleqtë” tani drejtpërdrejt dhe kuiz me shpërblime – Ndiqeni tani

TV / Film
Episodi i 65-të “Egjeli”: Çka ndodh me Sahit Plisin

Episodi i 65-të “Egjeli”: Çka ndodh me Sahit Plisin

TV / Film
Tashmë ‘online’ episodi i 64 i serialit “Egjeli” – Sahit Plisi “dëshiron ta vrasë veten”

Tashmë ‘online’ episodi i 64 i serialit “Egjeli” – Sahit Plisi “dëshiron ta vrasë veten”

TV / Film
Ndiqeni tani drejtpërdrejt se çka po thonë “Tre Pleqtë” – Stupcat

Ndiqeni tani drejtpërdrejt se çka po thonë “Tre Pleqtë” – Stupcat

TV / Film
Episodi i 63-të i “Egjeli”: Teta Gjyli kërkon respekt prej Sheqës

Episodi i 63-të i “Egjeli”: Teta Gjyli kërkon respekt prej Sheqës

TV / Film
Shikoni Stupcat drejtpërdrejt tani

Shikoni Stupcat drejtpërdrejt tani

TV / Film
Episodi 62-të i “Egjeli”: Sahit plisi po blen shtëpi

Episodi 62-të i “Egjeli”: Sahit plisi po blen shtëpi

TV / Film
Stupcat shfaqen drejtpërdrejt në ora 19:00 në Gjirafa

Stupcat shfaqen drejtpërdrejt në ora 19:00 në Gjirafa

TV / Film
Ndiqni Stupcat me “Tre pleqtë” drejtperdrejt tani: dhe lojë shpërblyese

Ndiqni Stupcat me “Tre pleqtë” drejtperdrejt tani: dhe lojë shpërblyese

TV / Film
Teta Gjyli i pret bashkëatdhetarët në vendin e gabuar, nervozohet agja Shneq

Teta Gjyli i pret bashkëatdhetarët në vendin e gabuar, nervozohet agja Shneq

TV / Film
Stupcat transferohen në RTV Dukagjini, “Egjeli” nis transmetimin në korrik

Stupcat transferohen në RTV Dukagjini, “Egjeli” nis transmetimin në korrik

TV / Film
Stupcat po vijnë në një televizion të ri?

Stupcat po vijnë në një televizion të ri?

TV / Film
Vedat Bajrami me urim të veçantë për Bajram

Vedat Bajrami me urim të veçantë për Bajram

Yjet
Episodi 58 i “Egjeli”: Sahit Plisi në odë të burrave me femër

Episodi 58 i “Egjeli”: Sahit Plisi në odë të burrave me femër

TV / Film
Publikohet episodi i 55-të i serialit “Egjeli” – Liki po martohet

Publikohet episodi i 55-të i serialit “Egjeli” – Liki po martohet

TV / Film
Episodi i 54 i Egjeli: ‘Çartet’ Axha Sheq

Episodi i 54 i Egjeli: ‘Çartet’ Axha Sheq

TV / Film
Axha Sheq në telashe të mëdha

Axha Sheq në telashe të mëdha

TV / Film
Sa kushton një ‘diss’? Skena më qesharake dhe interesante nga episodi i 53-të i “Egjelit”

Sa kushton një ‘diss’? Skena më qesharake dhe interesante nga episodi i 53-të i “Egjelit”

TV / Film
Dyzet mijë njerëz po i shikojnë ‘Stupcat’ nga aplikacioni

Dyzet mijë njerëz po i shikojnë ‘Stupcat’ nga aplikacioni

TV / Film
Episodi i 53-të i “Egjeli”: Liki ka probleme me personat që u ka bërë ‘diss’

Episodi i 53-të i “Egjeli”: Liki ka probleme me personat që u ka bërë ‘diss’

TV / Film