LAJMI I FUNDIT:
Sllavica Grkovska

Sllavica Grkovska

31 Artikuj

Info

Sllavica Grkovska është Zv. kryeministër përgjegjëse për politika të qeverisjes së mirë dhe parandalim të korrupsionit në Qeverinë e Maqedonisë së Veriut, e emëruar nga 15 janari i vitit 2022.
Vjen nga radhët e LSDM-së.

Grkovska: Marrëveshja e korridoreve ka klauzulë sekrete

Grkovska: Marrëveshja e korridoreve ka klauzulë sekrete

Maqedonia e Veriut
Keqpërdorimet e zyrtarëve, Gërkovska: Dikush e ka më të lehtë të paguaj gjobën, se sa të respektojnë kodin etik

Keqpërdorimet e zyrtarëve, Gërkovska: Dikush e ka më të lehtë të paguaj gjobën, se sa të respektojnë kodin etik

Politikë
Gërkovska: Porositë nga SHBA-ja duhet të ndikojnë që organet e drejtësisë të sjellin vendime profesionale

Gërkovska: Porositë nga SHBA-ja duhet të ndikojnë që organet e drejtësisë të sjellin vendime profesionale

Politikë
Grkovska: Nuk kam marrë pjesë në negociatat me “Bechtel dhe Enka” për ndërtimin e korridoreve

Grkovska: Nuk kam marrë pjesë në negociatat me “Bechtel dhe Enka” për ndërtimin e korridoreve

Maqedonia e Veriut
Gërkovska: Lidhja më e dobët në përballjen me korrupsionin është sistemi ynë gjyqësor

Gërkovska: Lidhja më e dobët në përballjen me korrupsionin është sistemi ynë gjyqësor

Politikë
Gërkovska – Schmid: Në kushtet e krizës së sigurisë, energjetike dhe ekonomike përgjegjësia e politikanëve është edhe më e madhe

Gërkovska – Schmid: Në kushtet e krizës së sigurisë, energjetike dhe ekonomike përgjegjësia e politikanëve është edhe më e madhe

Maqedonia e Veriut
Grkovska – Grabenwarter: Duhet të përmirësohet cilësia e gjyqtarëve kushtetues, vetëm në këtë mënyrë do të forcohet besimi në Gjykatën Kushtetuese

Grkovska – Grabenwarter: Duhet të përmirësohet cilësia e gjyqtarëve kushtetues, vetëm në këtë mënyrë do të forcohet besimi në Gjykatën Kushtetuese

Maqedonia e Veriut
Grkovska – Orlando: Shtetet e Bashkuara do t’i ofrojnë mbështetje Maqedonisë së Veriut për hetime financiare dhe problemin e pastrimit të parave

Grkovska – Orlando: Shtetet e Bashkuara do t’i ofrojnë mbështetje Maqedonisë së Veriut për hetime financiare dhe problemin e pastrimit të parave

Maqedonia e Veriut
Grkovska-Escobar: Maqedonia e Veriut është në rrugën e duhur për të arritur qëllimet e saj dhe konsiderohet shembull në rajon

Grkovska-Escobar: Maqedonia e Veriut është në rrugën e duhur për të arritur qëllimet e saj dhe konsiderohet shembull në rajon

Politikë
Grkovska – Shahin: Mbështetja e SHBA-së për integrimin e Maqedonisë së Veriut në BE, segment kyç për stabilitetin e Ballkanit

Grkovska – Shahin: Mbështetja e SHBA-së për integrimin e Maqedonisë së Veriut në BE, segment kyç për stabilitetin e Ballkanit

Maqedonia e Veriut
Gërkovska: Përparimi ekonomik dhe reformat në vend janë çelësi për mbrojtjen nga ndikimet e dëmshme të jashtme

Gërkovska: Përparimi ekonomik dhe reformat në vend janë çelësi për mbrojtjen nga ndikimet e dëmshme të jashtme

Maqedonia e Veriut
Grkovska: Ndaj dy zyrtarëve janë iniciuar procedura nga institucionet kompetente

Grkovska: Ndaj dy zyrtarëve janë iniciuar procedura nga institucionet kompetente

Gjyqësi
Gërkovska: Gjykata e Apelit mund ta arsyetonte me më shumë hollësi vendimin për “Shënjestra-Fortesa”

Gërkovska: Gjykata e Apelit mund ta arsyetonte me më shumë hollësi vendimin për “Shënjestra-Fortesa”

Maqedonia e Veriut
Grkovska: Pavarësia në sistemin gjyqësor nuk do të thotë asnjë përgjegjësi

Grkovska: Pavarësia në sistemin gjyqësor nuk do të thotë asnjë përgjegjësi

Gjyqësi
Grkovska – Holstein: Gjermania mbetet një mbështetëse e fortë e Maqedonisë së Veriut në rrugën e saj drejt BE-së

Grkovska – Holstein: Gjermania mbetet një mbështetëse e fortë e Maqedonisë së Veriut në rrugën e saj drejt BE-së

Maqedonia e Veriut
Gërkovska: Përballja me dezinformatat paraqet përgjegjësi shoqërore

Gërkovska: Përballja me dezinformatat paraqet përgjegjësi shoqërore

Maqedonia e Veriut
Gërkovska: Duhet të adaptohemi më shpejtë ndaj standardeve të NATO-s dhe të BE-së

Gërkovska: Duhet të adaptohemi më shpejtë ndaj standardeve të NATO-s dhe të BE-së

Maqedonia e Veriut
Joveski: Janë të pasakta vlerësimet personale të Gerkovskës për punën në Prokurorinë publike

Joveski: Janë të pasakta vlerësimet personale të Gerkovskës për punën në Prokurorinë publike

Maqedonia e Veriut
Grkovska: Joveski nuk duhet të jetë gjyqtar kushtetues, nuk i ka kryer detyrat

Grkovska: Joveski nuk duhet të jetë gjyqtar kushtetues, nuk i ka kryer detyrat

Maqedonia e Veriut
Gërkovska: Ligji për origjinën e pronave do të japë kontribut serioz në luftën kundër korrupsionit

Gërkovska: Ligji për origjinën e pronave do të japë kontribut serioz në luftën kundër korrupsionit

Maqedonia e Veriut
Gërkovska – Korman: Negociatat për anëtarësim në BE mundësojnë reforma të shpejta dhe cilësore

Gërkovska – Korman: Negociatat për anëtarësim në BE mundësojnë reforma të shpejta dhe cilësore

Maqedonia e Veriut
Gërkovska – Geer: Politikat kundër korrupsionit janë të përfshira në të gjithë kapitujt

Gërkovska – Geer: Politikat kundër korrupsionit janë të përfshira në të gjithë kapitujt

Politikë
Gërkovska kërkon sqarime nga Grubi për veturën zyrtare

Gërkovska kërkon sqarime nga Grubi për veturën zyrtare

Maqedonia e Veriut
Grkovska: Balancuesi si mjet veç më e ka tejkaluar funksionimin e tij

Grkovska: Balancuesi si mjet veç më e ka tejkaluar funksionimin e tij

Maqedonia e Veriut