LAJMI I FUNDIT:

Stil flokësh

260 Artikuj

Si ta transformoni në shpejtësi gërshetin

Si ta transformoni në shpejtësi gërshetin

Flokë dhe stil
Këtë model flokësh zbukurojeni me perla të vogla ose harqe delikate

Këtë model flokësh zbukurojeni me perla të vogla ose harqe delikate

Flokë dhe stil
Kohët e fundit flokët topuz janë një zgjidhje gjithnjë e më e zakonshme dhe e shpejtë

Kohët e fundit flokët topuz janë një zgjidhje gjithnjë e më e zakonshme dhe e shpejtë

Flokë dhe stil
Tri modele më të bukura të flokëve për këtë pranverë: Duken të fuqishme, largojnë vite nga fytyra

Tri modele më të bukura të flokëve për këtë pranverë: Duken të fuqishme, largojnë vite nga fytyra

Flokë dhe stil
Një nuancë ngjyrëkafeje ofron një pamje natyrale dhe të mëndafshtë

Një nuancë ngjyrëkafeje ofron një pamje natyrale dhe të mëndafshtë

Flokë dhe stil
Një truk i shpejtë për të parë si dukeni me flokë të shkurtra, pa i prerë ato, nga Elizabeth Olsen!

Një truk i shpejtë për të parë si dukeni me flokë të shkurtra, pa i prerë ato, nga Elizabeth Olsen!

Flokë dhe stil
Pesë modele flokësh me balluke: Nga bishti i kalit dhe topuzët deri te tallazet

Pesë modele flokësh me balluke: Nga bishti i kalit dhe topuzët deri te tallazet

Flokë dhe stil
Model ideal flokësh për femrat mbi 50 vjeç: Ka një efekt rinimi dhe ju bën të dukeni shumë më moderne

Model ideal flokësh për femrat mbi 50 vjeç: Ka një efekt rinimi dhe ju bën të dukeni shumë më moderne

Flokë dhe stil
Me këto tri modele flokësh të thjeshta do të fshihni me mjeshtëri flokët e ndotura

Me këto tri modele flokësh të thjeshta do të fshihni me mjeshtëri flokët e ndotura

Flokë dhe stil
Julia Roberts prej dekadash nuk e ka ndryshuar modelin e flokëve dhe tani na ka befasuar me balluke

Julia Roberts prej dekadash nuk e ka ndryshuar modelin e flokëve dhe tani na ka befasuar me balluke

Flokë dhe stil
Stili i prerjes së flokëve që do t’i bëjë të duken flokët tuaja më të dendur në çast

Stili i prerjes së flokëve që do t’i bëjë të duken flokët tuaja më të dendur në çast

Flokë dhe stil
Nëse e provoni një herë këtë model flokësh, do t’i harroni flokët të gjatë

Nëse e provoni një herë këtë model flokësh, do t’i harroni flokët të gjatë

Flokë dhe stil
Modele flokësh të shpejta dhe efektive pa shumë mundime dhe përpjekje

Modele flokësh të shpejta dhe efektive pa shumë mundime dhe përpjekje

Flokë dhe stil
Për ditët kur flokët nuk ju janë të pastra: Me këtë frizurë do të dukeni të freskëta dhe moderne!

Për ditët kur flokët nuk ju janë të pastra: Me këtë frizurë do të dukeni të freskëta dhe moderne!

Flokë dhe stil
Stile flokësh super kreative: Nuanca të ndryshe me frymëzim larmie ngjyrash

Stile flokësh super kreative: Nuanca të ndryshe me frymëzim larmie ngjyrash

Flokë dhe stil
Keni dëgjuar për modelin e flokëve ‘box’ bob? Është trendi kryesor në mesin e të famshmeve

Keni dëgjuar për modelin e flokëve ‘box’ bob? Është trendi kryesor në mesin e të famshmeve

Flokë dhe stil
Këto nëntë modele flokësh do të thyejnë rekordin e popullaritetit

Këto nëntë modele flokësh do të thyejnë rekordin e popullaritetit

Flokë dhe stil
Modeli i flokëve “flutur me shtresa” është ndër më të pëlqyerit dhe Jennifer Lopez tashmë e bart atë

Modeli i flokëve “flutur me shtresa” është ndër më të pëlqyerit dhe Jennifer Lopez tashmë e bart atë

Flokë dhe stil
Aktualisht modeli i flokëve më i kërkuar: Frizura që nuk kërkon përdorim të tharëses së flokëve

Aktualisht modeli i flokëve më i kërkuar: Frizura që nuk kërkon përdorim të tharëses së flokëve

Flokë dhe stil
Modeli i flokëve që i dëmton më shumë flokët

Modeli i flokëve që i dëmton më shumë flokët

Flokë dhe stil
Modelet më të bukura të flokëve të drejtë e të hollë

Modelet më të bukura të flokëve të drejtë e të hollë

Flokë dhe stil
Bashkëkohore dhe për të gjitha kohët: Frizura të shkurtra për meshkuj

Bashkëkohore dhe për të gjitha kohët: Frizura të shkurtra për meshkuj

Trend
Modelet e flokëve për Vitin e Ri në pak minuta: Kurrë nuk ka qenë e lehtë të bëheni mjeshtre e vetvetes

Modelet e flokëve për Vitin e Ri në pak minuta: Kurrë nuk ka qenë e lehtë të bëheni mjeshtre e vetvetes

Flokë dhe stil
Dakota Johnson duket e panjohur me flokët e reja bionde platin

Dakota Johnson duket e panjohur me flokët e reja bionde platin

Flokë dhe stil