LAJMI I FUNDIT:

Strukturat paralele

37 Artikuj

A e shkelën rendin kushtetues punonjësit e institucioneve paralele serbe në Kosovë?

A e shkelën rendin kushtetues punonjësit e institucioneve paralele serbe në Kosovë?

Fushë Kosova
Stano për strukturat paralele: BE në Kosovë mbështet një strukturë të vetme institucionale sipas kornizës së saj ligjore

Stano për strukturat paralele: BE në Kosovë mbështet një strukturë të vetme institucionale sipas kornizës së saj ligjore

Kosovë
Çfarë bëjnë komunat paralele serbe në Kosovë?

Çfarë bëjnë komunat paralele serbe në Kosovë?

Kosovë
Deputeti gjerman i ashpër me BE-në: Serbia ishte pajtuar t’i largoj strukturat paralele, por tash i mbështet

Deputeti gjerman i ashpër me BE-në: Serbia ishte pajtuar t’i largoj strukturat paralele, por tash i mbështet

Kosovë
Mbyllja e komunave paralele dhe rregullorja e BQK-së, BE reagon sërish: Nuk i kontribuojnë de-eskalimit të situatës

Mbyllja e komunave paralele dhe rregullorja e BQK-së, BE reagon sërish: Nuk i kontribuojnë de-eskalimit të situatës

Kosovë
Këshilltari i Kurtit i reagon BE-së: Mos e ngatërroni qëllimin e dialogut e as periudhën në të cilën jetojmë

Këshilltari i Kurtit i reagon BE-së: Mos e ngatërroni qëllimin e dialogut e as periudhën në të cilën jetojmë

Kosovë
Mbyllja e komunave paralele, Shala: Nuk duhet të përshihet në dialog – nevojitet koordinim me ndërkombëtarët për të shmangur pasojat negative

Mbyllja e komunave paralele, Shala: Nuk duhet të përshihet në dialog – nevojitet koordinim me ndërkombëtarët për të shmangur pasojat negative

Jehona Hulaj
“A kemi parë deklaratë të tillë për rrëmbimin e tre policëve dhe sulmin në Banjskë” – deputetja britanike reagon ndaj deklaratës së Hovenierit

“A kemi parë deklaratë të tillë për rrëmbimin e tre policëve dhe sulmin në Banjskë” – deputetja britanike reagon ndaj deklaratës së Hovenierit

Kosovë
Mbyllja e komunave paralele, Haradinaj-Stublla: Lista Serbe vazhdon të jetë strukturë ilegale në Kosovë

Mbyllja e komunave paralele, Haradinaj-Stublla: Lista Serbe vazhdon të jetë strukturë ilegale në Kosovë

Kosovë
Komuna e Mitrovicës së Veriut: Deri më tani s’ka shtyrje të afatit për lirimin e objektit nga strukturat paralele

Komuna e Mitrovicës së Veriut: Deri më tani s’ka shtyrje të afatit për lirimin e objektit nga strukturat paralele

Elfije Boletini
Sot afati i fundit për lirimin e ndërtesës së Komunës në Mitrovicën e Veriut

Sot afati i fundit për lirimin e ndërtesës së Komunës në Mitrovicën e Veriut

Siguri


mob5