LAJMI I FUNDIT:

Struga Trim Lum

27 Artikuj

Struga humb në finale të Kupës së Maqedonisë së Veriut nga Makedonija GjP.

Struga humb në finale të Kupës së Maqedonisë së Veriut nga Makedonija GjP.

Supërliga
Struga Trim Lum merr trofeun e kampionit

Struga Trim Lum merr trofeun e kampionit

Supërliga
Xhiroja e fundit në Ligën e Parë të RMV-së, Shkupi luan kundër Strugës

Xhiroja e fundit në Ligën e Parë të RMV-së, Shkupi luan kundër Strugës

Supërliga
Struga mund Shkëndijën, Shkupi fiton ndaj Makedonija GjP

Struga mund Shkëndijën, Shkupi fiton ndaj Makedonija GjP

Supërliga
Nesër Shkëndija luan kundër Strugës, Shkupi përballet me Makedonija GjP

Nesër Shkëndija luan kundër Strugës, Shkupi përballet me Makedonija GjP

Supërliga
Struga Trim Lum për herë të parë fiton kampionatin në Ligën e Parë të Maqedonisë

Struga Trim Lum për herë të parë fiton kampionatin në Ligën e Parë të Maqedonisë

Supërliga
Shkëndija dhe Struga regjistrojnë fitore, vazhdon gara për titullin e kampionit

Shkëndija dhe Struga regjistrojnë fitore, vazhdon gara për titullin e kampionit

Supërliga
Këtë fundjavë, Shkëndija përballet me Makedonija GjP, Struga luan kundër Bregallnicës

Këtë fundjavë, Shkëndija përballet me Makedonija GjP, Struga luan kundër Bregallnicës

Supërliga
Struga mund Tikveshin, Shkëndija barazon me Sileksin

Struga mund Tikveshin, Shkëndija barazon me Sileksin

Supërliga
Struga luan kundër Tikveshit, Shkëndija ndeshet me Sileksin

Struga luan kundër Tikveshit, Shkëndija ndeshet me Sileksin

Supërliga
Shkëndija mund Tikveshin, Struga me rezultat të thellë mund Pobedën

Shkëndija mund Tikveshin, Struga me rezultat të thellë mund Pobedën

Supërliga
Xhiroja e 27-të, Struga nikoqir i Pobedës, Shkëndija i Tikveshit

Xhiroja e 27-të, Struga nikoqir i Pobedës, Shkëndija i Tikveshit

Supërliga
Finalja e Kupës në futboll do të luhet në Strumicë

Finalja e Kupës në futboll do të luhet në Strumicë

Supërliga
Struga barazon me Skopjen, Shkupi mund Pobedën

Struga barazon me Skopjen, Shkupi mund Pobedën

Supërliga
Struga luan si mysafir kundër Skopjes, Shkupi kundër Pobedës

Struga luan si mysafir kundër Skopjes, Shkupi kundër Pobedës

Supërliga
Sot luhen gjysmëfinalet e Kupës së Maqedonisë së Veriut

Sot luhen gjysmëfinalet e Kupës së Maqedonisë së Veriut

Supërliga
Struga Trim Lum fiton ndaj Ak. Pandevit, Shkupi humb nga Skopje

Struga Trim Lum fiton ndaj Ak. Pandevit, Shkupi humb nga Skopje

Supërliga
Struga mund Rabotniçkin, Shkëndija regjistron fitore

Struga mund Rabotniçkin, Shkëndija regjistron fitore

Supërliga
Hidhet shorti për gjysmëfinalet e Kupës së Maqedonisë së Veriut

Hidhet shorti për gjysmëfinalet e Kupës së Maqedonisë së Veriut

Supërliga
Shkëndija mund Ak. Pandevin, Struga barazon me Makedonija GjP

Shkëndija mund Ak. Pandevin, Struga barazon me Makedonija GjP

Supërliga
Shkupi luan kundër Rabotniçkit, Shkëndija pret Ak. Pandevin

Shkupi luan kundër Rabotniçkit, Shkëndija pret Ak. Pandevin

Supërliga
Struga Trim Lum mundi Shkupin, Shkëndija fiton ndaj Rabotniçkit

Struga Trim Lum mundi Shkupin, Shkëndija fiton ndaj Rabotniçkit

Supërliga
Struga Trim Lum pret Shkupin, Shkëndija luan kundër Rabotniçkit

Struga Trim Lum pret Shkupin, Shkëndija luan kundër Rabotniçkit

Supërliga
Në fundjavë Shkupi pret Akademija Pandevin, Shkëndija ndeshet me Bregallnicën

Në fundjavë Shkupi pret Akademija Pandevin, Shkëndija ndeshet me Bregallnicën

Supërliga