LAJMI I FUNDIT:

Struga

277 Artikuj

Ramiz Merko tre muaj në listën e zezë amerikane, asnjë rast në RMV nuk ka marrë epilog

Ramiz Merko tre muaj në listën e zezë amerikane, asnjë rast në RMV nuk ka marrë epilog

Maqedonia e Veriut
Sulmohen policët në Strugë, u tërhoqën zvarrë

Sulmohen policët në Strugë, u tërhoqën zvarrë

Maqedonia e Veriut
Ohri dhe Struga fërkojnë duart nga sezoni i verës

Ohri dhe Struga fërkojnë duart nga sezoni i verës

Maqedonia e Veriut
Strugë, 72 divorce vetëm në tremujorin e dytë të 2023

Strugë, 72 divorce vetëm në tremujorin e dytë të 2023

Maqedonia e Veriut
Fshatrat e Strugës Pohum dhe Zhepin pa asnjë nxënës në klasë të parë

Fshatrat e Strugës Pohum dhe Zhepin pa asnjë nxënës në klasë të parë

Maqedonia e Veriut
Ohri dhe Struga po humbasin garën turistike me Shqipërinë

Ohri dhe Struga po humbasin garën turistike me Shqipërinë

Maqedonia e Veriut
Mbrëmjet strugane të poezisë nga viti në vit po bëhen më të zbehta

Mbrëmjet strugane të poezisë nga viti në vit po bëhen më të zbehta

Kulturë
Zvogëlohet numri i parashkollorëve në Strugë, 50 më pak se viti i kaluar

Zvogëlohet numri i parashkollorëve në Strugë, 50 më pak se viti i kaluar

Komunat
Plazhet e Strugës, të uzurpuara nga shezlonet, shkelet ligji, nuk ka vende të lira

Plazhet e Strugës, të uzurpuara nga shezlonet, shkelet ligji, nuk ka vende të lira

Maqedonia e Veriut
Fshati i Strugës ka bërë rrugën me ndihmën e mërgimtarëve

Fshati i Strugës ka bërë rrugën me ndihmën e mërgimtarëve

Maqedonia e Veriut
Sezoni veror drejt përfundimit, plazhet në Strugë janë gjysmë të zbrazëta

Sezoni veror drejt përfundimit, plazhet në Strugë janë gjysmë të zbrazëta

Maqedonia e Veriut
ISHP: Vetëm një hotel në Strugë, i lidhur në kolektor

ISHP: Vetëm një hotel në Strugë, i lidhur në kolektor

Maqedonia e Veriut
Struga e mbushur me turistë, kërkohen më shumë hapësira

Struga e mbushur me turistë, kërkohen më shumë hapësira

Ekonomi
PTHP-Strugë: Paraburgim për 35 vjeçarin që kërkohej me fletarrest ndërkombëtar

PTHP-Strugë: Paraburgim për 35 vjeçarin që kërkohej me fletarrest ndërkombëtar

Maqedonia e Veriut
Ndalimi i lëvizjes me rroba banje nëpër qendër të Strugës është miratuar për arsye morale

Ndalimi i lëvizjes me rroba banje nëpër qendër të Strugës është miratuar për arsye morale

Komunat
Në mes të verës, Struga është gjysmë e zbrazur

Në mes të verës, Struga është gjysmë e zbrazur

Maqedonia e Veriut
Plazhet në Maqedoni mbeten pa shpëtimtarë, shpëtimtarët e licencuar, shkojnë jashtë vendit

Plazhet në Maqedoni mbeten pa shpëtimtarë, shpëtimtarët e licencuar, shkojnë jashtë vendit

Maqedonia e Veriut
Struganët me qëndrime të ndryshme për Merkon non grata

Struganët me qëndrime të ndryshme për Merkon non grata

Maqedonia e Veriut
Këshilli Gjyqësor do të kryejë kontroll në Gjykatën e Strugës pas vendimit të SHBA-ve për Ramiz Merkon

Këshilli Gjyqësor do të kryejë kontroll në Gjykatën e Strugës pas vendimit të SHBA-ve për Ramiz Merkon

Gjyqësi
Spasovski: MPB e ka zbardhur rastin me rrahjen në Strugë

Spasovski: MPB e ka zbardhur rastin me rrahjen në Strugë

Maqedonia e Veriut
MPJ Maqedoni apelon për vetpërmbajtje nga kualifikimet e parakohshme për sulmin ndaj kryetarit të shoqatës bullgare në Strugë

MPJ Maqedoni apelon për vetpërmbajtje nga kualifikimet e parakohshme për sulmin ndaj kryetarit të shoqatës bullgare në Strugë

Maqedonia e Veriut
Në Strugë dhe Ohër në gastronomi nevojiten rreth 2000 punëtorë

Në Strugë dhe Ohër në gastronomi nevojiten rreth 2000 punëtorë

Maqedonia e Veriut
Ohri dhe Struga me turistë, por pa fuqi punëtore

Ohri dhe Struga me turistë, por pa fuqi punëtore

Ekonomi
Gjest madhështor i lokes së pasur 83 vjeçare nga Struga, tërë pasurinë ia dhuroi vakëfit

Gjest madhështor i lokes së pasur 83 vjeçare nga Struga, tërë pasurinë ia dhuroi vakëfit

Maqedonia e Veriut