LAJMI I FUNDIT:
Stupcat

Stupcat

180 Artikuj

Melinda Ademi lanson këngën e re “Pika Pika”, pjesë e klipit edhe Teta Gjyli

Melinda Ademi lanson këngën e re “Pika Pika”, pjesë e klipit edhe Teta Gjyli

Muzikë
Stupcat vijnë me skeç të ri – “Fuka Misini: Tërpijan i diturisë”

Stupcat vijnë me skeç të ri – “Fuka Misini: Tërpijan i diturisë”

TV / Film
Stupcat me skeçin e ri: Ndarja e posteve

Stupcat me skeçin e ri: Ndarja e posteve

TV / Film
Stupcat me skeç të ri: Lina prej Dubait

Stupcat me skeç të ri: Lina prej Dubait

TV / Film
Stupcat me skeçin e ri “Fushata” trajton një temë shumë të ndjeshme

Stupcat me skeçin e ri “Fushata” trajton një temë shumë të ndjeshme

TV / Film
Stupcat me skeçet të reja: ‘Gixha, Maki dhe Frizeri’ përqeshin shpenzimet për frizura

Stupcat me skeçet të reja: ‘Gixha, Maki dhe Frizeri’ përqeshin shpenzimet për frizura

TV / Film
Stupcat me një skeç ironizues për taksën 100 për qind: Zhivko dhe Ramadani argumentojnë qëndrimet pro dhe kundër

Stupcat me një skeç ironizues për taksën 100 për qind: Zhivko dhe Ramadani argumentojnë qëndrimet pro dhe kundër

TV / Film
Lajm i shumëpritur: Stupcat po rikthehen me skeçe

Lajm i shumëpritur: Stupcat po rikthehen me skeçe

TV / Film
Vedati i “Stupcave” viziton policet e Kosovës për 8 mars, iu bën një premtim interesant

Vedati i “Stupcave” viziton policet e Kosovës për 8 mars, iu bën një premtim interesant

Yjet
Episodi i 80-të i “Egjeli”: Sahit Plisi takohet me Likin

Episodi i 80-të i “Egjeli”: Sahit Plisi takohet me Likin

TV / Film
Episodi i 79-të i “Egjeli”: Stupcat e rikthejnë Likin në serial

Episodi i 79-të i “Egjeli”: Stupcat e rikthejnë Likin në serial

TV / Film
Episodi 78 i “Egjeli”: Sahit Plisi luan futboll e jo me femra

Episodi 78 i “Egjeli”: Sahit Plisi luan futboll e jo me femra

TV / Film
Sahit Plisi ka një mesazh të fortë për njerëzit që merren me haraç

Sahit Plisi ka një mesazh të fortë për njerëzit që merren me haraç

TV / Film
Episodi i 76 i “Egjeli”: Sahit Plisi e flet gjermanishten

Episodi i 76 i “Egjeli”: Sahit Plisi e flet gjermanishten

TV / Film
Doli episodi i ri i “Egjeli”: Sahit Plisin e kërcënojnë me haraç

Doli episodi i ri i “Egjeli”: Sahit Plisin e kërcënojnë me haraç

TV / Film
Episodi i 74 i “Egjeli”: Sahit Plisi dhe Axha Sheq tregojnë se dinë të këndojnë

Episodi i 74 i “Egjeli”: Sahit Plisi dhe Axha Sheq tregojnë se dinë të këndojnë

TV / Film
Episodi i 73-të “Egjeli”: Sahit Plisi në mëdyshje, dashuri apo pëlqim

Episodi i 73-të “Egjeli”: Sahit Plisi në mëdyshje, dashuri apo pëlqim

TV / Film
Mësoni se në cilin kanal janë Stupcat për këtë Vit të Ri

Mësoni se në cilin kanal janë Stupcat për këtë Vit të Ri

TV / Film
Stupcat me “Tre Pleqtë” janë drejtpërdrejt nga oda e burrave – Kuiz, fito shpërblim

Stupcat me “Tre Pleqtë” janë drejtpërdrejt nga oda e burrave – Kuiz, fito shpërblim

TV / Film
Episodi 71 i “Egjeli”: Sahit Plisi interesohet për një femër

Episodi 71 i “Egjeli”: Sahit Plisi interesohet për një femër

TV / Film
Stupcat po dhurojnë humor dhe kuiz, ndiqni drejtpërdrejt në GjirafaVideo

Stupcat po dhurojnë humor dhe kuiz, ndiqni drejtpërdrejt në GjirafaVideo

TV / Film
Fito Telefon – Stupcat me “Tre Pleqtë” janë drejtpërdrejt në GjirafaVideo

Fito Telefon – Stupcat me “Tre Pleqtë” janë drejtpërdrejt në GjirafaVideo

TV / Film
Superepisod i “Egjeli”, Msusi pretendon se është Spidermani

Superepisod i “Egjeli”, Msusi pretendon se është Spidermani

TV / Film
Stupcat me lojë shpërblyese

Stupcat me lojë shpërblyese

TV / Film