LAJMI I FUNDIT:
Sllavjanka Petrovska

Sllavjanka Petrovska

183 Artikuj

Info

Sllavjanka Petrovska është Ministre e Mbrojtjes në Qeverinë e Republikës së Maqedonisë së Veriut që nga janari i vitit 2022. Ajo më herët ka qenë zëvendësministre shtesë e ministrit të Punëve të Brendshme dhe deputete në Kuvendin e Maqedonisë.

Ajo është kuadër nga LSDM.

Petrovska tërheq kandidaturën e saj për kryetare të LSDM-së

Petrovska tërheq kandidaturën e saj për kryetare të LSDM-së

Politikë
Petrovska: Ndërhyrja e Zaevit në zgjedhje do të sjellë përçarje të reja në LSDM

Petrovska: Ndërhyrja e Zaevit në zgjedhje do të sjellë përçarje të reja në LSDM

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Dorëheqja e Zaevit nga LSDM ishte vendim i gabuar

Petrovska: Dorëheqja e Zaevit nga LSDM ishte vendim i gabuar

Politikë
Petrovska: Nëse nuk zgjidhem kryetare e LSDM-së, nuk do të kryej funksion tjetër në parti

Petrovska: Nëse nuk zgjidhem kryetare e LSDM-së, nuk do të kryej funksion tjetër në parti

Politikë
Petrovska: Për presidenten Maqedonia nuk ka emër

Petrovska: Për presidenten Maqedonia nuk ka emër

Politikë
Petrovska: Në koalicionin e OBRM-PDUKM-së ka parti që janë kundër integrimit të Maqedonisë në BE dhe NATO

Petrovska: Në koalicionin e OBRM-PDUKM-së ka parti që janë kundër integrimit të Maqedonisë në BE dhe NATO

Politikë
Petrovska: Anëtarësimi në NATO është një konfirmim i përkushtimit tonë për paqen dhe stabilitetin

Petrovska: Anëtarësimi në NATO është një konfirmim i përkushtimit tonë për paqen dhe stabilitetin

Politikë
Petrovska: Mbrojtja e sistemeve të informacionit, prioriteti kryesor

Petrovska: Mbrojtja e sistemeve të informacionit, prioriteti kryesor

Maqedonia e Veriut
Forcat Ajrore të Italisë aleate nga sot do të patrullojnë mbi qiellin e Maqedonisë

Forcat Ajrore të Italisë aleate nga sot do të patrullojnë mbi qiellin e Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
Sllavjanka Petrovska fiton gjyqin ndaj Dragan Kovaçkit

Sllavjanka Petrovska fiton gjyqin ndaj Dragan Kovaçkit

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Do ta ndihmojmë Ukrainën deri në fitoren përfundimtare kundër agresorit

Petrovska: Do ta ndihmojmë Ukrainën deri në fitoren përfundimtare kundër agresorit

Maqedonia e Veriut
Dita e hapur e Ushtrisë në RMV me rastin e përvjetorit të anëtarësimit në NATO dhe 75 vjetorit të themelimit të Aleancës

Dita e hapur e Ushtrisë në RMV me rastin e përvjetorit të anëtarësimit në NATO dhe 75 vjetorit të themelimit të Aleancës

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Po i ndërrojmë helikopterët për modernizim sipas standardeve të NATO-s

Petrovska: Po i ndërrojmë helikopterët për modernizim sipas standardeve të NATO-s

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Me Suedinë në NATO, Aleanca është më e sigurt dhe mbi një miliard njerëz më të sigurt

Petrovska: Me Suedinë në NATO, Aleanca është më e sigurt dhe mbi një miliard njerëz më të sigurt

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Nuk ka asgjë të diskutueshme për blerjen e helikopterëve

Petrovska: Nuk ka asgjë të diskutueshme për blerjen e helikopterëve

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Ditët e hapura janë mënyrë për t’u treguar qytetarëve se si investojmë në sigurinë e tyre

Petrovska: Ditët e hapura janë mënyrë për t’u treguar qytetarëve se si investojmë në sigurinë e tyre

Maqedonia e Veriut
Petrovska beson në vendimin e duhur për blerjen e tetë helikopterëve nga kompania italiane “Leonardo”

Petrovska beson në vendimin e duhur për blerjen e tetë helikopterëve nga kompania italiane “Leonardo”

Maqedonia e Veriut
Ushtria e Maqedonisë së Veriut do të blejë tetë helikopterë, do t’i kushtojnë 230 milionë euro

Ushtria e Maqedonisë së Veriut do të blejë tetë helikopterë, do t’i kushtojnë 230 milionë euro

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Një kompani e dyshimtë ruse ka tentuar të fitojë tender në Ministrinë e Mbrojtjes

Petrovska: Një kompani e dyshimtë ruse ka tentuar të fitojë tender në Ministrinë e Mbrojtjes

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Bashkëpunimi është çelësi për përmirësimin e Ligjit për mbrojtjen

Petrovska: Bashkëpunimi është çelësi për përmirësimin e Ligjit për mbrojtjen

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Është e rëndësishme që kompanitë nga Maqedonia të marrin pjesë në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve për NATO-n

Petrovska: Është e rëndësishme që kompanitë nga Maqedonia të marrin pjesë në ofrimin e produkteve dhe shërbimeve për NATO-n

Politikë
Petrovska: Vetëm të bashkuar mund t’i luftojmë kërcënimet hibride

Petrovska: Vetëm të bashkuar mund t’i luftojmë kërcënimet hibride

Maqedonia e Veriut
Petrovska: Duhet të ndihmojmë industrinë ushtarake që të forcojë kapacitetet e saja sepse kjo do të përmirësojë edhe ekonominë tonë

Petrovska: Duhet të ndihmojmë industrinë ushtarake që të forcojë kapacitetet e saja sepse kjo do të përmirësojë edhe ekonominë tonë

Politikë
Petrovska: Nuk ka asnjë arsye për kthimin e shërbimit ushtarak

Petrovska: Nuk ka asnjë arsye për kthimin e shërbimit ushtarak

Maqedonia e Veriut


mob5