LAJMI I FUNDIT:
Sllavjanka Petrovska

Sllavjanka Petrovska

109 Artikuj

Info

Sllavjanka Petrovska është Ministre e Mbrojtjes në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut që nga janari i vitit 2022. Ajo më herët ka qenë zëvendësministre shtesë e ministrit të Punëve të Brendshme dhe deputete në Kuvendin e Maqedonisë.

Ajo është kuadër nga LSDM.

Petrovska: Me ligjin e ri do të rriten të drejtat dhe obligimet e punonjësve në Ministrinë e Mbrojtjes

Petrovska: Me ligjin e ri do të rriten të drejtat dhe obligimet e punonjësve në Ministrinë e Mbrojtjes

Maqedonia e Veriut
Nga janari Maqedonia e Veriut do të ketë përfaqësues të lartë ushtarak në NATO

Nga janari Maqedonia e Veriut do të ketë përfaqësues të lartë ushtarak në NATO

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Qëllimi ynë është të kontribuojmë aktivisht në NATO

Petrovska: Qëllimi ynë është të kontribuojmë aktivisht në NATO

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Ministria e Mbrojtjes nuk ka rol operative në ballafaqimin me kërcënimet me bombë

Petrovska: Ministria e Mbrojtjes nuk ka rol operative në ballafaqimin me kërcënimet me bombë

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Nuk ka asnjë kërcënim real për sigurinë e Maqedonisë së Veriut

Petrovska: Nuk ka asnjë kërcënim real për sigurinë e Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Alarmet për ”Bomba”: Takim koordinativ i shërbimeve të sigurisë

Alarmet për ”Bomba”: Takim koordinativ i shërbimeve të sigurisë

Maqedonia e Veriut
Petrovska – Larsson Jain: Me Suedinë në NATO, zona euroatlantike do të jetë më e sigurt

Petrovska – Larsson Jain: Me Suedinë në NATO, zona euroatlantike do të jetë më e sigurt

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Integrimi evropian është forcë lëvizëse për Ballkanin Perëndimor

Petrovska: Integrimi evropian është forcë lëvizëse për Ballkanin Perëndimor

Politikë
Petrovska: Bashkëpunimi intensiv rajonal është përgjigjja më e mirë e sfidave globale të sigurisë

Petrovska: Bashkëpunimi intensiv rajonal është përgjigjja më e mirë e sfidave globale të sigurisë

Politikë
Petrovska: Qëndrimet tona për Ukrainën nuk u nxitën nga udhëzimet e NATO-s, por nga brenda kornizës së institucioneve

Petrovska: Qëndrimet tona për Ukrainën nuk u nxitën nga udhëzimet e NATO-s, por nga brenda kornizës së institucioneve

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Paraqitjet e rreme për bomba janë të sajuara për të shkaktuar panik dhe mosbesim te popullata

Petrovska: Paraqitjet e rreme për bomba janë të sajuara për të shkaktuar panik dhe mosbesim te popullata

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Maqedonia e Veriut tregoi me vepra se është e përkushtuar për ta ndihmuar Ukrainën

Petrovska: Maqedonia e Veriut tregoi me vepra se është e përkushtuar për ta ndihmuar Ukrainën

Politikë
Ushtarët në Maqedoni do të kenë rritje të pagave prej 2.000 denarë

Ushtarët në Maqedoni do të kenë rritje të pagave prej 2.000 denarë

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Maqedonia e Veriut do të dërgojë ndihmë të re ushtarake në Ukrainë

Petrovska: Maqedonia e Veriut do të dërgojë ndihmë të re ushtarake në Ukrainë

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Nëse kemi mundësi sërish do të dërgojmë ndihmë për Ukrainën

Petrovska: Nëse kemi mundësi sërish do të dërgojmë ndihmë për Ukrainën

Maqedonia e Veriut
Petrovska-Pahor: Sllovenia është një mbështetëse e fortë e Maqedonisë së Veriut

Petrovska-Pahor: Sllovenia është një mbështetëse e fortë e Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Fuqia e një shteti nuk është vetëm në atë se çfarë armate ka, por edhe në atë se çfarë miq ka

Petrovska: Fuqia e një shteti nuk është vetëm në atë se çfarë armate ka, por edhe në atë se çfarë miq ka

Politikë
Petrovska: Pa përfshirje të grave, nuk arrihet paqja

Petrovska: Pa përfshirje të grave, nuk arrihet paqja

Maqedonia e Veriut
Ministrja Petrovska në forumin e sigurisë në Mal të Zi

Ministrja Petrovska në forumin e sigurisë në Mal të Zi

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Mbështetje për aleatët prej 78 milionë dollarësh nga Shtetet e Bashkuara për një ushtri moderne dhe të avancuar

Petrovska: Mbështetje për aleatët prej 78 milionë dollarësh nga Shtetet e Bashkuara për një ushtri moderne dhe të avancuar

Politikë
Petrovska: Çdo pëllëmbë e vendit tonë është nën mbrojtjen e NATO-s

Petrovska: Çdo pëllëmbë e vendit tonë është nën mbrojtjen e NATO-s

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Maqedonia ka gra të zonja që mund të jenë lidere të suksesshme

Petrovska: Maqedonia ka gra të zonja që mund të jenë lidere të suksesshme

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Investimet në mbrojtje janë pjesë e planifikimit strategjik afatgjatë

Petrovska: Investimet në mbrojtje janë pjesë e planifikimit strategjik afatgjatë

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut nga Franca do të sigurojë sistem të ri të mbrojtjes ajrore

Maqedonia e Veriut nga Franca do të sigurojë sistem të ri të mbrojtjes ajrore

Maqedonia e Veriut